Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

petraa19
Sramežljivka
Sramežljivka

..

Neprebrana objava Napisal/-a petraa19 »

mene je zadelo danes...
se trudim da se nekako drzum skupi... zvecer grem po svoje stvari..
jezna sm sama nase...
drzte pesti... :cry: da bom speljala vse domou in si končno našla enga k je vredn moje ljubezni...
prav tako si zelim da bi nasle vse tiste s strtim srcem...
lp
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

petraa19 držim pesti zate, da boš močna ... :wink:

Jst pa kr ne morem vrjet kok hitr gre čas ... :( Točno eno leto nazaj sm bla najsrečnejši človek na svetu ... res na današnji dan sm bla tko srečna, da sm misnla da mi bo srček poču od veselja in kr nism mogla vrjet, da se mam res lahko toookkk noro lepo ... :cry:

Danes eno leto po tem in en mesec pa 13 dni po tem, ko sva šla narazn pa mi bo srček poču od bolečine ... :(
Ubistvu sm tok jezna, ker se že nakako postavim na noge, potem pa se mi spet vse podre in spet non stop jokam ... :(
Spet me obdaja tista topa, zadušljiva bolečina in spet razmišljam samo o njem ... spet bi dala vseeee samo, da bi blo tko kot je bilo ... :cry:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

joj tiasha, men je kr hudo zate k tvoje poste berem k zgledas res tak prijazn cukr :(

res upam da bos cimprej pa s cimmanj trplenja prebolela tega fanta :)
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Zvoncica napisal/-a:joj tiasha, men je kr hudo zate k tvoje poste berem k zgledas res tak prijazn cukr :(

res upam da bos cimprej pa s cimmanj trplenja prebolela tega fanta :)

Hvala Zvončica ...

Čeprou mi ni lahko in vem, da bom kr rabla čas, da bom tole prebolela ... o bolečini pa rajš ne govorim, k hujša sploh ne bi mogla bit ... :cry:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

evo še jst :cry: pa je šlo use u k***c, vse moje sanje, ves moj trud.ne morm pisat mi je preveč težko.... :cry: :cry:
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

Joj kar zmrazi me ko to berem!
žPurple pa ne še ti...kar nekaj časa že spremljam tvoje poste,pa sem mislila,da je vse ok...no razen te službe :( ,pa tudi to se bo uredilo...pa ne še vidva!!!
Toliko parov,ki jih poznam,pa tudi ne poznam,ampak vem za njih(forum..) je že šlo narazen!Groza,držite se pupike!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

sam res, kaj je to??? :eek:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nevem mojmu se je zmešal.sva se še neki pogovarjala pa nevem zdej kaj je a sva še skupi al nisva ......res mene tole ubija, dons spala sploh ne bom..ubija me res...... :cry:
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

kaj pa se je zgodilo purple???
čist si me šokirala, res.
Pa kaj je s temi tipi, jebemmu boga :cry:
pa saj najverjetneje bo vse vredu. upam :oops:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mah še sama neem.tisoč in ea stvar ki ga mot pri meni in nevm kajševse..maja dobr.sej bomo jutr vidl, pa že napišem...filing moj je pa zlo slab... :(
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*purple bitch* napisal/-a:mah še sama neem.tisoč in ea stvar ki ga mot pri meni in nevm kajševse..maja dobr.sej bomo jutr vidl, pa že napišem...filing moj je pa zlo slab... :(

Ooooo joj ... :( Pa kako?? Od kje?? Zakaj??? :eek: Jst sm tut po tvojih postih soedč misnla, da je vse v najlepšem redu ... sicer te pa popolnoma razumem, ker vem kako je ko se neki tazga zgodi totalno čez noč in je pol grozno hudo in en kup vprašanj ... Zakaj, kako, kdaj ... :cry:

Ampak jst še vedno držim tačke, da bo vse ok ... :wink:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

držim tud jst tačke ja..jooj najhuj mi je k sm u taki dilemi k nevem kaj bi.pa kriva res nism nč....dobila sm službo, dobr plačano, ušeč mi je, ni gostinstvo, in zdej ga motjo moje kile in naj shujšam.......in vse to je kriva njeova mtka k mene ne mara in ga pol nagovarja proti men.... :evil:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*purple bitch* napisal/-a:držim tud jst tačke ja..jooj najhuj mi je k sm u taki dilemi k nevem kaj bi.pa kriva res nism nč....dobila sm službo, dobr plačano, ušeč mi je, ni gostinstvo, in zdej ga motjo moje kile in naj shujšam.......in vse to je kriva njeova mtka k mene ne mara in ga pol nagovarja proti men.... :evil:

