zmajčica* napisal/-a:še dobr da nekoč ko bo to že čist normalno, ne bom več med živimi, ker bi blo to čist preveč za moj srčk

Tudi, če bi vsi to počeli, tebe ne bi nihče silil v to.
dej dej...zakaj pa ste potem, če je to vse tako brez čustev in dogovorjeno samo z njim, vašim seks prijateljem? zakaj se vračate samo k njemu, enemu samemu? (to ni več brezglava avantura v katere se mladi včasih zapletamo) najdite si vsakič drugega če je to tako brez čustev. ali ni potem vseeno ali je isti ali je moški vsakič drug? ne razumem...
Nihče ni rekel, da moramo biti samo z njim. Lahko bi imela tudi 2 ff. Point ff je ravno v temu, da imaš nekoga in ni treba iskati vsakič drugega, mogoče kakšnega neznanca, ki ti prereže vrat? A ni logično? Jaz sem res bila samo z njim, zakaj pa ne bi bila, on mi je bil čisto dovolj. Pred njim nisem bila daljše obdobje z nobenim, potem naj bi jih imela kar 10 naenkrat?
saj postajamo kot živi vibratorji...moški/ženska nas ne zanima, ko ga želimo ga vklopimo in ko končamo ga izklipimo in pustimo tam nekje pospravljenega za naslednjič...moje mnenje je da je to igranje s samim sabo, s svojimi in tujimi čustvi pa tu ne gre samo za ljubezen...velikokrat sami sebi povzročimo trpljenje se ponižujemo in premalo spoštujemo...ter se nepotreba zapletamo in mučimo...včasih čas kaj prinese.
Jaz se nisem igrala ne z mojimi ne z njegovimi čustvi. Je tako težko razumeti, da ni nobenega trpljenja? Za nekatere bi bilo, zato pa se v to ne spuščajo. Vsi se strinjamo, da je seks iz ljubezni boljši. Ampak zakaj bi ne smeli poskusiti tudi tistega brez ljubezni? To sta dve različnoi stvari in vsaka ima svoj čar. Zame je bilo zelo razburljivo in vesela sem, da sem poskusila tudi to. Jaz razumem tiste, ki na seks gledajo kot nekaj, ki deliš samo z ljubljeno osebo upam, da vi razumete tiste, ki imajo na seks drugačen pogled (pa brez vpliva raznih ver, to se mene ne tiče).