Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

Čeprav sem si dala uhan v hrustancu delati že pred štirimi leti, se dobro spomnim da kar nekaj časa nisem morala normalno ležati na uhi, ker me je še bolelo, najbolj pa seveda prva dva tedna, ko se uhe niti dotakniti na področju uhana nisem mogla. Drugače pa glede samega vboda ni bilo boleče, boleti seveda začne pozneje :D

Zaraste se luknjica nena tudi če uhana nimaš par dni noter

Če maš željo si ga kar daj, ker če te bolečina ovira pri veliko stvareh, potem neboš nikoli naredila tistega, ki povzroča bolečino.
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

tt jst mam tak uhan mau več k pou leta pa me je tt kr neki cajta bolel ene 2, 3 tedne nism tt spala na uni stran ka je blole je pa res da mam sicr jst že tko al tko dost nizk prag bolečine ( k mi mami stiska mazole skor umrem xD ) sm šla pa jst tt delat z zlatarju pa se mi ni nč gnojil. glede uboda pa nč ne boli ker itq hit nrjen pto sam k sm pa pršla vn ( še zima je bla ) me je pa kr mal skelel tm gor :D. drgač pa to čist odvisn človeka kok boli a kok ne boli. še usi smo prežvel xD. dala bi si ga pa delat še u tragus sam nwm če bom loh prenašala bolečino ka je pe tok bol debel hrustanc, sam to pa nujno k pirserju !
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

Jas sem tudi mela tak pirsing...no ne samo enega ampak 3. In so mi pač v nekem frizerskem salonu to z pištolco nardili. Mene osebno je potem bolelo kar cel teden pa takrat ko mi je to nardila sem mela potem še cel dan uho celo rdečo, tudi spati nisem mogla na boku na tisti strani ušesa. So se mi pa luknice gnojile - potem sem ugotovil da se mi gnoji tisti teden ko mam menstruacijo - no in tudi tisti teden me je malo uha bolela če so se mi lasje zataknili zmes etc. Tudi pri frizerju so me včasih zahaklali za uhan :D zdaj jih ze 2 leti nimam pa se mi še luknca kr pozna.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

kolk prbližn pa to stane? A to delajo v večini studiou al se je treba bl pozanimat?
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Sem pozabila omenit, da niti jaz nisem mogla spat na tisti strani, kjer imam uhan, ja. Pa delat sem si ga dala pozimi in se spomnem, da sem imela dokaj zmrznjeno uho od mraza in mogoče zato nisem dosti čutila :P

V bistvu sem si ga nazadnje dala ven kar ponoči pred kakšnim mesecem, ker me je nenehno motil uhan, da se nisem mogla "lepo naštimat" in sem se razjezila sredi noči :D Pa ko mi bo zapasalo, ga bom dala spet not, nimam nikoli problemov, da bi se mi zarastlo, verjetno, ker ga imam že tako dolgo.
There are no shortcuts to any place worth going.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

matejka** napisal/-a:no in tudi tisti teden me je malo uha bolela če so se mi lasje zataknili zmes etc. Tudi pri frizerju so me včasih zahaklali za uhan :D

meni se je to na začetku dogajalo, ker sem imela takrat ful dolge lase, da se mi je cel pramen prav zavozlal okoli uhana in je znalo bolet kot hudič ..
zdej se mi še včasih lasje zataknejo za uhanček, ampak ne boli pa več nič to ..
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

rachka_ hvala za odgovor,bom nabrala pogum pa šla :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

*kayka* napisal/-a:kolk prbližn pa to stane? A to delajo v večini studiou al se je treba bl pozanimat?

v mariboru stane 40€ (z nakitom vred) za ostale studie pa nevem..pomoje okrog 50. drugač pa to morjo delat v vsakem pravem piercingstudiu :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

takrat, ko sem si jaz dala delat, je bilo še v tolarjih , 8 ali 9 tisoč. Če si iz LJ, ti lahko priporočim Cult, sicer bi pa to morali delati povsod.
Every rose has its thorn
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuf »

no zdej bom pa še jst izprašala tiste ki ga mate :D

kje točno se ima ponavadi ta uhanček, oz. kje ga imate ve?
pa se je za to treba kaj prej naročiti? jaz bi si šla delat v cult-a.
vas pri sexu res nič ne moti?
:) :)
hvala
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

jaz osebno ga imam bolj zgoraj, čez tisto kožico med sramnimi ustnicami (nevem kako naj drugač razložim :D ) tako, da se vidi ko stojiš. pa mislim, da je to tudi najpogostejšo mesto prebadanja. pri sexu nima neke bistvene funkcije, je bolj eyecatcher, vsaj mojemu tipu zgleda hudo dobro :D je na takem mestu, da ne more motit, čeprav sem na začetku tudi jaz imela pomisleke..pojavljal se je prevsem strah, da bi uhanček lahko poškodoval kondom, ampak ni panike :)
pomoje se je fajn naročit vsaj kakšen dan prej, ker lahko imaš smolo in naletiš na gužvo.. ful je odvisno od trenutka, tako da priporočam, da se za vsak slučaj naročiš :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Jaz sem ga imela na veliki sramni ustnici vertikalno (vzporedno z robom ustnice), tak piercing kot je sicer za obrv, baje to ni preveč pogost intimni piercing ampak meni je bil zelo lep. Mišljen je bil predvsem iz estetskih razlogov, motil me pri seksu ni nikoli nič, sem pa občasno imela problem ko sem prekrižala noge v pretesnih kavbojkah ali sedela na kolesu. Sem tudi delala v Cultu, pa se nisem nič naročila, samo šla sem in povedala, kaj bi rada. Zacelilo se mi je pa v enem tednu, veliko hitreje, kot sem mislila. Sicer pa res ne vem, če se je treba naročiti, jaz se še nikoli nisem. :)
Every rose has its thorn
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ a prav čez sramno ustnico si mela? obstrani? takega pa še nisem vidla :D jaz sem prej sicer tudi imela palčko, ki se običajno uporablja za obrv (no, jaz mam takšno še v ustnici), ampak je bilo pa na sredini..
morm pa rečt, da mi je bil prejšnji (vertikalni s palčko) malenkost lepši kot ta horizontalni z obročkom, čeprav je tudi ta kjut..
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuf »

ajooj kak si neznam predstavljat rachka kje točno misliiš :oops: :oops:
drugače pa reees hvala obema za pomoč :) :)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

ja nevem predstavljaj si svoji sramni ustnici, vmes imaš kožico.. (eni imajo čist skrito, drugi malo ven) no in čez to kožico je narejen pirs :D

http://classicinkandmods.com/images/gen ... tal_01.jpg evo link.. takšnega imam jaz (sicer to ni moja slika bognedaj :D ) ..lahko pa imaš vertikalno, v tistem primeru pa imaš palčko (kot je že omenla SunFlower) in je pač prebodeno navpično.
Odgovori