Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Naredla izpitno vožnjoooo :tanz: :magic: wiiiiii, tak da, zdej vsi dol s ceste :lol:

Sem šla tudi že vozniško dat delat in jo dobim čez kakšen teden (zdaj bojo tiste kartice). Waaa, ful sem srečna. Sva mela eno uro prej vožnjo z inštruktorjem, da še pač povadiva par stvari, ma kake napake sem delala-vedno sem pozabla pogled mrtvi kot, po špeglih sploh nič gledala nisem, 1x mi je celo avto crknu (pa je dizl :D ), ma res, če bi tisto bla moja izpitna bi padla že po prvih 15 minutah. Potem na izpitni sem pa vozla čist normalno, brez (večjih) napak, edino pripombo je mel komisist to, da mi je med speljevanjem z ročno mal avto zakopal, pa še to sva potem z inštruktorjem lepo pojasnila, da sem danes sploh prvič vozla po dežju :D Pa mi je še samo zaželel varno vožnjo pa šel :D

Sploh ni tak bav bav ta izpit-sem po prvih parih metrih pozabla, da on sploh zadaj sedi :D
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

Čestitam sarchika09!!!!! js tut upam, da bo meni jutri šlo enako kot tebi. jutri imam tudi jaz glavno. ampak danes sm ga tako srala, da me je blo prov sram.
tko da, držte pesti še zame. :) uh, kok bi rada nardiiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaa!!!
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

čestitam!!!! ne morm si predstavlat kako si se počutla k si nardila :D

jst mam pa društvenga u sredo...again...in če ga bo spet srau tko kot zadnč bom popizdila...

no srečno tut teb eva....sporoč kako je šlo :D
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Cepnila. :x ker ne grem dost v globino križišča. pa parkirala sm tok slabo, da me je blo kr sram. =/
tko da, ponovi vajo... :?
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Kaj?? škoda...sam ta se mi zdi bedna zarad globine križišča :eek:
a niso to manjše napake?? pol jst nikol naum nardila ...

sm pa društvenga nardila in spet mi je inštruktor neki vmes posegu...kr na avtocesti je začeu na gas prtiskat ker sm kao bla počasna pred mano pa kolona bla in pol sm šla prehitevat pa je kr bremzat začeu :evil: mislm halooo :aerger:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

joj jaz sem pa danes prvic parkirala - vzvratno, na praznem parkiriscu, samo med crte :D instruktor je sel ven iz avta, (omg kr sami mi je zaupal :lach: ) jaz sem pa mogla ene 10x parkirat in cisto vsakic sem prisla noter popolnoma ravno in tocno na sredino :cool: wiiiiii :D samo je itak cist lahko ker mi je tocno povedal kje more bit crta ko zacnem vrtet volan :lach:

drugi teden avtocesta, nocna, pa obracanje v stransko ulico, pa me bo dal pocasi na izpit. vozim ze cist dobr, menjavanje in speljevanje ze cist rutinsko, ogledala tudi, samo mrtvi kot vedno pozabim :D

mam pa trenutno 17 ur, upam da bom sla na izpit nekje s 25...to bi blo super =))

cestitke vsem novim voznicam, eva. ne zgubit volje :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

uuu bravoo :)) sam morš vedt, da se pol to use tok zavleče zarad čakanja na glavno,da raj računi na ene 30 ur..jz sm mela 25,pa znam čist ql vozt,ampk pol morš ti še društvenga upoštevat, k te tavlagn inštruktor v AŠ ocenjuje pa ko čakaš na glavno,pa da še povadš prej use da je kao za zihr... men se tok ne da to čakat, pa mi moj skos prbija 'a bova šla u prvo pa nardila al v drugo?' hehe
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

ce mi je ze rezerviral termin za izpit baje, mi smo ze denar dali in pol to on neki vnaprej rezervira (pozna vse iz komisije ki so tu na nasem obmocju :lach: ) pac da ko se odloci da te bo prijavu vec ne traja tok dolgo. ne veem, bomo vidli, saj se mi ne mudi jaz bi pravzaprav raje malo vec ur, potem mi pa kdaj ful tezi zakaj nism 100% skoncentrirana ko se kaj zmotim, mu pa recem da bom pac kaksno uro vec vozila da se navadim, me pa nadere da kaj bom tu puscala denar ce ga lahko raje zase zapravim :lach: faca! :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

wii...js sm pa naredla CPP obcinske :) zdej pa me bo u kratkem prijavu na izpit, ceprav mam sele 19 ur (da ne bom pol cakala) =) jooj res je faca instruktor, ce bo katera delala pri relaxu u mb ZS da priporocam! fuuul gre na roko, zastonj ure ce si priden, ful faca, ogromno casa ma (cez cel dan) pa res se posveti usakemu. pa dans recimo k sm mela teste me je prisel domov pobrat, me peljal na izpitni center, in potem prisel po mene! :D

