wiiiiii, tak da, zdej vsi dol s ceste
 wiiiiii, tak da, zdej vsi dol s ceste  
 Sem šla tudi že vozniško dat delat in jo dobim čez kakšen teden (zdaj bojo tiste kartice). Waaa, ful sem srečna. Sva mela eno uro prej vožnjo z inštruktorjem, da še pač povadiva par stvari, ma kake napake sem delala-vedno sem pozabla pogled mrtvi kot, po špeglih sploh nič gledala nisem, 1x mi je celo avto crknu (pa je dizl
 ), ma res, če bi tisto bla moja izpitna bi padla že po prvih 15 minutah. Potem na izpitni sem pa vozla čist normalno, brez (večjih) napak, edino pripombo je mel komisist to, da mi je med speljevanjem z ročno mal avto zakopal, pa še to sva potem z inštruktorjem lepo pojasnila, da sem danes sploh prvič vozla po dežju
 ), ma res, če bi tisto bla moja izpitna bi padla že po prvih 15 minutah. Potem na izpitni sem pa vozla čist normalno, brez (večjih) napak, edino pripombo je mel komisist to, da mi je med speljevanjem z ročno mal avto zakopal, pa še to sva potem z inštruktorjem lepo pojasnila, da sem danes sploh prvič vozla po dežju  Pa mi je še samo zaželel varno vožnjo pa šel
 Pa mi je še samo zaželel varno vožnjo pa šel 
Sploh ni tak bav bav ta izpit-sem po prvih parih metrih pozabla, da on sploh zadaj sedi

uh, kok bi rada nardiiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaa!!!
 uh, kok bi rada nardiiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaa!!! ker ne grem dost v globino križišča. pa parkirala sm tok slabo, da me je blo kr sram. =/
 ker ne grem dost v globino križišča. pa parkirala sm tok slabo, da me je blo kr sram. =/

mislm halooo
  mislm halooo   

) jaz sem pa mogla ene 10x parkirat in cisto vsakic sem prisla noter popolnoma ravno in tocno na sredino
 ) jaz sem pa mogla ene 10x parkirat in cisto vsakic sem prisla noter popolnoma ravno in tocno na sredino   wiiiiii
 wiiiiii 

tko da sva šla po kavo na avtomat (
 tko da sva šla po kavo na avtomat (  sm se že čis sprjaznla...sej morm sam še par urc potrpet pa bo vsega konc
 sm se že čis sprjaznla...sej morm sam še par urc potrpet pa bo vsega konc