Exit, kje pa si?
- da se moram spet odlocit. Baaaaaa, sovrazim odlocitve. A se lahko prosim nekdo odloci namesto mene?
- da pogresam mraz. Mraz bi mela pa rokavicke pa kapo pa kepanje
- da se moram baje porocit. Ni vazno s kom, samo moram se. Ja itak. Fuck off. Ce rabim nasvet o svojem osebnem zivljenju, se ziher ne bom na tebe obrnila. Sej ne vem, al se naj sam smejem al ze 200-ic prijazno razlozim, da je moje zivljenje moj problem. Res, fuck off.
- Tajska? Yes please!
- Ok, res mi ne gre tole odlocanje. Sluzba, ki na papirju dosti obeta, ampak sem malo obticala in ne vem, ce bo kdaj bolje + slabo placilo (z vecinmi obljubami o super oh in sploh placilu v prihodnosti) + slabi delovni pogoji Vs Sluzba z boljsimi pogoji, nekaj visjo placo (ampak spet ne ravno bog ve kaj), ampak ne vem, ce b ise dalo v prihodnosti kaj veliko napredovati, profesionalno in financno. Plus spet boj z novo birokracijo za vizo, ki sem jo v tej sluzbi koncno porihtala. Se lahko en prosim odloci? PROSIM?
- ce sprejmem novo sluzbo grem za par dni v Bangkok, lajk, na sluzbene stroske...
- da sem danes pridna v sluzbi in bom za nagrado lahk sla mogoce ze ob desetih zvecer domov
- da sem mal jezna na frenda, ker me ne poklice ze tak, en mesec. ga klicem en teden nazaj in mi rece, da me poklice nazaj, ja aha. Meh, pol bo pa spet uzaljen, ker mu nic ne povem, kaj se dogaja.
- da se moram malo distancirati, ker drugace bo spet slabo zame.
- da so prazniki cez 2 tedna. Upam, da grem kam.
- da imam malo dovolj cimrove drame. Ga imam rada, ampak v zivljenju se nisem srecala takega kralja drame! Vedno znova in znova. Se sploh vec ne vpletam in vrtam vanj.
- da me zanima, kaj se bom na koncu odlocila glede sluzbe

pa kaj bo s tem deckom. A pozna kdo kako vedezevalko preko emaila?
- U, aja. Zadnjic sem videla ful grozno stonogo v kopalnici. Dodajam stonoge na seznam zuzkov, s katerimi nismo in nikoli ne bomo prijatelji. Tako je seznam sedaj: 1. Kobilice in bogomoljke 2. Stonoge 3. Scurki