Off joj ja ... to pa so grde stvari ja ... prvič z njegove strani niti najmanj ni fer, da ti postavlja take pogoje. Če te ljubi, te ljubi brezpogojno in pika ... Drugič pa ... tole z mamo bi jst uredila totalno po svoje ... :evil: :?

Jst mislm, da bi se postavla zase oz. v tvojem primeru za vajino ljubezen, ker kaj ma ena mama za vplivat tok na vaju ... edin, če ni tak da sam mamico posluša ... :roll: :?

Ampak sej bo ... boš vidla, da bo vse ok ... :wink:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

*purple bitch* ... js že tud neki časa sledom tvojim postkom in priznam, da sta mi zgledala najboljša... veš, vsaka zveza ima svoje vzpone in padce. In moja mami je vedn govorila, da je največja umetnost, da se po padcu spet poberemo... Js ISKRENO upam, da se vama bo posrečlo pobrat skupej!! Ker to bi blo zate lažje... ampak roko na srce... bolje da se zdej pokaže tale tvoj tip, kaj resnično misli, kot pa po petih letih, ko se nanj navadiš,in ko sploh čist drugač dojemaš vse stvari, ki se tičejo vaju..

Js držim pesti in upam na najboljš!!!! Drži se punca, vse bo ravno tako, kot more bit!!! :bussi:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroška

Neprebrana objava Napisal/-a jeanitte »

lep pozdrav vsem

Mimo je moj prvi teden prebolevanja... Ker me je prevaral. Po 3 letih in 3 mesecih...
Prva dva dni sploh nisem mogla nehat jokat. Če pa že nisem jokala, pa sem strmela v prazno. Potem pa sem s pomočjo prijateljic prišla do zaključka, da ne smem objokovat zveze, ki na nek način sploh ni obstajala. Prevaral me je že prej, le da jaz tega nisem vedela. Morda je že od vsega začetka živel to "dvojno življenje". Oba sva stopila v to vezo brez izkušenj z resnimi razmerji, le tedenske in mesečne avanturice. In ko sva postala par sem mu rekla: "Če imaš mene, potem nimaš drugih, lahko pa imaš vse druge, a mene ne moreš imeti". Vedel je, da to zahtevam, da mi je zvestoba in iskrenost temelj ljubezni. Pa vseeno... Gledal mi je v oči in mi lagal. V istem dnevu je bil z njo in kasneje z mano - s tem, da je k meni zamudil, ker se mu je "pokvaril avto"...
Vse stvari sem že prvi večer vrgla stran, razrezane kolikor j bilo mogoče. Ne rabim spominov na prevaro in napako mojega življenja. Pa še odleglo mi je. Kar želodec se mi obrne, ko pomislim, da se je dajal dol z njo, njimi in še z mano... In res ne rabim slik in srčkov, ki pričajo otem, da sva bila nekoč morda zares srečna. zamenjala sem številko in ga popolnoma odklopla. Sicer sva dokaj blizu skupaj doma, a sem na srečo med tednom v Ljubljani.
Vseskozi se opominjam, da taka baraba ni vredna mojih solz. A vseeno ga pogrešam... čeprav morda nimam kaj pogrešati. Ni fer, da je meni težje kot njemu. ker jaz sem ga resnično ljubila. No, ljubila sem tisto osebo, katera je on bil, ko je bil z mano.

Tudi jaz sem tako na začetku trnove poti prebolevanja. Ker je obdobje izpitov niti nimam časa hoditi ven, pa tudi želje nimam, da bi ga srečala. Ker ne vem, kako bi odreagirala.

Tudi moj cilj je preboleti in zaživeti na novo. A nikoli pozabiti in iz tega odnesti največ.

Sočustvujem z vsemi, ki ste v podobni sutuaciji. We can do it! :ja:
...if there are roses, they will blossom...
Zaklenjeno