ah, nazadnje sm si na dvd vzela Hišo letečih bodal. ker so mi ponavadi všeč taki filmi (pa še lepe punčke so ), sam tole pa... takooo bedno, brez prave vsebine, pa še konc je brezvezen. ne priporočam .
^^s to kritiko se pa komot strinjam. pr tem filmu so edin barve (fotografija) hude.
sicer pa mi je le ratalo pogledat the prestige in the ilusionist. oba sta zelo spodobno razvedrilo, mogoče je the ilusionist malo lahkotnejši. priporočam.
The notebook - to je pa toook lep filmčk, prov za take dušice kot sem jaz, ki verjamemo v večno ljubezen. Res končno en film po dolgem času, da mi je bil res všeč
^^ Men je bil ta film tut zelo všeč. Priporočam.
Sem si ogledala risanko Avtomobili v slovenščini. Noro dobra risanka. Ko sva gledala s fantom sva se res nasmejala: liki so zlo fletni, še posebi tovornjam z dvema zobema, kateremu je glas posodil Gojc. Tut Vesele nogice so fletne. Čeprou mi še zmer ni jasn, kako je pingvin pršu nazaj?:lach: Tko da to priporočam vsem, ki uživate v gledanju risank.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Jst sm vceri doma gledala 21 gramov.
Full dobr film, priporocam vsem, ki ne marate tipicnih hoolywoodskih filmov. Sicer ne vem kdaj je prisel ven, pa ce se ga da v kinu sploh vidt (v Koloseju sigurno ne), ampak res priporocam ogled. Potem se eno uro premlevas o smislu zivljenja...
Angel girl napisal/-a:The notebook - to je pa toook lep filmčk, prov za take dušice kot sem jaz, ki verjamemo v večno ljubezen. Res končno en film po dolgem času, da mi je bil res všeč
Sem lih včeraj pogledala in je res lep!Čista desetka!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
Boring! Sem zaspala vmes. A v Hollywoodu res ne znajo več narediti ene dobre grozljivke?
Jst sm očitno preveč pričakovala od tega filma...po prvih minutah gledanja mi je blo jasno kok je ura - po pol ure sm obupala in ugasnla No filma še zdej nism do konca pogledala pa ga mam že kr neki časa doma ...
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you