Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Sej boš nardila, to pa ni res da si smotana, pač nisi imela srečo! Drugič bo boljše, boš vidla! :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

eva. čestitam, srečno in varno vožnjo ti želim! :freude:

dandy, ne se sekirat, in nisi smotana, tak kot je rekla liefde-pač nisi mela sreče, mogoče tudi ne dneva. Js si svetujem, da se poskušaš čim manj s tem obremenjevat, da te ne bo na naslednjem roku psiha zablokirala :wink:
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

Hvala vsem. upam, da bom res varno vozila zdej... :)
Ne se sekirat, če padeš. js sm tut enkrat, nasplošno poznam samo 3 punce, ki so naredile prvič. ;) to majo tut te izpitniki take čudne fore. pri moških pa malokdo pade... to majo ene take smotane, da lahko potem več denarja dobijo. pa tut neumno se mi zdi, zakaj more izpitnik na un list ocenjevalni napisat, kolko ur imaš. kaj ga to briga? on mora ocenjevat tvojo vožnjo, ne glede, al maš 20 al pa 60 ur :roll:
Je blo pa pri meni super, da mi inštruktor ni nabijal ur.
Mora bit grozno, da ti dajo na dan izpita drug avto. :eek: js tut zihr nebi nardila. tko da kr pogumno!! Pol v drugo itak niso več tok strogi... ;)
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

ja hvala za tolažbo :)

ma ja ni hušega če ti na dan izpita zamenjajo čis drugi avto pa še če tvojga inštruktorja ni zraven,( kaj ni še ena punca par strani podobno mela kot jaz sam ne vem če je nardila pol?)...sej un ocenejvalec ni nč kriv kriva sm jst pač ker zgleda nimam še dost izkušenj pa strah pa panika...sam sm bla čis sproščena dokler nism na semaforju hotla spelat z drugo kar bi čis lepo šlo če ne bi un začeu težit pa še tak menjalnik čuden je biu ko je meu vse prestave obrnjene, namest 1. je blo rikverc in sm se skos medla...ja naslednič upam da bom vozila zjutri in ne po temi pa z mojim autičem :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

no, jst sm mela tudi danes glavno in nism nardila .. bedak jst sm enkrat pri zavijanju desno zavila preveč na široko in sm šla čez polno črto .. :( ah jebat ga, nism ne prva ne zadnja ..
Let's swim to the moon .....
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

no sva že dve :bia: ne se sekirat, boš vidla kok bova u drugo razturale :D
sam je res škoda da sam zarad tega nisi nardila....lahk bi ti spregledu :D mene gre moj jutri še enkrat prjaut...upam da bo čimprej!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Jaz mam pa zdj naslednji teden relacijsko :D pol morm pa k drugmu inštruktorju k mojga ene 14 dni ne bo, pa ni kul da ne bo vozila :( sam men je moj inštruktor res kul, pa ne vem kakšen bo ta drug pa še na drug avto se bom mogla navadit... :?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sej se boš navadla na avto, za inštruktorja pa ne skrbi, samo poslušaj kaj ti govori in to je to! :D Kaj te briga kakšen je, ne bo te ubil (hec)! Pa srečno na vožnji! :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

dandy napisal/-a:no sva že dve :bia: ne se sekirat, boš vidla kok bova u drugo razturale :D
sam je res škoda da sam zarad tega nisi nardila....lahk bi ti spregledu :D mene gre moj jutri še enkrat prjaut...upam da bo čimprej!

smo ze tri :D jaz tudi daner padla :lach: ampak zarad take bedarije da mi na smeh gre :D se moj instruktor mi je reku pred izpitom da me bo tak nadru ce ne bom naredila ker ful dobro vozim, pa se mi je potem samo smejal :rofl:

ugl. 30minut sem popolnoma zbrano peljala, brez ene napake res, ogledala non stop, vsi mrtvi koti, pescem sem lepo ustavljala, ovire lepo, parkiranje, obracanje, hitra cesta...brez napak! cist sprosceno... nc me ni blo strah ker sem vedla da dobro vozim :)

nakar gremo po hitri cesti in mi rece ''smer ljubljana-zagreb'' in jaz pojma nimam kaj sem razmisljala ampak sploh nisem tabel pogledala in sem ostala na svojem pasu, ki pa je zavil drugam...okej, to se ne bi bla neka huda napaka, ampak jaz sem peljala nekam kjer je baje ful zajebano in so z komisijami zmenjeni da jih tja na izpitu ne vozijo, zato z instruktorjem tam nisva nikol bla...neke cudne oznacbe na tleh v glavnem prevozla 3 polne crte :lol: tak cudno je res, kar na pasu so narisane, pa se je treba na levo razvrstit ...morm it enkrat pogledat kaj za en vrag je tam :rofl: 3 minute pred izpitnim centrom :D

je rekel on iz komisije:'' brez napak, razen...'' :rofl:

pm. samo denarja mi je zal, nic drugega :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

red_rose napisal/-a:je rekel on iz komisije:'' brez napak, razen...'' :rofl:

pm. samo denarja mi je zal, nic drugega :D

sej .. kot pri meni .. brez napak, razen tistega zavijanja ko sm enkrat šla malo čez (polno) črto in enkrat sm z gumo odrsala robnik :lach:

ahhh ...
:D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ma ja kaj cmo :D pa drugic :D

kdaj mas zdaj naslednjic? mene je sel kar prijavit, upam da cimprej, ene dva, tri tedne najvec...
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Kakšna avta ste vozile? :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ford fusion :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

zastava skala 55 (stoenka)... :D :D :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jst sm imela Golf 4 :D
Zaklenjeno