) in nardila velik bolš, kokr sm tm dubla.
Neki časa sm bla tud ful fanica kitajske hrane, pa sm se je tud naveličala.
Še kej novga bo treba probat...Kšn nasvet???
) in nardila velik bolš, kokr sm tm dubla.

, se hecam! No ma baje so podobni piščancu, tko če si jih bo ktera zaželela
. Drgač pa jez ponavadi jez koruzno juho s piščancem in sirom, potem tortiljo s piščancem, smetano in sirom, polito z raznimi salsami, zravn pa pečn krompir. Uh, pol pa počm, ko to pojem. Dobra je tudi solata (zelena solata, piščanc, paprika, paradižnik, kruhove kocke, nek preliv čez, pa menda koruza...). No meni se tega ne da delat doma, nism neka kuharca, pa še bolj se mi splača na bon.
Sweet Princess napisal/-a:Uf, dobra tema. Torej, jst preferiram naslednje oštarije u Lublani;
- Kaval
- Cantina Mexicana
- Foculus
- Joe Penjas
Sm pa dobro jedla še u številnih drugih restavracijah po Slo...Je ena super picerija u Mariboru, u Luciji sta kr 2, na Bledu je Okarina, daleč najboljši Pohorski lonec majo na Rogli pa še kšna bi se najdla...Njami.
Tok mi je bla dobra, da sem se prov trudla celo pojest, tko da sem pustila na koncu res cist neki malga 

bouhica napisal/-a:Men so tele kitajske restavracije mal scarySlisala sem namrec od dost zanesljivega vira, da do zdej pri nas sploh se ni bla nobena prijavljena smrt Kitajca.
Sej tolk jih spet ni,da bi neki kle pr nas umiral kot po tekocm traku, sam useen sem se mal zamislila...

Jochie napisal/-a:bouhica napisal/-a:Men so tele kitajske restavracije mal scarySlisala sem namrec od dost zanesljivega vira, da do zdej pri nas sploh se ni bla nobena prijavljena smrt Kitajca.
Sej tolk jih spet ni,da bi neki kle pr nas umiral kot po tekocm traku, sam useen sem se mal zamislila...
misliš, da mrtvega kitajca skuhajo in postrežejo v kaksni solati namesto piščančjega mesa????![]()
![]()
Jaz se kr mislim, da so našega Miškota pojeli
jim bom ze dala...!!!