Težko bi našel moškega, ki bi med bogato grdo žensko in lepotico brez sredstev izbral prvo.
Kaj to pove o moških in ženskah je pa stvar debate...
Ženske, ki padajo na tipe z dobrimi avtomobili izgleda ne vedo ali nočejo vedet, da imamo tipi dobre avtomobile tudi zato, da sem in tja pofukamo kakšno ovco, ki na to pade.
Niti na kraj pameti pa nam ne pade (saj si po večini ne lažemo o tem, kako smo jo dobili... ), da bi s tako žensko imeli daljšo zvezo... večinoma le do takrat ko najdemo podobno of equal or better value.
Ženske, ki izbirajo tipe na podlagi avtomobila tako dobijo, kar si zaslužijo.
Preden me cosmo bejbe napadete... nisem šovinist le iskren in sex mi paše tako kot ostalim normalnim.
Avto pa zna bit varljiv je bolj teenagerski atribut... trenutno so avtomobili smešno poceni... tudi ultrapičkohvatni.
Hočem povedat...recimo:
Dva tipa... en ma auto za 100k e, drugi je za ta denar kupil 3 garsonjere, odprl podjetje... vozi pa podrtijo... ćez 10 let prvi nima nič, drugi pa kapital... podjetje, barko, avto za 100k e in kaj za počez...
Če bi ženske k problemu pristopile nekoliko bolj praktično bi padale na tipe z stanovanji... če ne drugega je bolj udobno
Za tipe pa, ki nimajo dobrih avtomobilov... za 50 evrov lahko dobiš kurbo... princip je popolnoma enak a veliko bolj racionalen. (in ekološki

)