:gut:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst sm mela pa danes 29. uro (rahlo sm bla zmedena, tko da sm nardila par napak, ampak drugače je blo kul) .. v četrtek imam pa ob 16h uro vožnje in ob 17h društveni ... jooooj, upam da v službi dobim fraj dan, ker nočem direkt iz dela letet vozit (ki pol sm preveč utrujena) :D
uglavnem, v četrtek ob 17h držte pesti!!! :)

drugače je pa moj inštruktor tudi ful faca (najmlajši inštruktor v sloveniji), dostikrat mi kr reče če grem še eno uro zraven ko ima za mano še enega kandidata .. pa zdej po vožnji sm mogla it še neki v ZD zrihtat in sm končala pred ZD in je kr reku če greva še na kavo ;) tko da sva šla po kavo na avtomat ( :lol: ) in sva še debatirala zunaj pred ZD :D
Let's swim to the moon .....
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

ma kaj mate vse tako srečo...mene moj nikol na kavo ne povab...jst pa njega tut ne :lol: ne vem kaj bi se pogovarjala sploh ...čakam že pet dni da me pokliče ker mam glavno čez dva tedna o njem pa ne duha ne sluha...če mu pa slučajn rečem da me pusti kje npr. u centru al pa kej mi pa reče ja sam bova pa prej končala in kaj je pol fora da vozva samo 30 minut?? kaj šele da pride domov al pa kam pome hahaha...pobožne želje!

aja čestitke za cpp pa srečno na društvenem :)
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

:eek: :eek: pome vedno pride domov ali pa pred šolo, če sva tam zmenjena. al pa me pusti nekje drugje, če ga prosim.
nasplošni v AŠ Šmarca vsakega pridejo pobrat na dom, in ga nazaj dostavijo, oz. tja kamor pač izrazi željo da bi šel.
a vs to ne?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

pri nas moj instruktor to z vsemi prakticira, nekateri instruktorji pri isti avtosoli pa ne...v mojem domacem kraju pa vem da nikogar niso prihajali iskat domov, si mogu pac na sedez avtosole, in si tam zacel in koncal voznjo.
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

ja pr men na žalost ni tko...vse moje prijateljice ki pa tudi delajo izpit v ljubljani samo v drugih avtošolah pravijo da njih tudi domov zapelje ...izgleda da samo moj inštruktor nima take navade ...kdo bi vedel...sej vem da včasih nima časa ampak večinoma ga ima pa me še nikol ni do doma zapelju niti nisva nikoli vozila do mojega doma in v naši ulici imamo pač tak ful zapleten vhod pa en tak ful zajeban ovinek še posebi pozimi k vse drsi pa še klanček je in sm mu rekla če lahk greva probat pa je reku ja naj ti oče al pa kdo od tvojih pokaže :eek: ma j**** ti sunce a te plačujem al ne ....ampak vseen nisva šla :roll: sm se že čis sprjaznla...sej morm sam še par urc potrpet pa bo vsega konc :willnicht:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

mene tudi vedno pobere na najbližji avtobusni postaji, če pa vozim ob 16h me pa pred službo pobere (delam do 15.45) .. čeprav mam službo blizu doma in bi tudi do tiste avtobusne prišla v 15 minutah, pa mi je bolj komot če se teh 15 min raje usedem na klopco in se malo spočijem, enega skadim, njemu pa tudi ni problem me pridet iskat ..
pa moj ma tko zrihtano, da če npr. ima za mano enga kandidata recimo iz izole al pa pirana, pač tam končam vozit in potem me tisti kandidat pelje nazaj :)
Let's swim to the moon .....
Zaklenjeno