Bulma napisal/-a:Jaz bom tudi končala! Še eno škatlico imam, potem pa basta. Sem hotela že prej, vendar zdaj bom po tej škatlici. To bo ena stvar, ki jo bom spremenila v novem letu
Srčno samo upam, da ne bom imela kakšnih stranskih učinkov. Kako aknasto kožo, ali pa izpadanje las. Ker potem ne vem kaj bom...

Stranski učinki se vedno lahko pojavijo.. Mene je glava bolela nekaj časa pa par mozoljčkov sem dobila ko sem nehala jemat. Aja, pa prsi niso več tak napete kot so bile prej, mal so šle skupaj
Drugače pa ni več tistega občutka napihnjenosti pa sploh se počutim dost boljš kot prej.. Nič več vnetij, nihanj razpoloženj, depresije brez razloga, glavobolov (razen prvi mesec ko me je kr precej glava bolela), nič več pomanjkanja želje po seksu...
Pa z menstruacijo je tud pol drugače ker ko ješ tabletke sploh nimaš prave menstruacije - niti je ne moreš met, ker ne pride do ovulacije...
Stranski učinki v prvih mesecih ko nehaš jemat so čist normalni, ker se telo čisti in se zopet vzpostavlja neko normalno hormonsko ravnovesje.. S tabletkami ustvarjaš nenormalno hormonsko ravnovesje v telesu in si v podobnem stanju kot da bi bila noseča.. Zdrava pamet ti da vedet da ni lih OK če dolgoročno zaviraš naraven proces v telesu.. Je pa res da dobro premisli preden se odločiš da končaš z jemanjem. Ker če boš nehala jemat za kak mesec, dva si boš naredila več škode kot koristi.. Pa tud če nisi pripravljena uporabljat mehanske zaščite (kondom..), otroka pa še nebi mela tudi fejst premisli.. Boljš tabletke kot pa kak splav al pa nezaželjen otrok.. Midva sma na kondomih in je čist OK. Ne vem zakaj tak odpor pred kondomi,.. Prave je potrebno najdit pa se vse da. Če je ženska dovolj vlažna je seks čist super. Sama lahk rečem da še nisem tako uživala v seksu kot sedaj - pa sma prej seksala 4 leta brez kondomov.. Zdaj pa imava kondome.. Ampak če je ženska dovolj vlažna in če je predigra kul ne vidim problema
Je pa res da preden se odločite za prenehanje jemanja, dobro pretehtat vse + in - ...
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**