Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Fantin napisal/-a:
Fancy Nancy napisal/-a:Logično je, da v času zaljubljenosti še toleriraš kakšno stvar (recimo finance oz. pomanjkanje le-teh, če smo že pri tem primeru), sčasoma ko zaljubljenost mine, pa te stanje postavi na realna tla.
A šteje tudi to, če tip ima jeklenega konjička? Oziroma ima manj možnost tip brez avta?

Praviloma ja, velika minus točka.Poglej čist praktično.

Si mlada vsaj srednje privlačna slovenska študentka. Peca te 5 tipov. 3 imajo avto, 2 pa becikl.Vsi te vabijo na dejt.

Zakaj naj bi ta naša bejba šla na dejt ravno s tistima dvema, ki nimata avto, če ga pa 3 imajo in lahko pridejo po njo?
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Fancy Nancy napisal/-a:
čokolinček napisal/-a:Medtem ko nekatere prav po "materinsko" skrbijo za takšne primerke in jim še potuho dajejo...

Ma take so žrtve samih sebe (razen če so ženske razmeroma dobro preskrbljene, ampak takih ekstremov je verjetno bolj malo). Logično je, da v času zaljubljenosti še toleriraš kakšno stvar (recimo finance oz. pomanjkanje le-teh, če smo že pri tem primeru), sčasoma ko zaljubljenost mine, pa te stanje postavi na realna tla.

No sej, to sm napisala. Da ti je tkrt vseen za vse... Pol ko sestopiš z oblakov, pa te mal strezne ko vidiš da ti še enega kosila v povprečni restavraciji ne more plačat (da ne rečem ravno kave, ker za kak kofe se pač vedno najde denar).

Ja, če ima tip avto, je to definitivno velika prednost - sploh, če tudi ženska še nima avta. Sam, če tko pogledaš - če bi se js z nekom ki niti bicikla nima, razumela dobro in ugotovila, da je ON moja sorodna duša, da me privlači... ma ni hudič, da bom zdej gledala na to da nima avta. Bo že, če gledam za zdej - tud js bom kmalu imela izpit in takoj avto, pa bi ga že js vozila če bi le mela čas oz. mu ga posodila, če bi lahko. Mogoče se to, da ima tip avto, zdi ful fino smrkljicam od 14 do 18let... Kar je pa tam nad 20 in da se še vedno palijo na avte pri tipih in da jih celo rangirajo po tem, so pa zame - eh, raje ne bom napisala kaj. :P
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

čokolinček napisal/-a:Sam, če tko pogledaš - če bi se js z nekom ki niti bicikla nima, razumela dobro in ugotovila, da je ON moja sorodna duša, da me privlači... ma ni hudič, da bom zdej gledala na to da nima avta. Bo že, če gledam za zdej - tud js bom kmalu imela izpit in takoj avto, pa bi ga že js vozila če bi le mela čas oz. mu ga posodila, če bi lahko.
To zdaj praviš. Si se vprašala, kaj bi bilo čez čas? Bi še bila pripravljena ga vozit naokoli?
Fancy Nancy napisal/-a:Logično je, da v času zaljubljenosti še toleriraš kakšno stvar (recimo finance oz. pomanjkanje le-teh, če smo že pri tem primeru), sčasoma ko zaljubljenost mine, pa te stanje postavi na realna tla.
Moji starši pravijo, da ljubezen teče skozi želodec. Ko sem mami povedal, da me je punca pustila, ker si je našla drugega, me je vprašala, ali ima njen nov tip avto. Jaz nimam avta, on ga ima. Mama mi odvrne: "Vidiš, on ima avto. A si res mislil, da bo ona v nedogled tekla s teboj na bus, vlak? Morda ti je pogledala skozi prste na začetku, ko je bila vsa zaljubljena, vendar čez čas pričela spoznavat, da ji ne moreš nudit komot prevoza, sine."
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, bi ga bila pripravljena vozit okoli - sej sem napisala, če bi le imela čas oz. če bi lahko, bi mu posodila avto. Mamo pa pač vsi svoje službe in v primeru, da bi bil on npr. v službi v Kranju, js pa v Ljubljani (predpostavljam, da bi bila oba iz Lj), bi mu sigurno dovolila, da vzame moj avto za v službo, v kolikor ga bo pazil kot bi bil njegov - samo je tud tuki pač težko to rečt. Sicer pa ne vem, zakaj si npr. tip ki hodi v službo in ima redne dohodke, ne bi sčasoma kupil avta -Renault5 stane dons cca 500€ (manj, več), tok se pa da našparat pomoje in tud ne boš lih obubožal ob takem avtu. Okej, če ga RES ne rabi (ampak come on, kok jih je dons takih ki ne rabjo avta?) razumem, al pa če bi mi rekel da se boji vozit ipd.

