Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

wantyka napisal/-a:jaz mam pa tut eno vprašanje glede KT... jamljem jih redno že več kot eno leto, ampak tokrat se mi je prvič zgodilo da mi 'menstruacija' zamuja 4 dni....
test nosečnosti potem kdaj pokaže realne rezultate (oni ko kupiš v trgovini), ker menda KT vplivajo na to.... malo me že skrbi :oops: al je možno, da je vse to zaradi stresa...selitev, faks.....?

a si jo kdaj mogoče pozabila vzeti? drugače naj ne bi bilo nevarnosti za zanositev... ziher so živčki boš videla :wink:
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

jaz pa sedaj ne jemljem 1 mesec KT in sem imela grozno menstruacijo... dolgo, z veliko krvavitve... kar prej nisem imela.

sedaj bom pocakala, ce se bo spremenilo, ce ne bom spet zacela nazaj jesti KT.
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BLUBABY »

wantyka napisal/-a:jaz mam pa tut eno vprašanje glede KT... jamljem jih redno že več kot eno leto, ampak tokrat se mi je prvič zgodilo da mi 'menstruacija' zamuja 4 dni....
test nosečnosti potem kdaj pokaže realne rezultate (oni ko kupiš v trgovini), ker menda KT vplivajo na to.... malo me že skrbi :oops: al je možno, da je vse to zaradi stresa...selitev, faks.....?

Wantyka men se je zdele že dvakrat zgodilo, da sem dobila menstruacijo dan kasneje, kot prej 2 leti vsak mesec + tega je en dan krajša. Ne vem kaj bi to lahko bilo..Je možno da si noseč, pa imaš 2 meseca normalno menstruacijo le nekoliko šibkejšo?
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

BLUBABY napisal/-a:Wantyka men se je zdele že dvakrat zgodilo, da sem dobila menstruacijo dan kasneje, kot prej 2 leti vsak mesec + tega je en dan krajša. Ne vem kaj bi to lahko bilo..Je možno da si noseč, pa imaš 2 meseca normalno menstruacijo le nekoliko šibkejšo?

Nehaj se sekirat...če jemlješ pravilno tabletke nebi smelo bit nič narobe. Čeprav mene tudi take misli obdajajo na trenutke, ker nimam na isti dan menstro, pa še to je ful šibka.

Na koncu samo dosežemo, da se zelo sekiramo zaradi tega.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

bluebaby... jaz ko sm začela jemat tabletke se mi je skrajšala pa bolj šibka je bla,.....tak da pomoje to je normalno....

ampak verjetno bodo res le živci, stres,... ker tabletke res redno jamlem....
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js sm se pa zdej dokončno odločila, da neham jest tabletke, drgač bom pokopala najino zvezo :eek: Upam, da se mi libido v celoti povrne, kr si resničn želim bit spet nenasitna kt včasih :P
Se pa ful bojim bolečih menstruacij, že zdej sm mela prve dva dni dost hudo, k sm na Yasminelle, kaj šele bo :cry: Ampak, vse za pridobit nazaj željo po seksu.

Aja, fant potem noče uporablat kondoma - kašne so še druge variante, bolj slabe, ane?! :roll:
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica

čusno kako ste ene zgubile voljo do sexa... mene kar razganja pa že 3 leta jem tabletke... vseekakor ne probaj tistega, da ga da kao prej ven preden mu pride... tisto ni ziher...
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Okrogla:) »

Zanima me, če kera ve, kako vpivajo na kontacepcijske tabletke zdravila, ki so proti prehladu in gripi. To so ta zdravila, ki se dobijo brez recepta( npr. daleron cold 3).

Hvala. :)
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica

Okrogla:) napisal/-a:Zanima me, če kera ve, kako vpivajo na kontacepcijske tabletke zdravila, ki so proti prehladu in gripi. To so ta zdravila, ki se dobijo brez recepta( npr. daleron cold 3).

preberi recept tam notri ti vse piše česan ne jemlješ skupi... pa mislim, da nič ne vpliva... preberi...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

B@bsy napisal/-a:
Okrogla:) napisal/-a:Zanima me, če kera ve, kako vpivajo na kontacepcijske tabletke zdravila, ki so proti prehladu in gripi. To so ta zdravila, ki se dobijo brez recepta( npr. daleron cold 3).

preberi recept tam notri ti vse piše česan ne jemlješ skupi... pa mislim, da nič ne vpliva... preberi...

am ne..zdravila proti prehladu ne vplivajo na učinek tabletk....
ti se kar lepo mirno pozdravi :D
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

oj..mene pa zanima ali lahko zdaj po treh mesecih jemanja kontracepcijskih tablet naredim pavzo, ker nimam več tipa in mi je brezveze jemat tabletke? Ali lahk recimo čez kak mesec spet začnem s tabletkami ali je boljš da jih skoz jemlem?
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica

seveda lahko narediš pavzo :) ne bo nič narobe
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

kolikor pa jaz vem pa ni dobro delat pavze ko nimaš fanta. dejansko naj bi bilo za telo bolj zdravo, da ima dalj časa neko rutino(tabletke recimo par let) kot pa teh par let vsakih par mesec konzumirat hormone, potem pa ne, pa spet ja(šoki?)
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

^^Se strinjam, da ni priporočljivo kakšn mesec jest KT, pa naslednga spet ne...

B@bsy napisal/-a:čusno kako ste ene zgubile voljo do sexa... mene kar razganja pa že 3 leta jem tabletke... vseekakor ne probaj tistega, da ga da kao prej ven preden mu pride... tisto ni ziher...

Tabletke jem že 5let vsaj in to se mi dogaja šele zadn let, pa še to ne ceu! Pred tem je blo vse normalno, tko da je to odvisn od vsake posameznice - js mam pač nesrečo, da me tko zadanejo :cry:
Glede zaščite pa res še ne vem, kako bova :gruebel: mam občutek, da se bo kr mogu s kondomi sprjaznt, zravn bom pa še kšne pene ala spermicide ipd. uporablala za vsak slučaj. Ah, nč nau tko spontano več. :nein:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

crnolaska napisal/-a:oj..mene pa zanima ali lahko zdaj po treh mesecih jemanja kontracepcijskih tablet naredim pavzo, ker nimam več tipa in mi je brezveze jemat tabletke? Ali lahk recimo čez kak mesec spet začnem s tabletkami ali je boljš da jih skoz jemlem?

Js sem na ta način že 2x naredila par mesečno pavzo, pa nisem imela nobenih težav. Najbrž bi bilo za telo eventuelno res bolje, da pavze ne delaš, ampak meni je bilo tako bedno jemat tabletke za prazen nič.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Zaklenjeno