men se zdi tale tuareg tak... fensi đip, k ga lahko po mestu furaš (sicer pol mal težje parkiraš, ampak sej je vsen ) pa si fensi al pa greš off road oz nekam pozim v hribe, pa ni nobenga problema.
pr tuaregu mi je res lep dizajn k je tak eleganten. recimo x5 mi je tut ful hud, sam je pa bolj... robusten
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
Mi ni tok všeč. No za kake adrenalinske vožnje ja.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
dobila nadomestnga do petka.. ta novga cliota 1,5 neki diesel.. dobr se drži ceste, poraba totalno nizka, pa fuuul je velik notr.. je kolega dvometraš brez problema sedeu not
tist k mi je Corsico poprasku na faxu nej se me pazi.. boga moja lubica
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ej nevem nekje na netu.
pa pojma nimam kje. Sem iskala na njihovi uradni strani pa nism nč kej več našla o njem.
Ja pomoje, da bo pravi lepotec pa drag tud k žafran. Kuj bi ga mela ampak rit me mal spominja na Alfo Romeo(no ampak ne full tm ene 5%)