Matura [Združena tema]
Ma budilo ja,pomoje itq celo noč ne bom spala tko da ne bo treba nobene budilke
ja sej verjamem d če si tko na kšnem maturancu d pač uživaš in komi mal pred tem začneš delat paniko, ampak tko doma k si pa k se približuje ta ura resnice te pa kr mal panika zgrabi, zdei je pač vse že zapečateno, samo še zvedet je treba 
ja sej verjamem d če si tko na kšnem maturancu d pač uživaš in komi mal pred tem začneš delat paniko, ampak tko doma k si pa k se približuje ta ura resnice te pa kr mal panika zgrabi, zdei je pač vse že zapečateno, samo še zvedet je treba 
http://matura.ric.si na tej strani bodo rezultati, rabiš pa emšo in kodo 

__CrNa__ napisal/-a:tok še mal manjka do takrt....a bo kera bedela tuki gor dns ponoči
Jaz bom prišla iz službe ob 6h pa šla pogledat. Od petih do šestih bom pa prebledevala tm pomojem
.
Zvečer pa žurka.
(če ne bo kakega presenečenja, seveda)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Js sm mela namen bedet vse do 5ih, pa me je minil. Primanjkuje spanca, se bom raj naspala in okrog 7ih pogledala, čeprov najrajš sploh zvedla ne bi. Držim pesti, da se za vse izteče čim boljše 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
freaky napisal/-a:čeprov najrajš sploh zvedla ne bi.
Hehe, enako .. Med tem časom, ki je vmes, se lih lepo navadiš, da je konec in da ni rezultatov, pol pa naenkrat un bum, opala, zdej bojo pa rezultati počas, ma ne še, no.
Hope you all did great.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Respect, če ti bo uspelo spat.
Jaz sem isto rekla, da bom na izi ustala in si pol pogledala rezultate. A seveda! Ob 4h sem bla že popolnoma budna in popolnoma živčna.
In vsakič, ko sem pogledala na uro je bla ena minuta več kot prejšnjič. Jaooo. Grozno je blo, hvalabogu, da je mimo.
Srečno vsem anyway. 
Jaz sem isto rekla, da bom na izi ustala in si pol pogledala rezultate. A seveda! Ob 4h sem bla že popolnoma budna in popolnoma živčna.
In vsakič, ko sem pogledala na uro je bla ena minuta več kot prejšnjič. Jaooo. Grozno je blo, hvalabogu, da je mimo.
Srečno vsem anyway.