Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajčica* »

Sex je zame nekaj, kar delaš z nekom, ki ga ljubiš, ga spoštuješ, ti je mar da tudi on uživa itd. Po mojem ne bi smel nihče ločevat čustev in sexa. To dejansko zame je ljubljenje in ne kot neka masaža, ko nastavim hrbet in uživam, je veliko bolj intimno.

Nisem tok potrebna da bi šla sexat z nekom samo zato, da bi potešila svoje potrebe. Tega si res ne predstavljam. Če pač nimaš nekoga, ki bi ga ljubil in on tebe, obstajajo pripomočki zatiste, ki ne zdržijo brez.

še dobr da nekoč ko bo to že čist normalno, ne bom več med živimi, ker bi blo to čist preveč za moj srčk :oops:
SvojeGlavKA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SvojeGlavKA »

strinjam se z zmajčico*...dej dej...zakaj pa ste potem, če je to vse tako brez čustev in dogovorjeno samo z njim, vašim seks prijateljem? zakaj se vračate samo k njemu, enemu samemu? (to ni več brezglava avantura v katere se mladi včasih zapletamo) najdite si vsakič drugega če je to tako brez čustev. ali ni potem vseeno ali je isti ali je moški vsakič drug? ne razumem...
saj postajamo kot živi vibratorji...moški/ženska nas ne zanima, ko ga želimo ga vklopimo in ko končamo ga izklipimo in pustimo tam nekje pospravljenega za naslednjič...moje mnenje je da je to igranje s samim sabo, s svojimi in tujimi čustvi pa tu ne gre samo za ljubezen...velikokrat sami sebi povzročimo trpljenje se ponižujemo in premalo spoštujemo...ter se nepotreba zapletamo in mučimo...včasih čas kaj prinese.

ne napadajte me...sto ljudi sto čudi ane :) moje skromno mnenje :D

lp
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

zmajčica* napisal/-a:še dobr da nekoč ko bo to že čist normalno, ne bom več med živimi, ker bi blo to čist preveč za moj srčk :oops:

Tudi, če bi vsi to počeli, tebe ne bi nihče silil v to.:)

dej dej...zakaj pa ste potem, če je to vse tako brez čustev in dogovorjeno samo z njim, vašim seks prijateljem? zakaj se vračate samo k njemu, enemu samemu? (to ni več brezglava avantura v katere se mladi včasih zapletamo) najdite si vsakič drugega če je to tako brez čustev. ali ni potem vseeno ali je isti ali je moški vsakič drug? ne razumem...

Nihče ni rekel, da moramo biti samo z njim. Lahko bi imela tudi 2 ff. Point ff je ravno v temu, da imaš nekoga in ni treba iskati vsakič drugega, mogoče kakšnega neznanca, ki ti prereže vrat? A ni logično? Jaz sem res bila samo z njim, zakaj pa ne bi bila, on mi je bil čisto dovolj. Pred njim nisem bila daljše obdobje z nobenim, potem naj bi jih imela kar 10 naenkrat?

saj postajamo kot živi vibratorji...moški/ženska nas ne zanima, ko ga želimo ga vklopimo in ko končamo ga izklipimo in pustimo tam nekje pospravljenega za naslednjič...moje mnenje je da je to igranje s samim sabo, s svojimi in tujimi čustvi pa tu ne gre samo za ljubezen...velikokrat sami sebi povzročimo trpljenje se ponižujemo in premalo spoštujemo...ter se nepotreba zapletamo in mučimo...včasih čas kaj prinese.

Jaz se nisem igrala ne z mojimi ne z njegovimi čustvi. Je tako težko razumeti, da ni nobenega trpljenja? Za nekatere bi bilo, zato pa se v to ne spuščajo. Vsi se strinjamo, da je seks iz ljubezni boljši. Ampak zakaj bi ne smeli poskusiti tudi tistega brez ljubezni? To sta dve različnoi stvari in vsaka ima svoj čar. Zame je bilo zelo razburljivo in vesela sem, da sem poskusila tudi to. Jaz razumem tiste, ki na seks gledajo kot nekaj, ki deliš samo z ljubljeno osebo upam, da vi razumete tiste, ki imajo na seks drugačen pogled (pa brez vpliva raznih ver, to se mene ne tiče).
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

zmajčica* napisal/-a:Nisem tok potrebna da bi šla sexat z nekom samo zato, da bi potešila svoje potrebe. Tega si res ne predstavljam. Če pač nimaš nekoga, ki bi ga ljubil in on tebe, obstajajo pripomočki zatiste, ki ne zdržijo brez.

