Zaraste se luknjica nena tudi če uhana nimaš par dni noter
Če maš željo si ga kar daj, ker če te bolečina ovira pri veliko stvareh, potem neboš nikoli naredila tistega, ki povzroča bolečino.

. drgač pa to čist odvisn človeka kok boli a kok ne boli. še usi smo prežvel xD. dala bi si ga pa delat še u tragus sam nwm če bom loh prenašala bolečino ka je pe tok bol debel hrustanc, sam to pa nujno k pirserju !
zdaj jih ze 2 leti nimam pa se mi še luknca kr pozna.
Pa ko mi bo zapasalo, ga bom dala spet not, nimam nikoli problemov, da bi se mi zarastlo, verjetno, ker ga imam že tako dolgo.matejka** napisal/-a:no in tudi tisti teden me je malo uha bolela če so se mi lasje zataknili zmes etc. Tudi pri frizerju so me včasih zahaklali za uhan![]()
*kayka* napisal/-a:kolk prbližn pa to stane? A to delajo v večini studiou al se je treba bl pozanimat?

) tako, da se vidi ko stojiš. pa mislim, da je to tudi najpogostejšo mesto prebadanja. pri sexu nima neke bistvene funkcije, je bolj eyecatcher, vsaj mojemu tipu zgleda hudo dobro
je na takem mestu, da ne more motit, čeprav sem na začetku tudi jaz imela pomisleke..pojavljal se je prevsem strah, da bi uhanček lahko poškodoval kondom, ampak ni panike

jaz sem prej sicer tudi imela palčko, ki se običajno uporablja za obrv (no, jaz mam takšno še v ustnici), ampak je bilo pa na sredini..
) ..lahko pa imaš vertikalno, v tistem primeru pa imaš palčko (kot je že omenla SunFlower) in je pač prebodeno navpično.