hehe. nastavi si budilko pa bo. jst bom zjutri pogledala za brata. sem pa ful vesela da sem bla lani tak čas na krfu, in smo komi uro pred rezultati začeli razmišljat o tem
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
Ma budilo ja,pomoje itq celo noč ne bom spala tko da ne bo treba nobene budilke ja sej verjamem d če si tko na kšnem maturancu d pač uživaš in komi mal pred tem začneš delat paniko, ampak tko doma k si pa k se približuje ta ura resnice te pa kr mal panika zgrabi, zdei je pač vse že zapečateno, samo še zvedet je treba
Js sm mela namen bedet vse do 5ih, pa me je minil. Primanjkuje spanca, se bom raj naspala in okrog 7ih pogledala, čeprov najrajš sploh zvedla ne bi. Držim pesti, da se za vse izteče čim boljše
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
freaky napisal/-a:čeprov najrajš sploh zvedla ne bi.
Hehe, enako .. Med tem časom, ki je vmes, se lih lepo navadiš, da je konec in da ni rezultatov, pol pa naenkrat un bum, opala, zdej bojo pa rezultati počas, ma ne še, no.
Respect, če ti bo uspelo spat. Jaz sem isto rekla, da bom na izi ustala in si pol pogledala rezultate. A seveda! Ob 4h sem bla že popolnoma budna in popolnoma živčna. In vsakič, ko sem pogledala na uro je bla ena minuta več kot prejšnjič. Jaooo. Grozno je blo, hvalabogu, da je mimo. Srečno vsem anyway.