Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Mene je začel mal skrbet, kok ur si bom še nabila zarad res trapastih napak k jih delam; občasno prehitro spustim sklopko, baje premalo gledam v ogledala (s čimer se sploh ne strinjam!) in pa občasno me zanese preveč na levo (ampak sem še vedno na svojem voznem pasu). Ostalo... gre. Edino danes ko sem vozila rikverc v boks, mi ni šlo :oops: in mi je blo toooooook nerodno, ker to zgleda res čist simple, pol pa tega ne znam nardit. :roll:
Men je inštruktor reku, da bom verjetno v spodnjem povprečju z urami (od 25-35 povprečno) ampak mislm, da si je ob zadnjih par urah premislu :D pa še js sm mu zanč sama rekla, da bo avtošola verjetn fajn zaslužla na mojih napakah... :evil:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Moja izpitna ura je bila če se prav spomnim 24-ta.
S tem da res ne razumem punc, ki jim spodleti večkrat.Ali res ne znate (ob tem je boljše da ne naredijo takšne, ker dokler je inštruktor zraven ok, ne vem pa kako bo, ko bodo na cesti same), ali pa imajo tremo...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Nekatere pač rabimo več ur vožnje, da se popolnoma sprostimo v vožnji, da se znebimo strahu pred držanjem volana. Poleg tega pa seveda ne pomaga ogromna trema na izpitih :wink: Ne vem no, meni osebno je bilo na začetku grozno vozt, prov bala sem se biti na cesti, držati volan, seveda je to počasi minilo, ampak si nakopala mal več ur.
Pa lahko sedaj zase rečem, da veliko boljše vozim kot marsikdo, ki naredil z 20 urami in v prvo. Sem pa v treh letih naredila že ogromno kilometrov in mi vožnja dejansko postala užitek.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

emanuela napisal/-a:Moja izpitna ura je bila če se prav spomnim 24-ta.
S tem da res ne razumem punc, ki jim spodleti večkrat.Ali res ne znate (ob tem je boljše da ne naredijo takšne, ker dokler je inštruktor zraven ok, ne vem pa kako bo, ko bodo na cesti same), ali pa imajo tremo...

pri meni vem da je trema :? ker ko sem sama z inštruktorjem vozim v nulo dobro, nobene napake .. (če ne bi znala, me tudi inštruktor ne bi pustil na glavno vožnjo) .. ko mam pa komisijo v avtu se začnem trest, avto mi crkuje ker se mi tolko noga trese da je ne morem držat na sklopki ..
ko sem četrtič padla sem čisto obupala in rekla da bom pustila vse skupaj .. jokala sem ko dež, jezna nase ker nevem kako naj se rešim treme in ker nevem zakaj jo sploh imam .. in mi je inštruktor reku: "zakaj ko sva sama voziš tako dobro, ko vidiš komisijo te pa prime taka trema da ne moreš vozit? lej, čuvaš male otročke, kar je stokrat težje, valda boš tudi en bogi izpit nardila!" in vem da ga bom, ker znam vozit, samo rešit se moram treme!
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Probi odmislit... in jaz na tvojem mestu ne bi nehala ;) A si že poskusila vozit prej, pred glavno tako da si imela nekoga zadaj? Mogoče bi ti pomagalo, če bi bila zadaj stalno kakšna prijateljica, prijatelj, tako da bi se navadila da je nekdo zadaj na sedežih. Nikakor pa ne obupaj in ne pusti zdaj.
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

emanuela napisal/-a:Moja izpitna ura je bila če se prav spomnim 24-ta.

pri meni je bila prehuda trema, tudi odmislit mi je bilo težko. saj sem skuz ga gledala, potem pa še kaj pisal, potem sem bila pa panična.
tolažil me je inštruktor s tem, da bi lahko sama peljala v lj, pa nazaj. no v petem preizkusu sem se tega držala in so mi dali zeleno luč.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Libido. kaj pa če bi ga prej mal Slika ruknala :D

