mimikad napisal/-a:Mene zanima,če je bilo kateri po Logestu slabo???
Recimo vsak dan al pa vsak drugi. Meni je blo slabo če sem bla sita ali lačna. Prvo sem mislila, da je zato,ker na novo jemljem, potem sem pa mislila da je zaradi izpitov. Izpitov in živčnosti je blo konc, meni pa še vedno slabo.
Pa še na psiho ti vdari, da slučajno nisi noseč...pol pa še čuješ, da so nekatere kljub menstruacije noseče...mam občutek, da bi ugotovila da sem noseča že ko bi mela konkretni trebušček.![]()
Danes sem bila pri ginekologinji in mi reče za ene tabletke (plačljive) no in ja dam predlog, da kakšne pa bi bile Yarina in mi je pol kr te predpisala. Upam da bojo dobre. (so kr dosta za plačat)
Zna katera razložit zakaj sem dobila logesta 3 škatlice, zdaj mi je pa dala recept sicer za 3 mesce, ampak vsako škatlico moram it posebaj iskat.
Pa še za pregled sem se naročila k bom stara 20 let. (ne dela prej
pregledov, razen če nimaš želje.)
najbrž si dobila recepte za ceu mesec ker si samoplačnik... po moje je to to... jaz sem tudi imela logest ampak mi ni bilo nič slabo... ampak so mi ble pa preblage in imam sedaj femoden... jaz , ko sem šla po tabletke prvič sem imela še pregled... to pa prvič slišim, da ne dela prej pregledov... zanimivo