Poljska je zelo lepa, sam je bilo res takoooo zeloooo mrzlooooooo... uhhhh. krakow je božanski, prelepo mesto. auschwitz - groza. čist me je zj*, nisem mogla zadržat solz, sem se kr jokala... bah

grozno grozno grozno.
Wroclaw je tudi zelo lep, ampak v primerjavi s Krakowom... upam, da se še kdaj vrnem, da si res "ornk" vse pogledam, ker je bilo to potovanje alkoholno obarvano, in nisem imela toliko energije...
* no kot rezultat prevelike količine spitega alkohola, sem bolana, imam vneto uho (začuda ne boli, sam je res grozno rdeče...) - k zdravniku še ne morem, ker še nisem dobila evropske kartice. jutri naj bi dobila, upam, da res, ker nujno rabim antibiotike

* sem spoznala enega dobrega tipa v krakowu... ^^ upam, da res pride na obisk naslednji mesec ^^
* med free tour po krakowu se mi je zgodilo nekaj zelo čudnega - starejši moški me ni in ni mogel nehat gledati, prišel do mene, spraševal, v katerem hostlu sem (wtf), da sem ga fascinirala, da bi ostal v stiku z mano itd. creepy creepy.
* naslednji teden pa berlin. upam, da se pozdravim do takrat
* moram začet malo paziti na hrano. sam fast food. od zdaj samo zelenjava, juhice itd. če še kdaj vidim hamburger, mi bo obrnal.
* se veselim dneva, preživetega v postelji, gledanje serij, branje knjige (atm Divergent).
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”