Tista tvoja bivša, za katero tvoja mama pravi da te je pustila ker nimaš avta - ali ima prav, ali pa se moti in te je pustila čisto zaradi X razloga (bolj verjetno).
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Če te je pa pustla, ker nimaš avta, je pa ena kura, tak ti rečem!
Kaj njej pa je kdo prepovedal, da si ga kupi, al kak zaj to gre??? Dandanes je na listi, da mora partner, poleg glave in večine organov imet tudi avto??
Ni mi jasno, res mi ni. Stari, če pa svet gre v tako materialistično smer, pol pa itak najbolš, da se jaz kr na luno preselim.
Daj, no. Mal prilagajanja drug drugemu, pa hitro zadostuje celi družini en avto. Midva imava skupaj avto. In nama je en avto čisto dovolj. Tule za po Mb se fijakat je itak bedarija, da se 2km pelješ z avtom, ko pa imaš morda celo noge! in kolo! in javni prevoz. Jz si itak o ljudeh, ki mislijo, da je dolžnost njihovih partnerjev prevažat njihovo debelo rit naokoli, mislim svoje.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ A bova lohk sosede na Luni? :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Itak, jz delim stvari.
:wink:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

tole z avtom je spet en beden stereotip kot tista bedna fraza, ki vedno znova izzove 10 strani kregarije v 90% tem na forumu - če ma tip velik žensk je frajer, če ma pa ženska veliko tipov je kurba
da se vam sploh da o tem over and over and over and over and over and over... again pisat. neverjetni ste
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Fancy Nancy »

Džeki napisal/-a:Praviloma ja, velika minus točka.Poglej čist praktično.

Si mlada vsaj srednje privlačna slovenska študentka. Peca te 5 tipov. 3 imajo avto, 2 pa becikl.Vsi te vabijo na dejt.

Zakaj naj bi ta naša bejba šla na dejt ravno s tistima dvema, ki nimata avto, če ga pa 3 imajo in lahko pridejo po njo?

Stopi izven svojih kalupov, ker živiš med stereotipi (očitno se giblješ v takih krogih, kjer ženske padajo samo na tipe z avti). :wink:
Men se več ne da. :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Pravzaprav se gibljem v krogih, kjer ne poznam tipa, ki nima avta. Sem pač že v takih letih.

Ostanem pa pri tem, kar sem napisal. V vsakem primeru je bolje, če ima tip avto. Bolje zanj.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

Težko bi našel moškega, ki bi med bogato grdo žensko in lepotico brez sredstev izbral prvo.
Kaj to pove o moških in ženskah je pa stvar debate...

Ženske, ki padajo na tipe z dobrimi avtomobili izgleda ne vedo ali nočejo vedet, da imamo tipi dobre avtomobile tudi zato, da sem in tja pofukamo kakšno ovco, ki na to pade.
Niti na kraj pameti pa nam ne pade (saj si po večini ne lažemo o tem, kako smo jo dobili... ), da bi s tako žensko imeli daljšo zvezo... večinoma le do takrat ko najdemo podobno of equal or better value.
Ženske, ki izbirajo tipe na podlagi avtomobila tako dobijo, kar si zaslužijo.

Preden me cosmo bejbe napadete... nisem šovinist le iskren in sex mi paše tako kot ostalim normalnim.

Avto pa zna bit varljiv je bolj teenagerski atribut... trenutno so avtomobili smešno poceni... tudi ultrapičkohvatni.

