Vaše restavracije

Gurmanski užitki.
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Men se je pa mehiška restavracija kr zamerla, ker ne znajo narest nč kej posebnga. Tist kar jst tm dobim, sm probala narest doma (res je umetnost nafilat z raznim zadevam une tortille ane :roll: ) in nardila velik bolš, kokr sm tm dubla.

Neki časa sm bla tud ful fanica kitajske hrane, pa sm se je tud naveličala.

Še kej novga bo treba probat...Kšn nasvet???
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Probej bikove prašnike hehe :D, se hecam! No ma baje so podobni piščancu, tko če si jih bo ktera zaželela :lach:. Drgač pa jez ponavadi jez koruzno juho s piščancem in sirom, potem tortiljo s piščancem, smetano in sirom, polito z raznimi salsami, zravn pa pečn krompir. Uh, pol pa počm, ko to pojem. Dobra je tudi solata (zelena solata, piščanc, paprika, paradižnik, kruhove kocke, nek preliv čez, pa menda koruza...). No meni se tega ne da delat doma, nism neka kuharca, pa še bolj se mi splača na bon.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

men se v lj najbolj dopade restavracija tunel- vedno jem grško solato, nebo vam žal, res je odlična in velika.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Meni je pa boljša solata Tunnel, pa zravn še uno testo s sirom, njaaaaaaam! :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Uf, dobra tema. Torej, jst preferiram naslednje oštarije u Lublani;
- Kaval
- Cantina Mexicana
- Foculus
- Joe Penjas

Sm pa dobro jedla še u številnih drugih restavracijah po Slo...Je ena super picerija u Mariboru, u Luciji sta kr 2, na Bledu je Okarina, daleč najboljši Pohorski lonec majo na Rogli pa še kšna bi se najdla...Njami.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Kašno hrano majo že na Bledu v Okarini? Indijsko? Sm že mela namen it neki časa nazaj, pa sm čist pozabla pol.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Sweet Princess napisal/-a:Uf, dobra tema. Torej, jst preferiram naslednje oštarije u Lublani;
- Kaval
- Cantina Mexicana
- Foculus
- Joe Penjas

Sm pa dobro jedla še u številnih drugih restavracijah po Slo...Je ena super picerija u Mariboru, u Luciji sta kr 2, na Bledu je Okarina, daleč najboljši Pohorski lonec majo na Rogli pa še kšna bi se najdla...Njami.

Kle sem pa ucer jedla best pico ever :!: Tok mi je bla dobra, da sem se prov trudla celo pojest, tko da sem pustila na koncu res cist neki malga :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Sej ti pravm bouhica - u Foculusu majo the best pice u lublani!!! Sploh ne hodm več drgam na pico, ampak če grem, grem zihr u foculuca. Najraj pa mam Primadona, pa tut celo zmažem, tko je dobra!

U Okarini ma malo (med drugim) tut indijsko ja.

Aja, prej sm pozabla da je Čevapčinica (tm ob lublanci) tut zakon - majo d best čevape, so glih tko dobri k na baščaršiji! Pa kajmak da dol padeš!

In seveda je tut Ildiz Han (šit a sm prou napisala??) - turška - njami, pa ambient je superca!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Kje pa je ta Ildiz Han? To bi šla pa probat!
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Hehe js sem glih ucer zbirala med primadono pa poletno, tko da sem se za poletno odlocla, ker ni bla tko polna. Bom pa to tud probala :wink:

Za Cevapcinico sem tud slisala ja, da majo najboljse cevapcice. Mogoce jih pa kdaj poskusim :wink:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Meni so pa pice dobre tudi u Mirju! Njam, še posebej una s parmezanom, pa pica poezija mljask, jez itak tudi vse pojem! :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

bouhica napisal/-a:Men so tele kitajske restavracije mal scary :? Slisala sem namrec od dost zanesljivega vira, da do zdej pri nas sploh se ni bla nobena prijavljena smrt Kitajca.

Sej tolk jih spet ni,da bi neki kle pr nas umiral kot po tekocm traku, sam useen sem se mal zamislila...

misliš, da mrtvega kitajca skuhajo in postrežejo v kaksni solati namesto piščančjega mesa???? :D :D :D
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Ej ne vem Jochie... Sem ze pomislila na to ja... Upam da ne drzi. Sej eno kitajsko so ze zaprl, ker so nasli v skrinji cel kup zmrznjenih mack... Dobr da zelenjava zgleda nekak unikatno, tko da me nima kej skrbet :D
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Jochie napisal/-a:
bouhica napisal/-a:Men so tele kitajske restavracije mal scary :? Slisala sem namrec od dost zanesljivega vira, da do zdej pri nas sploh se ni bla nobena prijavljena smrt Kitajca.

Sej tolk jih spet ni,da bi neki kle pr nas umiral kot po tekocm traku, sam useen sem se mal zamislila...

misliš, da mrtvega kitajca skuhajo in postrežejo v kaksni solati namesto piščančjega mesa???? :D :D :D

al pa macka :eek: Jaz se kr mislim, da so našega Miškota pojeli :cry: jim bom ze dala...!!!
I love SISLEY& RW
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ni važn al je mucel al pesek, samo da je mesek... :D :D :D
Odgovori