Frizer
rinca napisal/-a:*Aisha* napisal/-a:SSarchy napisal/-a:Studio Ferrer na Drenikovi v Ljubljani!
SSarchy ker frizer pa v tem studiu? A ma kera se dobre izkušnje s tem salonom?
Totalno!!!![]()
za striženje je najboljši Aljoša, za barvanje pa Sabina. pa še vsi so največji modeli!
No, jaz sem hotela pohvalit tretjo osebo, ki dela pri njih - Hano.

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
- Cosmopolitanka
Studio T, Ciril Metodov trg 17.
Mene striže Tomo (šefe).
Men je ful fajn, k se štekava in je prijeten klepet + obvlada striženje, sploh pa obvlada barvanje. Priporočam, cene so pa pri tistih višjih.
Aja, pa on je tut včasih pri Miču delal, pa je demonstrator za barvanje... Uči druge frizerje, tok da... Če mate kakšne hude barve za ven spravt... Men je zdaj spravu rdečo ven brez problema, v kratkem grem pa na blond.
Mene striže Tomo (šefe).
Men je ful fajn, k se štekava in je prijeten klepet + obvlada striženje, sploh pa obvlada barvanje. Priporočam, cene so pa pri tistih višjih.

Aja, pa on je tut včasih pri Miču delal, pa je demonstrator za barvanje... Uči druge frizerje, tok da... Če mate kakšne hude barve za ven spravt... Men je zdaj spravu rdečo ven brez problema, v kratkem grem pa na blond.

Mene ona celo zrihta..
Sam jz nisem prevec zahtevna stranka. Mene postrize in pobarva.

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- *cosmic girl
- Sramežljivka
No jst sm pa že bla v frizerskem studiu4 pa lahko rečem da so cene dost normalne oz. kot v vseh frizerskih salon. Sm bla dvakrat in sm full zadovoljna z frizuro...k res znajo postrižt...team je dobr...frizerji so profesionalci...vendar vseeno najbolj priporočam Hrvoja...tok hitr te postriže pa dobr...
p.s. samo za striženje, barvanje al karkoli, se morate prej naročit sploh pa če imate v mislih da vas Hrvoje striže:)
p.s. samo za striženje, barvanje al karkoli, se morate prej naročit sploh pa če imate v mislih da vas Hrvoje striže:)
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Mislim, da je salon Mali ja k sm se strigla januarja...in bi mogla it sedaj narastek pobarvat...lase mi je res rešila ker prej so se mi full skoz vozlali in sm mela prov boge lase sedaj od takrat ko sm se strigla pri njih so super...
Premišljujem, da je kr veliko dajati toliko dnarja na vsake dva meseca
Kaj mi predlagate kako dobro frizerko ali frizerja in da ni prov full drag? lahko je tud v Lj se bom pa pač tja peljala...
Vem pa da je dal moj nek v ljubljani je en salon Kodrček (neki tacga), ki je dal zase za striženje in malo barve 7.000sit
Premišljujem, da je kr veliko dajati toliko dnarja na vsake dva meseca

Kaj mi predlagate kako dobro frizerko ali frizerja in da ni prov full drag? lahko je tud v Lj se bom pa pač tja peljala...
Vem pa da je dal moj nek v ljubljani je en salon Kodrček (neki tacga), ki je dal zase za striženje in malo barve 7.000sit

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
mene pa zanima, če ima katera izkušnje z salonom MITCH STYLING (al kako se že napiše) v cityparku. kateri frizer tam je najboljši? meni je prijateljica priporočila tistega, ki je že najdlje tam, samo ne vem, kako mu je ime? a kdo ve? poleg tega me zanima, koliko približno bi mi tam zaračunali za striženje- fru.fru (barvala se ne bi).
Js sm učas ke hodila, poznam pa sam Lukata (ne vem, če še tm dela), pa Florjana... on me je enkat strigu, sicer mau po svoje, ampak je kr kul ispadl.
Cene maš pa na njihovi strani.
Cene maš pa na njihovi strani.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Hay!
V času maturantskega plesa bi potrebovala obisk pri frizerju- samo striženje in izdelava preproste svečane frizure. Potem pa bi v istem salonu ali kje v bližini odšla še na ličenje.
Ima kdo kakšne predlogi in da nebi bil prevelik udarec za mojo denarnico, izdelek(frizura + ličenje) pa bi bilo dovolj kvalitetno.
V času maturantskega plesa bi potrebovala obisk pri frizerju- samo striženje in izdelava preproste svečane frizure. Potem pa bi v istem salonu ali kje v bližini odšla še na ličenje.
Ima kdo kakšne predlogi in da nebi bil prevelik udarec za mojo denarnico, izdelek(frizura + ličenje) pa bi bilo dovolj kvalitetno.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.