Hočem povedat...recimo:
Dva tipa... en ma auto za 100k e, drugi je za ta denar kupil 3 garsonjere, odprl podjetje... vozi pa podrtijo... ćez 10 let prvi nima nič, drugi pa kapital... podjetje, barko, avto za 100k e in kaj za počez...

Če bi ženske k problemu pristopile nekoliko bolj praktično bi padale na tipe z stanovanji... če ne drugega je bolj udobno :D

Za tipe pa, ki nimajo dobrih avtomobilov... za 50 evrov lahko dobiš kurbo... princip je popolnoma enak a veliko bolj racionalen. (in ekološki :D )
Zadnjič spremenil amark31, dne 07. Mar. 2010 16:48, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

softTouch napisal/-a:tole z avtom je spet en beden stereotip kot tista bedna fraza, ki vedno znova izzove 10 strani kregarije v 90% tem na forumu - če ma tip velik žensk je frajer, če ma pa ženska veliko tipov je kurba
da se vam sploh da o tem over and over and over and over and over and over... again pisat. neverjetni ste

če že omenjaš to, nekdo pravi tko:

think about this way, if a key can open a bunch of locks-->it's a master key, it's awesome to have it, but if a lock is opened by a lot of different keys, well that's a pretty shitty lock :D ..in to je res, glede tega se zmer in zmer da razpredat in govorit :)
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

Nisem bral cele teme.

Kaj je tukaj paradokst? To, da gre za totalno dihotomijo. Po eni strani trdi kako je to samo njena stvar, verjetno s tem misli intimna, po drugi strani pa govori kako ji VSI govorijo, da je Kurva in ne vem kaj. Ja, hmmm... A ni to malo protislovno. Glej. Živiš s starši, praviš. Predvidevamo lahko, da so tvoji starši že kdaj imeli spolne odnose. Si jih kdaj zalotila? Kolikokrat? Enkrat dvakrat... Če si... Koliko oseb ve za to. No... Če ti, ki živiš nekaj vrat zraven svojih staršev in jih še nisi zalotila, kako to, da prav VSI vedo, da se z vsemi daješ dol? To je čudno. Saj ljudje seksajo pa menjajo spolne partnerje, samo to nekako prikrito ostane. Zakaj potem tega ne počneš v kakšni vukojebini, kjer te nihče ne pozna, če je TAKO hudo.

Lahko se vprašamo, čemu je takšno obnašanje namen. Odgovor bo deloval legitimno. Ženska je pač potrebna in se ne more zadržati. Kako pa si se do prvega spolnega odnosa zadrževala? Kako se bi pa, če bi morala en teden paziti nečakinjo? Kako se boš pa, če bo tvoj bodoči mož, ki te bo sprejel takšno, kot si, šel na službeno potovanje za nekaj tednov? Boš rekla svojemu otroku, da greš v trgovino? Daj, ne pretiravaj. Gre za mentalno zadovoljitev potreb in ne fiziološko. Fiziološko jo lahko tudi sama. Toliko glede tega.

Zdaj, kot bodoča mama bi se morala vprašati, ali se boš v redu počutila, ko bo mama in žena v eni osebi dala dol ogromno tipov?

Pa to, da objavljaš na tem forumu to temo? Vprašaj se kakšen je dejanski namen. Osnovni sestavek ne vsebuje niti vprašanja po rešitvi.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Horus napisal/-a:Well, tudi zenske CEOjevke velikih podjetij se eventuelno porocijo s SE bogatejsimi od sebe :P

Naše podedovano nagnjenje je, da ženske iščejo moškega, pri katerem se počutijo varne; torej se počutijo dobro, če je tako fizično višji in močnejši kot tudi družbeno na višjem statusu od njih. Moški po drugi strani radi nudimo ženskam ta občutek, zato iščemo ženske, ki so fizično nižje in vitkejše, in da nas po statusu ne presegajo. Večina moških (ne pa vsi!) bi se v odnosu z uspešnejšo žensko počutili kastrirani, ženske pa bi se v odnosu z manj uspešnim moškim počutile puščene na cedilu.
Odgovori