se trudim da se nekako drzum skupi... zvecer grem po svoje stvari..
jezna sm sama nase...
drzte pesti...
da bom speljala vse domou in si končno našla enga k je vredn moje ljubezni...
prav tako si zelim da bi nasle vse tiste s strtim srcem...
lp
da bom speljala vse domou in si končno našla enga k je vredn moje ljubezni...
Točno eno leto nazaj sm bla najsrečnejši človek na svetu ... res na današnji dan sm bla tko srečna, da sm misnla da mi bo srček poču od veselja in kr nism mogla vrjet, da se mam res lahko toookkk noro lepo ...

Zvoncica napisal/-a:joj tiasha, men je kr hudo zate k tvoje poste berem k zgledas res tak prijazn cukr![]()
res upam da bos cimprej pa s cimmanj trplenja prebolela tega fanta

,pa tudi to se bo uredilo...pa ne še vidva!!!
*purple bitch* napisal/-a:mah še sama neem.tisoč in ea stvar ki ga mot pri meni in nevm kajševse..maja dobr.sej bomo jutr vidl, pa že napišem...filing moj je pa zlo slab...
Pa kako?? Od kje?? Zakaj???
Jst sm tut po tvojih postih soedč misnla, da je vse v najlepšem redu ... sicer te pa popolnoma razumem, ker vem kako je ko se neki tazga zgodi totalno čez noč in je pol grozno hudo in en kup vprašanj ... Zakaj, kako, kdaj ...

*purple bitch* napisal/-a:držim tud jst tačke ja..jooj najhuj mi je k sm u taki dilemi k nevem kaj bi.pa kriva res nism nč....dobila sm službo, dobr plačano, ušeč mi je, ni gostinstvo, in zdej ga motjo moje kile in naj shujšam.......in vse to je kriva njeova mtka k mene ne mara in ga pol nagovarja proti men....