red_rose napisal/-a:jaz sem naredila danes ob sedmih zjutraj, v drugo, wiiii![]()
zdaj bom pa pogresala voznjo z instruktorjem
Čestitam!
Zdaj pa po pameti in varno vožnjo 
)
*mala* napisal/-a:a je treba da vedno fant vozi? Meni ni nerodno njega peljat in tudi njemu ni nerodno, če ga punca vozi
in ja tudi jaz bi rada cim vec vozla, upam da bom no
me res zanima kaksen je obcutek ko ni vec zraven nekoga ki lahko pedalo stisne
pa ko nimas vec tablice AVTOSOLA in dejansko ostali vozniki ne vejo da si zacetnik... 
tolk sm bla zivcna, da niti tolk dol nisem upala pogledat, da bi stimala radio al gretje.. za namecek se je pa za mano takoj iz parkirisca, ko sem startala in naslednjih par kilometrov vozila - policija
Ceprov se zdj vcasih pogresam svojga instruktorja, ker je bil (no, je se zmeri) najbl posebn, izjemn clovk, kar jih poznam

ne predstavljam si ob 7 zjutri da bi vozila

potem sva se zmenla da pride po mene ob 6.30 da se mal vozim pred izpitom, in sem se vstala 5.30
se oblekla, mal gledala TV, mal telovadla, hahah, da sem se zbudila. drugac tak nebi nardila 
samo na avtocesti sm mau zajebala in to čis na konc. drgač me je pa inštruktor pohvalu da je to bla moja najboljša vožnja do zdej
in je mislu da bom nardila dokler zadnjih 10 minut nismo šli na ac ...ah ja bo pa drugič bolš...se sploh ne sekiram.