Izpit za avto
- sarchika09
- Komunikatorka
Hvala vsem. upam, da bom res varno vozila zdej... 
Ne se sekirat, če padeš. js sm tut enkrat, nasplošno poznam samo 3 punce, ki so naredile prvič.
to majo tut te izpitniki take čudne fore. pri moških pa malokdo pade... to majo ene take smotane, da lahko potem več denarja dobijo. pa tut neumno se mi zdi, zakaj more izpitnik na un list ocenjevalni napisat, kolko ur imaš. kaj ga to briga? on mora ocenjevat tvojo vožnjo, ne glede, al maš 20 al pa 60 ur
Je blo pa pri meni super, da mi inštruktor ni nabijal ur.
Mora bit grozno, da ti dajo na dan izpita drug avto.
js tut zihr nebi nardila. tko da kr pogumno!! Pol v drugo itak niso več tok strogi... 

Ne se sekirat, če padeš. js sm tut enkrat, nasplošno poznam samo 3 punce, ki so naredile prvič.

Je blo pa pri meni super, da mi inštruktor ni nabijal ur.
Mora bit grozno, da ti dajo na dan izpita drug avto.

ja hvala za tolažbo
ma ja ni hušega če ti na dan izpita zamenjajo čis drugi avto pa še če tvojga inštruktorja ni zraven,( kaj ni še ena punca par strani podobno mela kot jaz sam ne vem če je nardila pol?)...sej un ocenejvalec ni nč kriv kriva sm jst pač ker zgleda nimam še dost izkušenj pa strah pa panika...sam sm bla čis sproščena dokler nism na semaforju hotla spelat z drugo kar bi čis lepo šlo če ne bi un začeu težit pa še tak menjalnik čuden je biu ko je meu vse prestave obrnjene, namest 1. je blo rikverc in sm se skos medla...ja naslednič upam da bom vozila zjutri in ne po temi pa z mojim autičem

ma ja ni hušega če ti na dan izpita zamenjajo čis drugi avto pa še če tvojga inštruktorja ni zraven,( kaj ni še ena punca par strani podobno mela kot jaz sam ne vem če je nardila pol?)...sej un ocenejvalec ni nč kriv kriva sm jst pač ker zgleda nimam še dost izkušenj pa strah pa panika...sam sm bla čis sproščena dokler nism na semaforju hotla spelat z drugo kar bi čis lepo šlo če ne bi un začeu težit pa še tak menjalnik čuden je biu ko je meu vse prestave obrnjene, namest 1. je blo rikverc in sm se skos medla...ja naslednič upam da bom vozila zjutri in ne po temi pa z mojim autičem

-
- Kofetarica
- Kontakt:
dandy napisal/-a:no sva že dvene se sekirat, boš vidla kok bova u drugo razturale
sam je res škoda da sam zarad tega nisi nardila....lahk bi ti spregledumene gre moj jutri še enkrat prjaut...upam da bo čimprej!
smo ze tri

ugl. 30minut sem popolnoma zbrano peljala, brez ene napake res, ogledala non stop, vsi mrtvi koti, pescem sem lepo ustavljala, ovire lepo, parkiranje, obracanje, hitra cesta...brez napak! cist sprosceno... nc me ni blo strah ker sem vedla da dobro vozim

nakar gremo po hitri cesti in mi rece ''smer ljubljana-zagreb'' in jaz pojma nimam kaj sem razmisljala ampak sploh nisem tabel pogledala in sem ostala na svojem pasu, ki pa je zavil drugam...okej, to se ne bi bla neka huda napaka, ampak jaz sem peljala nekam kjer je baje ful zajebano in so z komisijami zmenjeni da jih tja na izpitu ne vozijo, zato z instruktorjem tam nisva nikol bla...neke cudne oznacbe na tleh v glavnem prevozla 3 polne crte

je rekel on iz komisije:'' brez napak, razen...''

pm. samo denarja mi je zal, nic drugega

A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.