Seks prijatelj/ica [ZT]
- delusional
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:no kaj pa je to kar jst opisujem?
namreč v veliko primerih, ki jih tudi tu gor berem, je tako.
ne vem, če obstaja tip, ki bi prenesel, da ima eno žensko za f** in bi mu blo čisto ravno, če mu pove, da fuka še z 2 zraven.
Ne vem kaj imajo drugi, ker nisem vsega brala. Ampak običajno je tako, da se dva dobivata samo zaradi seksa in v tem primeru ne vem zakaj bi koga zanimalo kaj drugi počne, ko nista skupaj.
Če tip seksa z drugimi in od njegove ženske zahteva, da je samo z njim je to navadna zveza. (hec, vsaj mislim in upam

- delusional
- Cosmopsiho
Ne razumem dobro kar hočeš povedat. Se je komu zgodil opisan primer? Verjamem, da se marsikdo spusti v tako stvar iz napačnih razlogov.
Če je dogovor jasen in se vse zmeniš ne bo noben ego prizadet. In vem, da niso vsi sposobni takega razmerja samo, če niso bi bilo lepo, da se vanj ne spuščajo, ne pa da so potem užaljeni. Jaz nisem imela problemov.
Če je dogovor jasen in se vse zmeniš ne bo noben ego prizadet. In vem, da niso vsi sposobni takega razmerja samo, če niso bi bilo lepo, da se vanj ne spuščajo, ne pa da so potem užaljeni. Jaz nisem imela problemov.
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
delusional napisal/-a:ja hotla sem vprašat kaj to pomeni....
tale tip ima zelo razčiščene pojme drugače...
ampak hočem rečt, da ne bo noben tip poslušal ali gledal, tudi če ima žensko samo za seks, kako ona seksa že z 1,2 zraven, ker mu ego to enostavno ne dovoli....
tudi ne razumem kako to nekateri začnete... se usedete in se zmenite.. aha, glej, zdej jst pa ti bova f** frenda, pogoji so taki in taki.... in potem se začnete načrtno dobivat....
mah, načrtno se seksa že v vezi.... to je dolgčas....
Ne, ne moreš vedet za vsih. Dajmo vsaj priložnost tem našim dragim moškim. Vedno jih imamo za neke posesivne primitivce.

Drugače sva se midva poklicala, ko sva mela čas. In ja, tako je naneslo, da sva se usedla in se zmenila.
Mene pa samo zanima.. k nimam toliko izkušenj s fuck-frenšipom..
A nežnost (poljubljanje, božanje po telesu).. ni 'dovoljena' oz. naj bi to počel samo zaljubljeni pari? Se po sexu enostavno odide.. ko mu/ti pride...? Da bom približno vedela, kk se morm obnašat... da ne bom izpadla kšna čudakinja..
Mogoče komu malo nenavadno vprašanje...
sm se mi je enkrat pr ons zgodilo, da je bil tip čist zgrožen, ko sm ga po odnosu samodejno začela božat po roki (nevem, kaj mi je blo..). Drgač je men to kul.. pa nevem... ne rabim bit za to zaljubljena
Pa ne vem.. kako naj se znebim tega, da mi bo nerodno.. s kakšno pijačo.. js nimam nič proti takim 'zvezam' (men se zdi celo sm pozitivno za človeka, ker je sex tud relaxacija..), vendar se potihem bojim, da bi me mel mogoče za kur**.. rada bi vidla, da ma podobn pogled na zadevo.. in ne gleda na ženske kot k*, sm tega ne morem vedet, zato se bom trezna težko sprostila... si pa tega želim.
Meni bi najbolj ustrezalo, da bi se dobila pa takoj opravila, sm potem me bo pa res imel za.. Zdi se mi brezveze neki sprenevedat.. da greš najprej v disko ipd. ....me bo še minilo, če bo kakšno bedno zinil
A nežnost (poljubljanje, božanje po telesu).. ni 'dovoljena' oz. naj bi to počel samo zaljubljeni pari? Se po sexu enostavno odide.. ko mu/ti pride...? Da bom približno vedela, kk se morm obnašat... da ne bom izpadla kšna čudakinja..

Mogoče komu malo nenavadno vprašanje...

