- sem študirala, da bi šla ta teden na katerega od dogodkov/ delavnic, ki jih organizirajo študenti psihologije, ma sem bila zdaj zadne pr dni čisto neproduktivna in par stvari bi morala že končati, pa jih še nisem..

Cryselle napisal/-a:*hah tisto z Italjani na prejšnji strani ...sem se zdej spomnila da odkar imam uporabniško ime na Telegramu mi je pisalo že vsaj ene 5 Italjanov (vedno "Ciao") in nikoli kak tip iz druge države. Ne vem, al je moje ime tolk pogosto v Italiji, bi rekla da je prej internacionalno. Ampak že to da, da pišeš kar eni x ženski in sploh ne veš, kje živi se mi zdi čisto mimo. Ne vem, a je to del kulture, al kaj.
Ampak tisto s Telegramom sem omenila, ker se čudim že nekaj časa, zakaj na podlagi svojega uporabniškega imena konstano dobivam neke "Ciao, come stai" in mi ni nič jasno, zakaj bi nekdo mislil, da sem Italijanka na podlagi uporabniškega imena. 
Cryselle napisal/-a:*Me je komunikacija s tem podjetjem spravila ob živce. Ne morem verjet, kako lahko podjetje obstoji, če komunicirajo na tako neprofesionalnem nivoju. Obup.
Nasploh mi gre to leto hitro, se mi zdi, da je bilo ravno novo leto, ko sem še s trebuhom hodila okoli
Pa ponavadi sem vedno js bolj rabla kakšne nasvete glede tega, kot jih delila.
, upam da tudi to soboto

saarijarvi napisal/-a:Da mi je omenjen nov krog dal kar nekaj motivacije za spremembe. 'S kim si, takav si' drzi kot pribito
saarijarvi napisal/-a:- se 5kg do ciljne teze, o jezus! So close.

.
.
. Ne mi nositi oversized chronographov če si profesionalec.
, mogoče je keč, da bi se moglo bolj reklamirat ali kraj, čas..