Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

mimikad napisal/-a:Mene zanima,če je bilo kateri po Logestu slabo???
Recimo vsak dan al pa vsak drugi. Meni je blo slabo če sem bla sita ali lačna. Prvo sem mislila, da je zato,ker na novo jemljem, potem sem pa mislila da je zaradi izpitov. Izpitov in živčnosti je blo konc, meni pa še vedno slabo.

Pa še na psiho ti vdari, da slučajno nisi noseč...pol pa še čuješ, da so nekatere kljub menstruacije noseče...mam občutek, da bi ugotovila da sem noseča že ko bi mela konkretni trebušček. :cry:

Danes sem bila pri ginekologinji in mi reče za ene tabletke (plačljive) no in ja dam predlog, da kakšne pa bi bile Yarina in mi je pol kr te predpisala. Upam da bojo dobre. (so kr dosta za plačat :eek: )

Zna katera razložit zakaj sem dobila logesta 3 škatlice, zdaj mi je pa dala recept sicer za 3 mesce, ampak vsako škatlico moram it posebaj iskat. :?:

Pa še za pregled sem se naročila k bom stara 20 let. (ne dela prej
pregledov, razen če nimaš želje.)

najbrž si dobila recepte za ceu mesec ker si samoplačnik... po moje je to to... jaz sem tudi imela logest ampak mi ni bilo nič slabo... ampak so mi ble pa preblage in imam sedaj femoden... jaz , ko sem šla po tabletke prvič sem imela še pregled... to pa prvič slišim, da ne dela prej pregledov... zanimivo
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

@mimikad no daj malo razmisli, kaj bi bil lahko razlog
Če hočeš lahko vzameš vse 3 škatlice zdej, nekak dvomim, da ravno piše na receptu, da lahko samo eno po eno. Men je rekla, da lahko sicer vzamem vse naenkrat, vendar bi bilo vrjetno tudi za moj žep malo lažje, če jih kupim sproti, vsak mesec. Plus to, da si zdej menjala tabletke je verjetno razlog, da je rekla da si jih sproti kupuj - če boš ugotovila slučajno da ti ne ustrezajo.
Misliš, da bi lahko bilo kaj od tega? Sicer pa, zakaj je pa nisi uprašala zakaj ti je tako rekla?
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Najbrž si dobila beli recept, pri katerem lahko vzameš 1 po eno škatlico vsak mesec, da ne plačaš vse skupaj. Lahko jih pa tudi na enkrat dvigneš. Samo itak še ne veš če ti ustrezajo zato je tako.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

B@bsy napisal/-a:jaz sem tudi imela logest ampak mi ni bilo nič slabo... ampak so mi ble pa preblage in imam sedaj femoden... jaz , ko sem šla po tabletke prvič sem imela še pregled... to pa prvič slišim, da ne dela prej pregledov... zanimivo

Meni je tudi rekla,da mi bo dala močnejše, ker naj bi bile preblage.
Meni je ko sem prvič pršla rekla da bo pri 20 pregled...takrat dobijo "pozive za pregled" tudi tiste, ko do takrat nimajo svojih ginekologov. Pregledov ne dela če nimaš kakšnih problemov al pa če ne zahtevaš.

Če bi šla na pregled takoj ob prvem obisku bi me "pobralo", tak sem pa šla zdej že eno 3x po tabletke in sem se navadla na tisto atmosfero. :oops:
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica

mimikad napisal/-a:
B@bsy napisal/-a:jaz sem tudi imela logest ampak mi ni bilo nič slabo... ampak so mi ble pa preblage in imam sedaj femoden... jaz , ko sem šla po tabletke prvič sem imela še pregled... to pa prvič slišim, da ne dela prej pregledov... zanimivo

Meni je tudi rekla,da mi bo dala močnejše, ker naj bi bile preblage.
Meni je ko sem prvič pršla rekla da bo pri 20 pregled...takrat dobijo "pozive za pregled" tudi tiste, ko do takrat nimajo svojih ginekologov. Pregledov ne dela če nimaš kakšnih problemov al pa če ne zahtevaš.

Če bi šla na pregled takoj ob prvem obisku bi me "pobralo", tak sem pa šla zdej že eno 3x po tabletke in sem se navadla na tisto atmosfero. :oops:

ja jaz sem imela že pri 16 pregled pa ni bilo z mano nič narobe. po moje odvisno od ginekologa... sicer sem se pa sprijaznila, da je to pač njegova služba in tako grem z malo lažjem srcu na pregled :wink: ... sicer smo pa itak lahko zahvalne za redne preglede, da če je kaj narobe s tabo se hitro ugotovi... :)
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

em kako to mislte, da so Logest "preblage" ? :? sj to nč ne vpliva na zaščito a?
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica

KittyKiss tabletke so ti takrat preblage, ko npr. dobiš menstruacijo čeprav še ni čas za njo, še nisi pojedla vseh tabletk... meni je ginekolog rekel, da ne moreš zanositi, ker sem ga še posebaj vprašala... sicer pa jaz nisem tvegal in sem uporabljala zaščito dokler nisem dobila novih tablatk... ziher je ziher
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

aha..no pr men je problem še da dva dni prepozn dobim menstruacijo tk da.. :D zame so ql. hvala za odg:)
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Mene pa zanima koliko časa vi smatrate pod tem, da je tabletke treba jemati približno isto uro? Kolikšna odstopanja imate same?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

mene pa zanima po kolikem času se vam je izboljšalo stanje na koži po jemanju kontracepcijskih tablet? Jaz jih jemlem že 2 meseca pa še ni nobenega učinka glede izboljšanja kože :(

jemlem pa yasminelle.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica

smotkica_ napisal/-a:Mene pa zanima koliko časa vi smatrate pod tem, da je tabletke treba jemati približno isto uro? Kolikšna odstopanja imate same?

nič se ne zgodi če ne jemlješ tabletko ob isti uri, le glej da ne bo razmak več kot 12 ur... drugače pa ni tako pomenbno
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

crnolaska napisal/-a:mene pa zanima po kolikem času se vam je izboljšalo stanje na koži po jemanju kontracepcijskih tablet? Jaz jih jemlem že 2 meseca pa še ni nobenega učinka glede izboljšanja kože :(

jemlem pa yasminelle.

Jst sm prvo mela Cilest in zdej mam Harmonet-stanje kože se pa pri nobenih ni prav nič izboljšalo. Vrjetno ne delujejo vse enako.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

ja prou izključno za kožo popravt so Diane 35... pa men se je prbližn u 2, 3 mescih popravl tok,da loh opazm izboljšanje.. :)
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

jaz mam pa tut eno vprašanje glede KT... jamljem jih redno že več kot eno leto, ampak tokrat se mi je prvič zgodilo da mi 'menstruacija' zamuja 4 dni....
test nosečnosti potem kdaj pokaže realne rezultate (oni ko kupiš v trgovini), ker menda KT vplivajo na to.... malo me že skrbi :oops: al je možno, da je vse to zaradi stresa...selitev, faks.....?
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

B@bsy napisal/-a:
smotkica_ napisal/-a:Mene pa zanima koliko časa vi smatrate pod tem, da je tabletke treba jemati približno isto uro? Kolikšna odstopanja imate same?

nič se ne zgodi če ne jemlješ tabletko ob isti uri, le glej da ne bo razmak več kot 12 ur... drugače pa ni tako pomenbno

Ok, hvala za odgovor.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Zaklenjeno