-* sem utrujen
-* zadnje tri tedne še nisem imel spodobnega frei dneva, ampak...shit got done, imam novo cesto do hiše, na dvorišču je drv za celo zimo, elektrika v hiši je posodobljena, imam popolnoma nove odtoke, kopalnica je isto predelana, priklop za pralni in pralni, vsa krama je izven hiše.
-* sem precej zadovoljen s tem da sem našel taburet popolnoma iste barve kot je moj bralni fotelj, kupil sem si lahko klubsko mizico in v petek sem kupil dva lepa pastelno vijolčnoroza stola takšnega retro stila iz tkanine. Sta mi zelo všeč, plus udobna sta, še vedno imam pa retro lesena za dopolnitev.
-* moram rešiti en prehod v dnevni, med mojim tv setupom in jedilnico, in nekak ne najdem rešitve, knauf bi lahko, lahko bi leseno omaro z luknjami..ne vem, zato sem angažiral uno Kazakhstanko ki je notranja oblikovalka, sem ji narisal skico, in nej mi zgrunta punca

.
-* se hiša žal ni prodala, in bom moral biti potrpežljiv, je pa zoprno, ne zato ker rabim, ampak zato ker se hočem premaknit naprej.
-* sem v začetku terapije, in smo že takoj in hitro zadeli center...in potem sem vse hitro povezal skupaj, in sem bil samo: Aha. Tole potovanje, prihod domov in sedaj terapija so dobesedno posijal z žarkom na vse kar me jeb*.
Sicer sem vesel da mi bo vse sklikalo, ampak saj veš, zdaj moram rešiti, oziroma vsaj vedeti kako reševati na dober način

.
-* me moti terapevtova ura, ker je slaba, enostavno sem majhnjen na ure, in sovražim če moški ne ve kaj nosi in zakaj nosi

. Ne mi nositi oversized chronographov če si profesionalec.
-* sem si zaklenil ključe od sefa, v sef...kar ni dobro, in sedaj mi morajo poslati ključe iz Anglije, oziroma sem jim moral poslati vse, vključno sliko anusa zato da so vedeli da je sef moj.
-* sem imel včeraj potopis, in je prišlo samo 5 ljudi, sem bil malo žalosten, ampak je prišel moj najboljši prijatelj iz OŠ in sva se zmenila za pijačo in hribe, tako da je bilo vse dobro na koncu.
-* sem v zelo čudnem času, veliko se dogaja, veliko se odkriva, in kar naenkrat je veliko novega, po svoje mi gre vse vse vredu, po svoje pa se še nikoli v življenju nisem počutil tako ranljivega.
-* me skrbi za mojega prijatelja Sergia, se je razšel z dolgoletno punco, in ga fant preveč pije...sem mu rekel naj bo žalosten, ampak pitje je sprejemljivo samo nekaj dni.
-* se selim med počitnicami, kupil sem si karto za fitness, kupil sem si mapo mojega konca, in z novembrom se začne razikovanje in treningi, treba se premikati.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.