*purple bitch* napisal/-a:ja jst vidim veliko razliko v tem, da se one same med sabo zajebavajo s tem, kot pa če bi nekdo zunanji reku njim kej tazga...vseeno vedo kakšen je pomen izrečene besede...zihr ne bodo lepo pogledale nekoga, ki jim bo zabil kšno krepko na račun njihovega porekla....in tudi makdeonci/albanci ne bodo ravno veseli, da bo nekdo za njimi vpil šiptarji, šiptarji...
mi se tud med sabo kličemo kurbe/avše/psice ipd...ampak vse to je zgolj zajebancija in te pravice nima kar vsak...če bi mi nekdo zunenji reku kej od tega, bi mi fajn pritisk zavrel...sploh pa nekdo ki me ne pozna in ocenjuje po nevekakšnih kriterijih da sem jaz kurba/psica, da je on šiptar/čefur....
sej pravm...človek je človek..un, tret, stoti...Nevem zakaj se bi mogl izločvat čefurje, šiptarje ipd.....zakaj kitajcev noben ne zmerja s kšnimi zmerljivkami...
in tle gre spet za posploševanje, ker pa vsi južnjaki tud niso slabi...nekatere mam clo rajš od slovencev

sej pravm da makedonci pa albanci ni isto.makedonci so v glavnem pravoslavci.medtem ko za šiptarje niti ne vem kaj so..
jst mislm da šiptar ni grda eseda, da to dejansko pomeni, da je nekdo prebivalc kosova.pa ne morm zdej rečt kosovčanu da je albanc,če pa ni iz albanije..mal nelogično...
sploh ni point v temu kakao koga kličeš,ampak v tem, kaj se skriva za tem.če ti nekdo reče:kjes čefurka,pa se smeje pa je odkrit pr tem,mene pa tud najbrž druge ˝čefurj˝to ne mot.
če pa nekdo govori za tvojim hrbtom o teb kot o čefurju,je pa to čiz neki druzga
najbl me je zmotil pr tej zemi,ko je avtorica že s svojim naslovom in s svojimi vprašanji,nardila en velik stereotip.
mislm halo-ali vas moti,ko čefurji poslušajo naglas muzko(stereotip je že v vprašanju kot vidš,se prav čefurji poslušajo naglas muzko,tkko kot črnci recimo ne vem kaj,hodjo anokol z orožjem)
v vseh vprašanjih so skriti stereotipi in napeljevanja.
potem pa razni pametnjakoviči odgovarjajo na ta vprašanja
kot recimo nia,ki je blazno pametna kot vedno
ali pa frederic,ki ima neke teorije o zaroti o veliki srbiji in hrvaški,ki jih je pobral na tvju,kot vsi drugi retardiranci,ki nimajo pojma kaj se je dol dogajal
tko k ena moja kolegica,ki je nardila izjavo stoletja,ko je prjavla, da so slovenci premagal srbe v enm tednu vojne(sam ne vem kako jim je to ratal,glede na to da slo sploh ni mela vojske takrt pa glede na to,da so se pa zenimi hrvati in bosanci boril 5 let)
al pa še ena njena pametna,ko je izjavila, da je kosovo blo del albanije,pa so ga srbi prevzel,kdo ve kdaj
to so čisti primeri folka k nima pojma o zgodovini,pojma o čemerkoli,potem pa sam neki vn fukne,pa sploh ni važn al je pru al ne,pa misl da je bog i batina,pol pa hvala bogu še naprej druge uči tega(prjatle,otroke...)
in zarad tega tud mamo tele stereotipe.in zarad tega je tud vse tko kot je...sej ni čudn da so vojne pa da je vse narobe,če pa več al mn vsi prenašajo take neumnosti iz roda v rod