Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

red_rose napisal/-a:jaz sem naredila danes ob sedmih zjutraj, v drugo, wiiii :D

zdaj bom pa pogresala voznjo z instruktorjem :D

Čestitam! :zustimm: Zdaj pa po pameti in varno vožnjo :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Čestitam!

Pa kar pogumno in hkrati previdno na cesto!

Poznam osebe, ki imajo že več kot 1 leto izpit, pa se ne upajo po avtocestah peljat- in dvomim da bo čez čas jim lažje in da bodo zbrale pogum. To je zame ogromna napaka, da potem ne voziš (a je treba da vedno fant vozi? Meni ni nerodno njega peljat in tudi njemu ni nerodno, če ga punca vozi :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Red_rose čestitammm!!!

Varno vožnjo :D ti želim :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

Čestitam!!
Najboljši nardimo v drugo, hehe. :D :D
Varno vožnjo ti želim!!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

HVALA, hvala vsem! Slika

*mala* napisal/-a:a je treba da vedno fant vozi? Meni ni nerodno njega peljat in tudi njemu ni nerodno, če ga punca vozi :D

moj ze nekaj casa planiral kako bom zdaj jaz njega okrog vozila, haha :D in ja tudi jaz bi rada cim vec vozla, upam da bom no :wink: me res zanima kaksen je obcutek ko ni vec zraven nekoga ki lahko pedalo stisne :D pa ko nimas vec tablice AVTOSOLA in dejansko ostali vozniki ne vejo da si zacetnik... Slika
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

srečno vožnjo red rose :wink: :kleeblatt:
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Men je bil obcutek prvic za volanom brez instruktorja cist grozn :D tolk sm bla zivcna, da niti tolk dol nisem upala pogledat, da bi stimala radio al gretje.. za namecek se je pa za mano takoj iz parkirisca, ko sem startala in naslednjih par kilometrov vozila - policija :D
Zdej pa ful uzivam v voznji, ker sama seb najbl zaupam in si nardim voznjo varno, udobno in se najrajs vozm sama :) Ceprov se zdj vcasih pogresam svojga instruktorja, ker je bil (no, je se zmeri) najbl posebn, izjemn clovk, kar jih poznam :)

Drugac si pa red_rose lahko omisls nalepko "Voznik zacetnik" al pa kj :P
What's the story, morning glory?
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

ja prve dni je res mal čuden občutek in strah, kaj in kako..kako se boš odzvala na promet...
ko sem prve dni vozila, sem sla iz shihta zvečer domov in navsezadnje, me je še avtobus prehitel. :oops: dandanes po enem letu in pol..se tega ne dogaja..
SunRose
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: UK

Neprebrana objava Napisal/-a SunRose »

red_rose, čestitke!
Khm. po pravici povedano si sebe bl težko predstavljam za volanom.
Bomo vidl.. :)
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst pa nism vozla že skoraj 2 tedna, ker je bil moj inštruktor bolan :(
lih danes sm ga srečala, je reku da je prvi dan nazaj na delovnem mestu in sva se zmenla za vožnjo v četrtek ... ja, kmalu bo treba spet na glavno :D ojoooj :D
Let's swim to the moon .....
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

skocentriraj se...probaj imet v mislih, da ni nobenga vzadi..čeprav je težko, ker ga skuz vidiš, ker moraš v špegel gledat.
naj ne bo prehude treme pa bo ;)
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

o bravo red_rose :D ne predstavljam si ob 7 zjutri da bi vozila :oops:

se počas zmanjšuje število punc k nas še čaka glavna ;)
jst se pa že ceu teden ubadam s tem kam bi me lohk pelu pa kere stvari še nisva obdelala pa kaj morva še ponovit, kere ulice že doug nisva šla,...pa danes zadnjo uro pred glavno me je glih začeu volan zajebavat k mi skos u levo na ac vleče :roll:

sm pa dons vidla en napis na eni avtošoli pred mano: PROSIM, NE BODI ŽIVČEN! Z inštruktorjem sva se tok smejala, ker sm mu glih pred tem omenla da bom rabla eno posebno tablco za voznike za mano pol k bom mela izpit :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja jaz sem bla ponavadi tak zgodaj katastrofa, sem se skor zabila enkrat (samo enkrat sem prej tok zgodi vozila). nakar mi pove da mam izpit ob sedmih, jao :eek: potem sva se zmenla da pride po mene ob 6.30 da se mal vozim pred izpitom, in sem se vstala 5.30 :D se oblekla, mal gledala TV, mal telovadla, hahah, da sem se zbudila. drugac tak nebi nardila :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

evo že spet nism nardila pa čis mau mi je mankal :motz: samo na avtocesti sm mau zajebala in to čis na konc. drgač me je pa inštruktor pohvalu da je to bla moja najboljša vožnja do zdej :D in je mislu da bom nardila dokler zadnjih 10 minut nismo šli na ac ...ah ja bo pa drugič bolš...se sploh ne sekiram.
pa še smer sm enkrat zajebala, kot ponavadi, ker je za mano biu avto in ga nism hotla izsilt, sam sm pol tist lepo odpelala. je pa čis drgač kot prvič. upam da zdej ne bom po snegu vozla :?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst sm pa včeraj ful grozno vozla .. gremo tretji izvoz in js grem četrtega, gremo tretjega js grem drugega .. mi je reku naj neham bit tolko zaljubljena :D
danes sm začela vozit .. se mi je začela trest noga ... sm se mogla ustavit in mi je reku inštruktor naj diham dokler se ne umirim, ker sm se cela tresla ..
v pondeljek se grem spet prijavit na glavno vožnjo ... upam da bo tokrat šlo :)
Let's swim to the moon .....
Zaklenjeno