Men je inštruktor reku, da bom verjetno v spodnjem povprečju z urami (od 25-35 povprečno) ampak mislm, da si je ob zadnjih par urah premislu
pa še js sm mu zanč sama rekla, da bo avtošola verjetn fajn zaslužla na mojih napakah... 

pa še js sm mu zanč sama rekla, da bo avtošola verjetn fajn zaslužla na mojih napakah... 
Ne vem no, meni osebno je bilo na začetku grozno vozt, prov bala sem se biti na cesti, držati volan, seveda je to počasi minilo, ampak si nakopala mal več ur. emanuela napisal/-a:Moja izpitna ura je bila če se prav spomnim 24-ta.
S tem da res ne razumem punc, ki jim spodleti večkrat.Ali res ne znate (ob tem je boljše da ne naredijo takšne, ker dokler je inštruktor zraven ok, ne vem pa kako bo, ko bodo na cesti same), ali pa imajo tremo...

emanuela napisal/-a:Moja izpitna ura je bila če se prav spomnim 24-ta.
S tem da res ne razumem punc, ki jim spodleti večkrat.Ali res ne znate (ob tem je boljše da ne naredijo takšne, ker dokler je inštruktor zraven ok, ne vem pa kako bo, ko bodo na cesti same), ali pa imajo tremo...

blo je mislim, da 28 ur in boljše, da sem jih naredla tolk, kot pa, da bi že z 20 urami šla delat izpit... al 25.
ker sva zadnje ure še malo ponavljala stvari, oporozil me je še na nekatere napake itd. tak, da boljše da nekaj ur več, kot pa da eno premalo 
NattyVIP napisal/-a:a ste sle kdaj s svojimi instruktorji na kavo?

waaaaaaa prjavlala sm se pa tut 3 mesce, tko da usega skp vozm dobr let, z več kot pol letnimi rpedahi..morje, 'izpiti', žurke, pa on v bosni pa honororano še LPP...tko da naslednič 16€ prnest,par urc pa glavna waaa mam pa 30ur..kr dost ja, sam tle so znani da radi nabijajo ure
))

Me veseli, da nas več takih obstaja.*mala* napisal/-a:Nekatere pač rabimo več ur vožnje, da se popolnoma sprostimo v vožnji, da se znebimo strahu pred držanjem volana. Poleg tega pa seveda ne pomaga ogromna trema na izpitihNe vem no, meni osebno je bilo na začetku grozno vozt, prov bala sem se biti na cesti, držati volan, seveda je to počasi minilo, ampak si nakopala mal več ur.

...ampak mam en tak zoprn strah, kot da ne bi bla kos eni taki ogromni mašini kot je avto, da ne bi bla zmožna česa takega kontrolirat..že tko mi ni najbolj prijetno na cestah, da bi pa mogla jz vse to upravljat
.. Plus to, da bi bla ena tistih neodločnežev, k dela kolone in zarad katerih drugih pizdijo.