Kdaj imaš naslednjič, da bomo držale pesti?? :)
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Al pa če vzame Apaurin al kaj je tist za živce? Da si total miren... Js bom pomoje to vzela k bom mela izpitno, kljub temu da nisem nič kej dost živčna bla nikol v teh 16urah :) sam ziher je ziher :P
Libido. sej bo šlo, samo res ne smeš ZDEJ obupat k si praktično že na koncu...stisn pa bo, boš vidla.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ja če je to samo trema, pol ok.Ampak upam, da je ne boste prenesle na cesto potem, ko ne bo več spremstva.
Glede pomirjeval, tudi naravnih-s tem je potrebno biti previden, nikoli ne veš, kako bo nate delovale, lahko da boš celo imela zmanjšane reflekse, manj boste pozorne itd.
Nekako najbolje bi bilo, da se pač sprijaznite da komisija ni noben bav bav.
Na moji izpitni je pač on iz komisije sedel odzadaj, ko sem pa pripeljala pač pred boks se je samo poslovil, mi rekel da naj pazim na kolesarje-wtf?Nobenega kolesarja nisem srečala, ter odšel iz avta.Isto inštruktor meni pač, da naj pazim in da nekako ni šlo in je že pisal naslednjo uro.Ok, sem si mislila, pa saj bo drugič.Ko se mi začne smejat in mi reče, da sem naredila, pa da sta se zmenila za to foro.
Ja no, meni ni bila smešna.Ampak mi je bilo vseeno, samo da sem naredila :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Joj, jaz svojega brcnem, da mi kej takega naredi :D pol pa objamem in mu čestitam da me je nauču vozit :lol: Mislim, eni majo res čuden smisel za humor no, sploh v takih momentih k so ti tok pomembni.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

no, jaz sem na srečo naredila že prvič, ampak sem bila tudi kar živčna... :) blo je mislim, da 28 ur in boljše, da sem jih naredla tolk, kot pa, da bi že z 20 urami šla delat izpit... al 25. :) ker sva zadnje ure še malo ponavljala stvari, oporozil me je še na nekatere napake itd. tak, da boljše da nekaj ur več, kot pa da eno premalo :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

NattyVIP napisal/-a:a ste sle kdaj s svojimi instruktorji na kavo?

jp, doskrat, ker mam tut kolegice k so/še vozjo pr isti AŠ in ko sm jih tm vidla smo šli logično še skp na kavo pol,prej..pa burek itd...pa pod ruštvenem še z tem taglavnim AŠ.. Priznam pa da sm se čist preveč sprostila s temle Zokijm (usaj k reče da ma rd take punce (kao da sm redka) k spredstavla pod to...pa k sva s eustavla na nočnir elaciji,me kliče fant pa tko kje si,pa jz na parkingu z inptruktorjem haha čist ponoru, jz pa itk vem da je to moj način izražanja..pač zajebancija...ok pol k je on dodou,kva bi fant reku, če bi se šiše zarosile pa tresu golf..sam tisto,hmm dj fuj ne prbiji in smeh in to je to, sam mu dam šezmer lih tok prou vedt, kje so meje da nima kej pipkat ker glede tega sm ap zlo odločena pa če bo treba znoret pa bom lol,kot drugo je dost str, in mi ni,ampk za zajebancijo je pa zmer :D

aja sm pa nardila prejšn tedn v četrtk CPP, je blot reba kr mičkn zalit :P waaaaaaa prjavlala sm se pa tut 3 mesce, tko da usega skp vozm dobr let, z več kot pol letnimi rpedahi..morje, 'izpiti', žurke, pa on v bosni pa honororano še LPP...tko da naslednič 16€ prnest,par urc pa glavna waaa mam pa 30ur..kr dost ja, sam tle so znani da radi nabijajo ure :)))
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

OK, full glupo vprašanje ampak - ob keri uri ste pa mele nočno relacijo/vožnjo? :oops: (Mislm ja, ko je tema, ampak tko me zanima)
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

jaz sem šla okrog osmih, devetih... tu nekje. :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*mala* napisal/-a:Nekatere pač rabimo več ur vožnje, da se popolnoma sprostimo v vožnji, da se znebimo strahu pred držanjem volana. Poleg tega pa seveda ne pomaga ogromna trema na izpitih :wink: Ne vem no, meni osebno je bilo na začetku grozno vozt, prov bala sem se biti na cesti, držati volan, seveda je to počasi minilo, ampak si nakopala mal več ur.
Me veseli, da nas več takih obstaja. :D
Če se še katera najde v tem ^^ opisu - kako ste se pa potem znebile strahu oz. zbrale pogum, da ste se sploh spravile k delanju izpita? Je bla želja tolk močna, potrebe takšne in drugačne?
Jz recimo željo bi mela..včasih..mogoče :) ...ampak mam en tak zoprn strah, kot da ne bi bla kos eni taki ogromni mašini kot je avto, da ne bi bla zmožna česa takega kontrolirat..že tko mi ni najbolj prijetno na cestah, da bi pa mogla jz vse to upravljat :pale: .. Plus to, da bi bla ena tistih neodločnežev, k dela kolone in zarad katerih drugih pizdijo. :D
Zaklenjeno