Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

haha, kaj sm zdele po mailu dobla :

Nekje v Sloveniji je pri maturi dne 01.06.2005 pri pisnem delu
slovenskega
jezika nek dijak na vprašanje:

prebivalka Trsta - ______________________

napisal odgovor: SLOVENKA (TRST JE NAŠ)

:D :D :)
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

nogica napisal/-a:haha, kaj sm zdele po mailu dobla :

slovenskega

:D :D :D
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

slovenskega

:D :D :D :D ta je dobra
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

slovenskega

Kera huda hehe :D :)
Guess who
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Guess who »

Bageera napisal/-a:
Guess who napisal/-a:Pri slovenščini je 53 vprašanj s književnosti in 27 iz slovnice. Js mam dans slovo.

kuko pa to da maš danes slovo??? Sej se še niso ustni začel....Al sm pa jzt spet kej zamudila?? :eek:

Nene, js sm mela kokr priprave. Dans smo mel angl, slovo in mato da smo mal dobil občutek kako je na ustnih.

Sicer ns je blo sam ene 7-10, samo mislm da je blo uporabno. No prof. matematke je rekla, da mormo bit lepo oblečeni (sej ne da sm nameravala pridt v trenerki, samo pretiravat pa tut nism mela namena), ker s tem pokažeš svoj odnos in blablabla. Tko da zdej morm pa še za to skrbet. Kako je pa drugje za obleko?

Js mam ustne nasledn tedn: ANG v pon 17.30(!!!!!), SLO v sredo in MAT v čet., oboje ob 12.30. kako pa drugi?

BTW, upam da ta posrečen dijak ni biu moj sošolc. Je čist njegova tehnika tole.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Guess who, sicer me matura čaka šele naslednje leto, smo pa danes čisto po naključju s sošolci in sošolkami slišali pogovor profesoric (med odmorom na kavici :wink: ), ki so se ravno pogovarjale o tem, da bi na ustne dele mature morali dijaki prihajti bolj uradno oblečeni, za pisne preizkuse pa lahko pridejo tako kot pač vsak dan v šolo... Sicer ne vem, koliko je to pri nas v navadi, sem se pa takoj spomnila na angleške študente, ki sem jih videla lani v Cambridgeu. Bili so zelo lepo oblečeni, noben fant ni bil brez kravate, nekatera dekleta so bila v oblekah, ki bi bile pri nas primerne že za maturantski ples, druge v kostimih. Vodič nam je povedal, da s tem pokažejo odnos do izpitov in profesorjev, torej, da jih spoštujejo, itd.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

jancy napisal/-a:

slovenskega

:D :D :D

haha, jas bi mu dala vse pike :D :D
as if.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

slovenskega

Hehe, kaj pa če je vse res? :lol:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Guess who
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Guess who »

FairyAngel napisal/-a:Guess who, sicer me matura čaka šele naslednje leto, smo pa danes čisto po naključju s sošolci in sošolkami slišali pogovor profesoric (med odmorom na kavici :wink: ), ki so se ravno pogovarjale o tem, da bi na ustne dele mature morali dijaki prihajti bolj uradno oblečeni, za pisne preizkuse pa lahko pridejo tako kot pač vsak dan v šolo... Sicer ne vem, koliko je to pri nas v navadi, sem se pa takoj spomnila na angleške študente, ki sem jih videla lani v Cambridgeu. Bili so zelo lepo oblečeni, noben fant ni bil brez kravate, nekatera dekleta so bila v oblekah, ki bi bile pri nas primerne že za maturantski ples, druge v kostimih. Vodič nam je povedal, da s tem pokažejo odnos do izpitov in profesorjev, torej, da jih spoštujejo, itd.

No tam je drugač, ker v šoli nosijo šolske uniforme. Sej men se ne zdi pridt pametno čist navadno odlečen, samo v maturantski obleki (to velja za punce) se mi pa tut ne zdi ravno primerno. Js bom po moje oblekla črne hlače pa kako bluzo, pa bo. Edino čevlji me skrbijo, ker se mi zdi, da se mi bojo noge tresle in pete so pol čist neprimerne.
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shaMa »

ja tko obleceni so tut na nekaterih gimnazijah , npr. v Kranju ... Sam men je to zgreseno, totalna glupost.....

Anyways, velik srece se na ustnih ;)
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MissRap »

Nan je profesorca pr matki rekla,da ne smemo met tangic in kanatirc in če bomo tko,da mam da eno oceno več.
LP
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

MissRap napisal/-a:Nan je profesorca pr matki rekla,da ne smemo met tangic in kanatirc in če bomo tko,da mam da eno oceno več.
LP

Ja in kako bo ona vedla al maš ti tangice oblečene al kej druzga?
Pa je res, da z obleko lahko pokažeš odnos do profesorja, samo.. saj se ocenjuje znanje, ne pa kravata al pa tangice?..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Pa o my fucking god na kakšnih šolah ste vi to ljudje, da vam govorijo kako se morte oblečt za ustni del mature??? :eek: :eek:

Pr nas niti slučajno ni to nobenmu padlo na pamet ... če men prfoksa reče, da ne smem met tangic ko pridem na ustno maturo ... pa mal da jo nekam ne pošljem in ji za vrat stresem še kkšnga varuha človekovih pravic ... če pridem naga in če znam znam ... kaj hudiča njih sploh briga kakšni mi pridemo tja ... sploh kar se obleke tiče ... mar bi bli veseli, če pridete čim bolj sproščeni, polni znanja ... ne pa zategnjeni, v oblekah in kravatah ... :evil:

To je pa čisti polom res ... to so men tako zgrešene fore res ... znorim da mi kej tazga rečejo na šoli ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

pri nas na šoli na šoli nam tudi niso nič rekli. to pa res ni njihova stvar kak si oblečen, lahko si sicer misli kaj si hoče, samo na oceno pa to niti slučajno ne sme vplivat. in kolko jaz poznam naše učitle tudi ne vpliva.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bubyka »

Ja itak! Da to kaka foksa na nasi gimnaziji prbije, pa sej pomoje vsi zanalsc pridejo tko obleceni kot so prepovedal, pol jih pa tozjo, ker niso pravicno ocenjeval!!! :D :D
Zaklenjeno