Kdaj imeti otroka?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Je jeeee jeeeeeeeeee Kinčiiii :D

Če nam ne bo ratalo v enem letu potem bom šla do mehanika :rofl:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
MolliKa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MolliKa »

Če ni drugih ovir in je vse OK bo ratal kmal :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Jst NIA imam službo, poročena...imamo najino stanovanje....skratka...še otrok in sem happy :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

Liefde a faks si že končala al še študiraš?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

........
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 11:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Jaz si pa ne predstavljam, da bi imela otroka zdej oz. pred 30-im letom. Sem še preveč nezrela, neodgovorna in otročja. Pa tudi pogojev nimam trenutno za njega. Se raje ukvarjam z otroci od kolegic. :)
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

~NIA~ napisal/-a:
Liefde napisal/-a:Jst NIA imam službo, poročena...imamo najino stanovanje....skratka...še otrok in sem happy :wink:

zate vem. ampak res me zanima kako si to predstauljajo študentke.

ker če je ŽELJA še ne pomen da je izpoljnljiva.

marsikdo si želi imeti avto, pa ima denar da ga kupi (to je še najmanjši strošek) nima pa kasneje dovolj za vzdrževanje.

Nia, že od začetka teme se piše le o tem- ne vem kje si bila do sedaj?

Študentje imajo zastonj vrtce, precej socialne (ki je lahko tudi precej več kot kakšna plača), štipendija, če jo imaš, posebni študentski domovi za študentske družine. Nekateri pač ne rabijo luksuza, da vzgajajo svoje otroke. Pa seveda fant, ki dela. Seveda je to težko, pri faksih, kjer večinoma obvezni predmeti. Prav pride tudi pomoč staršev seveda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
MolliKa
Sramežljivka
Sramežljivka

~NIA~ finance pač ne bojo vse samo na men...sj želja ni samomoja...tko da se bo financiral iz obeh strani. Pa če babice in dedki karkol prispevajo se men ne zdi nč groznga...

Rednga dohodka pač še nimam, ne delam vsak dan...delam sezonsko...na faks pa ne hodm.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

nia otrok je od obeh - od fanta in od punce. in glede na to da je delo pretezno na mamici, vsaj prvo leto - hranjenje, zbujanje ponoci (fant more v sluzbo ane, ne more cele noci bedet...) ukvarjanje z dojenckom cele dopoldneve...zakaj pa ne bi fant ta cas financo malo vec prispeval? ce ze mamica prevzame 90% skrb za otrocka, pa lahko fant 90% financno skrb...
nama bi se ze zdaj vse super izslo, pri 22/19. samo se se pocutim premlado, pa niti si ga ne zeliva :D no, jaz si malo ga, ce zacenjam razmisljat o dojenckih, me to nic ne strasi in cist se lahko postavim v to vlogo, full se veselim tega...mam mlajsega bratca in vem priblizno kako poteka ko je otrocek mali :D samo ni se zelja neka ful velika, pac razmisljam o tem v nekaj letih...

aja, s fantom mama pa psa, tako da sva zelo omejena glede izletov, potovanj - ker nimama varstva zanj. pa je marsikomu to verjetno cudno, ampak jaz sem si tako zelo zelela psa, da mi niti podrazno ni zal. :D sem super duper hepi ko prezivljam cas z mojim kosmatinckom (zarad katerega prej hodim iz faksa, nic kavic, kosil s sosolci, da ne bo prevec sam....v letu dni je bil najvec 5 ur skupaj sam doma :) )

danes sem ga naucila en nov trik in sem tako zelo ponosna nanj. ko je prvic dvignil tacko pri lulanju sva bla oba s fantom tok vesela, kot bi nama otrok shodil :rofl: takih trenutkov ne pozabis :D :D :D :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Jaz pa otroka nikakor ne bi imela dokler ne bi bila redno zaposlena. Enostavno se ne morem zanšati na pomoč države, staršev in kaj vem koga še vse.
Imaš prednosti kot mlada mamica, mamica študentka, a to slej ko prej mine. Kja pa potem, če ne dobiš službe? Sicer res, da tudi, če jo imaš ni 100%, da jo ne izgubiš.
Zato je moj cilj, da se najprej malo finančno podprem, si uredim stanovanje, še kakšno leto po študiju uživam,... potem pa ko bo želja dovolj velika, in ko bom finančno dovolj močna (brez pomoči drugih), se odločim za otroka.
Uporabniški avatar
MolliKa
Sramežljivka
Sramežljivka

No sj konc koncov namo nč novga odkril, otroka bo vsaa mela tkt k si ga bo želela :) ene prej druge kasnej ;)

Stric ma tud sinčka starga 6 let, z mami sta šla narazn...ampk k so še skupi žvel in sm bla na počitnch, mi je k sm šla dam tolk neki mankal, pa tamalga sm ful pogrešala...ker ga ni dojila sem ga lahko jest po flaški futrala, previjala, preoblekla...pa mi je blo tkt 14 let...tko da nekak me to spremlja že neki časa...

Pa kolk je zdj nosečih ful mladih, v SŠ to sploh ni več tako vn iz "mode"...Če puncm znese v SŠ imet otroka, bi tu dmrskeri študentki...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori