Fantin napisal/-a:Jaz sem tip, pa za moje pojme nekdo, ki menja ženske kot za stavo, nikakor ni frajer.Valeria napisal/-a:Punce, če jih tip na veliko menjuje, je frajer, če ženska na veliko menjuje, je "kurba".To je prastar stereotip, žal še kako aktualen.
Če ženska na veliko menjuje spolne partnerje, je vsekakor bolje, da tega ne razglaša okoli na veliko, ker to za žensko v naši družbi ni dober imiđ.
ja, saj večina misli tako,so pa tut izjeme (vsaka čast).
zame ženska ni frajerka niti kurba če na veliko menjuje partnerje, njen problem ali pa užitek, tut prav

cenim jo sicer ne ravno nekaj, ampak kdo sm jz da sodi, ona je ta ki odloča s kom bo oz. ne bo, njeno telo je, ona nosi odgovornost za svoja dejanja, ter če se ne zaščiti in kaj stakne bo spet sama nasrkala...
Je pa tukaj edini problem pomoje, da ker pač na svetu obstajajo take ženske, se potem fantom ne da potrudit in osvajat neko normalno punco (ki tega ne počne), ker lahko sex dobijo kjerkoli in kadarkoli (v wc-ju diskoteke, v lokalih ob petkih in sobotah zvečer, kjer se zbirajo punce, ki se ga napijejo in končajo v stanovanju prvega potrebnega tipa , ki pride mimo)
Ne bom krivico delal tipov, saj niso vsi taki, itak da ne, sama mam fanta, ki ko je bil tam 16, 17 in ko so hodili na morje so vsi njegovi kolegi šli k kurbam, zdej pa hodijo v Zrče, kar niti ni neka grozna razlika, ker tam res najdeš take bisere, ki se poseksajo kar na plaži... Od pijanih žensk , ki istočasno kozlajo in fukajo, mislim zagabi se ti ko to vidiš. Mislim, kurbe pa vsaj to za denar počnejo, sem seveda proti prostituciji, samo se pol vseeno mal sam pri sebi vprašaš kaj je smiselno in kaj ni.... Ampak jz vsakič ko omenim koliko kurbarije je v okolici in koliko nezvestobe, me punce tle gor obtožijo da se ziher gibljem v čudni družbi, ja seveda pa kaj še, imam normalno družbo, nisem samska in ne iščem avanturice med mestnimi jebači, niti sm jih kdaj iskala.

Lažje si je učke zapirat pred resnico, kot pa spregledat in dojet da tega je pri nas, da tega bo, ker je tega zmeraj bilo