Velja tudi zame.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

SvojeGlavKA napisal/-a:...dej dej...zakaj pa ste potem, če je to vse tako brez čustev in dogovorjeno samo z njim, vašim seks prijateljem? zakaj se vračate samo k njemu, enemu samemu? (to ni več brezglava avantura v katere se mladi včasih zapletamo) najdite si vsakič drugega če je to tako brez čustev.

lp

točno to! tudi jaz sem nekaj v zvezi s tem napisala par postov nazaj, pa kot vidiš so vse utihnile.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz sem odgovorila obema.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Drugega se ne išče, če ti seks s trenutnim ff popolnoma odgovarja, če te fizično privlači in je vizualno ql. Meni je bolš seksat z nekom ki ga poznam/on mene pozna, tko da vemo kaj komu paše... Zakaj bi v takem primeru iskal kej druzga? :razz: Ki po možnosti ne bo razumel pravil "igre", ki se ne ujame s tabo itd...

Pa ja; več partnerjev; več možnosti za kakršnekoli okužbe, in lahk se ti zgodi da naletiš na kakega psihota ali koga ki sploh ne zna seksat. :razz:

Jaz sem imela istega ff zlo dolgo; le iz zgoraj napisanih razlogov- samo zarad dobrega seksa.

Kasneje ko sem ga bolj spoznala kot osebo, sem se pa podzavestno tud malo navezala nanj, in tut zato vztrajala z njim. na srečo je obojestransko in se je vztrajnost obrestovala; tko da sva po vseh zapletih končno naredila korak naprej :wink:
Zadnjič spremenil fun, dne 09. Jul. 2008 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Jaz, če bi že imela FF, ampak ga ne bi, se nikoli ne bi potem zapletla z njim v resno zvezo, ker bi za takšnega tipa vedno dvomila, da mi je zvest.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

cvetkaaa napisal/-a: ker bi za takšnega tipa vedno dvomila, da mi je zvest.

Zakaj? :gruebel:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

cvetkaaa napisal/-a:Jaz, če bi že imela FF, ampak ga ne bi, se nikoli ne bi potem zapletla z njim v resno zvezo, ker bi za takšnega tipa vedno dvomila, da mi je zvest.

mah tko nanese.
Jaz sem pred tem tut skos govorila da ne bom mel ff, kaj šele da bi začela "resno" z njim...

Sej to je odvisno od osebe; ne morem trdit da bo vedno zvest (tega nebi upala trdit za nobeno osebo), ampak začelo se je lepo. :)
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Noelia napisal/-a:

Ker enostavno mislim, da se za FF odločijo tisti, ki so tudi drugače sposobni prevarati.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ni nujno. (vsaj jaz mislim tako) :)

Drugače pa varajo tud tisti ki so v vezah; to je še bolj nesramno in nezrelo imo.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Vem, da ni nujno. A pravi, da bi jaz imela takšen strah.
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajčica* »

Noelia napisal/-a:

Jaz tudi mislim, da tisti, ki so kdaj imeli ff lažje prevarajo, in sicer zaradi tega, ker to pomeni, da so sposobni ločiti čustva od sexa. Torej če fant to dvoje loči, bo lažje skočil v posteljo z eno, ki jo ne pozna dobro, ga pa privlači, kot nekdo, ki tega dvojega ne ločuje, saj bi moral punco prej imeti rad. Just my opinion.
SvojeGlavKA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SvojeGlavKA »

zakaj bi dvomila da mi je zvest? ker je lahko z neko žensko več časa seksal brez čustev kot sam pravi, in bi se jst tud bala da se ta moški morda kdaj spozabi in si morda še kdaj privoški kak tak seks brez čustev in obveznosti, čeprav naj bi jih po novem pa do mene gojil in z menoj seksal ker nekaj tudi čuti...nevem no. dvomila bi.

dobiš občutek da takim ljudem ni težko skočit z nekom v posteljo če jih zagrabi potreba...kot živali ko to počno kadar jih nagon k temu pripelje in takrat to opravijo. samo da se ljudje pač lahko še dogovorijo da izkjučijo čustva ker naj bi jih pač, če je tako že treba, imeli prisotna tudi pri tem ane :D neka razlika pa je a :D

vem da ni nujno, je pa verjetno strah res večji.
lp
Odgovori