Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
*tamalla* napisal/-a:jst sem pa bla včeri na atomik harmonik in vam morem povedat da so nardil tak žur da nisem mogla it stran...vsi so plesal in res je bilo noro tko da atomik harmonik:
A si bla na Pivu&Cvetju?
Jst sm šla mal pogledat. Sj so nardil žurko (sam ne tolk k Karma), sam kako so bli oblečn... Halooo... vsi trije (Špela, Špelca in Jani) so mel roza majčke, pa spodi temen jeans. Kr neki... Jani v roza majčki

Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Lumpyka napisal/-a:*tamalla* napisal/-a:jst sem pa bla včeri na atomik harmonik in vam morem povedat da so nardil tak žur da nisem mogla it stran...vsi so plesal in res je bilo noro tko da atomik harmonik:
A si bla na Pivu&Cvetju?
Jst sm šla mal pogledat. Sj so nardil žurko (sam ne tolk k Karma), sam kako so bli oblečn... Halooo... vsi trije (Špela, Špelca in Jani) so mel roza majčke, pa spodi temen jeans. Kr neki... Jani v roza majčki![]()
![]()
ja na pivo in cvetju sem bila...
ja prav si povedala grozno so bili oblečeni ampak so bli vseen ok...
karma je bla pa tak najbolša ja in jst sem kr tam na klopcih plesala...

*tamalla* napisal/-a:ja na pivo in cvetju sem bila...
ja prav si povedala grozno so bili oblečeni ampak so bli vseen ok...
karma je bla pa tak najbolša ja in jst sem kr tam na klopcih plesala... :lol:
A ti tut? Midva z mojmu sva se tut kr po klopeh razmetavala!!

Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
tweety_girl napisal/-a:Pa saj človek ne ve kaj nej si misli. Važno da sta obe fulllllll realne in skromne (A ne?!?!?) pol pa prebereš v Lady da se ena z novim BMWjem vozi ena si svoj flat kupuje...tok o vsem.Men so bedni.Poslušam jih nekak še lahk sam vidt jih ne smem
valjda ,da ima keš od plakatov itd....
pa kolkokrat se je zavrtela njihova atomika harmonika

jaz jim privoščim ne pa Domnu za katerega sem navijala,vse je zgubil pri meni,ker ima plagiat in tam je odložu kitaro

- mala punci
- Komunikatorka
Jaz jim pa privoščim. Saj ni važno na kak način si služijo denar važno je da na pošten način. Verjetno ni lahko biti skoz v središču pozornosti, dirkat iz enga nastopa do drugega, pol ma pa še slab dan pa more biti cela nasmejana pa happy kr drgač jo bojo že naslednji dan vsi linčali po cajtngah kak je naduta pa tečna....
tweety_girl napisal/-a:Pa saj človek ne ve kaj nej si misli. Važno da sta obe fulllllll realne in skromne (A ne?!?!?) pol pa prebereš v Lady da se ena z novim BMWjem vozi ena si svoj flat kupuje...tok o vsem.Men so bedni.Poslušam jih nekak še lahk sam vidt jih ne smem
in kaj pol, če ma špelca bmw-ja? če si ga lahko privošči, naj ga pa ima. In špela si baje flat kupuje - kaj pa je s tem narobe? ne vem no. Kaj ima pri tem skromnost in realnost? saj vsak normalen človek, si to privošči, če si zmore.