Pa ne vem.. kako naj se znebim tega, da mi bo nerodno.. s kakšno pijačo.. js nimam nič proti takim 'zvezam' (men se zdi celo sm pozitivno za človeka, ker je sex tud relaxacija..), vendar se potihem bojim, da bi me mel mogoče za kur**.. rada bi vidla, da ma podobn pogled na zadevo.. in ne gleda na ženske kot k*, sm tega ne morem vedet, zato se bom trezna težko sprostila... si pa tega želim.
Meni bi najbolj ustrezalo, da bi se dobila pa takoj opravila, sm potem me bo pa res imel za.. Zdi se mi brezveze neki sprenevedat.. da greš najprej v disko ipd. ....me bo še minilo, če bo kakšno bedno zinil

ja če nisi prepričana kaj pričakuje počakaj na njegove prve korake; pa boš vidla kak se bo stvar odvijala.
Če ne veš kako bosta funkcionirala, pač pusti da pokaže kak si vajino druženje predstavlja on.
Klede ku*** pa tko... Sej za tako razmerje sta potrebna 2 (ok; ali več
); in on je prav tako v tem kot ti.. a ne?
Če pa se ti osebno počutiš kor ku*** ker imaš f frenda, pa tega ne počni.
Če ne veš kako bosta funkcionirala, pač pusti da pokaže kak si vajino druženje predstavlja on.
Klede ku*** pa tko... Sej za tako razmerje sta potrebna 2 (ok; ali več

Če pa se ti osebno počutiš kor ku*** ker imaš f frenda, pa tega ne počni.
marypa napisal/-a:Mene pa samo zanima.. k nimam toliko izkušenj s fuck-frenšipom..
A nežnost (poljubljanje, božanje po telesu).. ni 'dovoljena' oz. naj bi to počel samo zaljubljeni pari? Se po sexu enostavno odide.. ko mu/ti pride...? Da bom približno vedela, kk se morm obnašat... da ne bom izpadla kšna čudakinja..![]()
![]()
Mogoče komu malo nenavadno vprašanje...sm se mi je enkrat pr ons zgodilo, da je bil tip čist zgrožen, ko sm ga po odnosu samodejno začela božat po roki (nevem, kaj mi je blo..). Drgač je men to kul.. pa nevem... ne rabim bit za to zaljubljena
![]()
Če te bo imel za k**** naj ti tudi keš pusti, fantje radi označujejo ženske za k*, keša pa od nikjer.

Vse je odvisno od oseb. Ni pravil. Ni nujno, da ni nežnosti. Jaz sem pri ons kar odšla, pa je tip pritekel za mano, če mu dam telefonsko. Seveda mu je nisem dala, je pa ta fant čez par mesecv postal moj f* friend.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
**majcy** napisal/-a:Kaj bi naredile , če bi vam vaš j*bač kar naenkrat predstavil svojo punco ?
no tako ugotoviš da je še moški na tem svetu,ki je prasec! no razen če si tudi vedla da ma punco...drugače pa...če ga želiš deliti,ga deli,če ne pa odidi! je še polno rib v morju!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Jaz ne bi mogla imet F. frenda, ker ne bi mogla z nekom sexat kar tako brez čustev. Ko pa so enkrat prisotna čustva pa mislim, da so želje drugačne.
Me je pa nekoč en fant izkoristil za F. frendico. Jaz sem se vanj zaljubila, on pa je žal želel samo sex, ker noče imeti resne zveze, odgovornosti,... K sreči sem to kmalu ugotovila. Ostala pa sva prijatelja, ker sem mu zelo všeč in se rad druži z mano. Amapk brez sexa.
Me je pa nekoč en fant izkoristil za F. frendico. Jaz sem se vanj zaljubila, on pa je žal želel samo sex, ker noče imeti resne zveze, odgovornosti,... K sreči sem to kmalu ugotovila. Ostala pa sva prijatelja, ker sem mu zelo všeč in se rad druži z mano. Amapk brez sexa.
ana27 napisal/-a:Jaz ne bi mogla imet F. frenda, ker ne bi mogla z nekom sexat kar tako brez čustev.
Jaz lahko, boljše kot samozad.

Hvala za odgovore*:)