nia otrok je od obeh - od fanta in od punce. in glede na to da je delo pretezno na mamici, vsaj prvo leto - hranjenje, zbujanje ponoci (fant more v sluzbo ane, ne more cele noci bedet...) ukvarjanje z dojenckom cele dopoldneve...zakaj pa ne bi fant ta cas financo malo vec prispeval? ce ze mamica prevzame 90% skrb za otrocka, pa lahko fant 90% financno skrb...
nama bi se ze zdaj vse super izslo, pri 22/19. samo se se pocutim premlado, pa niti si ga ne zeliva

no, jaz si malo ga, ce zacenjam razmisljat o dojenckih, me to nic ne strasi in cist se lahko postavim v to vlogo, full se veselim tega...mam mlajsega bratca in vem priblizno kako poteka ko je otrocek mali

samo ni se zelja neka ful velika, pac razmisljam o tem v nekaj letih...
aja, s fantom mama pa psa, tako da sva zelo omejena glede izletov, potovanj - ker nimama varstva zanj. pa je marsikomu to verjetno cudno, ampak jaz sem si tako zelo zelela psa, da mi niti podrazno ni zal.

sem super duper hepi ko prezivljam cas z mojim kosmatinckom (zarad katerega prej hodim iz faksa, nic kavic, kosil s sosolci, da ne bo prevec sam....v letu dni je bil najvec 5 ur skupaj sam doma

)
danes sem ga naucila en nov trik in sem tako zelo ponosna nanj. ko je prvic dvignil tacko pri lulanju sva bla oba s fantom tok vesela, kot bi nama otrok shodil

takih trenutkov ne pozabis

A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.