London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Infatuation »

***Ally*** napisal/-a: kolegica je rekla da je blo v Towru ful brezveze, da jim nič niso pokazali.

Men je blo pa u Tower bridgu carsko - sam morš it takrat ko je vodena tura, ker ti uni tipoti, k so tko srednjeveško oblečeni, ful na zanimiv in smešn način vse povejo :D No vsaj nam so, ker sva lih na tazga fajn naletele s kolegico.
Drgač pa men npr London eye ni biu nč posebnga - od daleč zgleda hudo, sam k se pa not furaš pa čist obično.
Bi pa šla u London Aquarium, če bi šla spet u London (takrat mi žal ni uspelo, čeprav sm bla 14 dni tm - ja je res velko mesto, pa zravn sm še hodila na tečaj angleščine tm v šolo :D)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Jaz v Tower Bridge-u sploh nisem bila, ampak smo si ga samo od daleč ogledali. :roll: Toliko da smo fotografirali in smo šli dalje. Imam v planu še enkrat iti tja in združiti VB in Irsko, vendar v jeseni.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Infatuation napisal/-a:
***Ally*** napisal/-a: kolegica je rekla da je blo v Towru ful brezveze, da jim nič niso pokazali.

Men je blo pa u Tower bridgu carsko - sam morš it takrat ko je vodena tura, ker ti uni tipoti, k so tko srednjeveško oblečeni, ful na zanimiv in smešn način vse povejo :D No vsaj nam so, ker sva lih na tazga fajn naletele s kolegico.

mogoce je pa ally mislila Tower (u know, tower of london)? .. ne Tower Bridga?
Hello, 911. I''m on fire!
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Infatuation »

Aja ups - sm na robe napisala.:oops: Misnla sm Tower of London napisat. Sej po tower bridgu dvomim da sploh maš vodene oglede.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Mas, mas. :) Ogled traja pol ure, gres po 40m visokem zgornjem delu, s severnega pomola, na drugi strani zapustis most skozi gift shop :)
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

Js grem pa v sredo jeeej :D
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

lammy jeeeeeeeeeeeeej :gut: :respekt: Za kak dolgo pa gres?
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

za en teden, do 22.:) sva lih včer s frendico gledali, ker mjuzikal bova pli gledat, sva se odločli za Chicago in The sound of music, tako da bova dans prek neta karte rezervirali. waaaa, se že veselim. Vsakič znova, k grem tja, me preseneti:)
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ava87 »

London :razz: - živela sem tam pol leta....in grem kmalu spet nazaj pogledat malo
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ava87 napisal/-a:London :razz: - živela sem tam pol leta....in grem kmalu spet nazaj pogledat malo

Kaj si pa tam delala? Oz. študirala?
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a roxy* »

Ooooo, London. Nisem še bla, amak si ful želim it. Upam da bo enkrat kmalu priliga. Kolegica ima tam sestro in sva se že menli, da bi enkrat šla z njo... definitivno bom v kratkem šla, ker po moje je v tem mestu ogromno zanimivega za videt!
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ava87 »

Tamala_mrha napisal/-a:
Ava87 napisal/-a:London :razz: - živela sem tam pol leta....in grem kmalu spet nazaj pogledat malo

Kaj si pa tam delala? Oz. študirala?

Nič nisem študirala, delala pa bolj malo...Živela sem tam pri bratrancu nekaj časa, pomagala malo njemu delat, malo pa kaka priložnostna dela. Sicer pa sem se mela ful fajn drugače...
Uporabniški avatar
smokika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a smokika »

Sama nameravam obiskati London nekje v decembru pa sem počasi začela z brskanjem za hostlom pa sem odkrila London House hotel. Je kateri od vas to poznano? Zgleda solidno pa tudi cena je ugodna glede na to, da bi šli skupaj štirje prijatelji.
Mi lahko katera od vas našteje stvari, ki jih moram absolutno nujno videti, ker se moj spisek neustavljivo veča in veča. Koliko denarja naj imam za vstopnine? Se splača naročiti določene vstopnice že preko interneta? Baje se tako izogneš gneči. Kakšne izkušnje okrog tega?
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

mi2 s fantom grema približno čez mesec, mogoče malo več in naju zanima kakšne podrobnosti... ker grema sam za 5 ali 6 dni! in ker pač vem, da ne bom mogla vsega videt oz. uspela in me zanima, kaj res priporočate, da je top, da ne smeva spustiti, pa predvsem kake malenkosti, nasveti, ki bi nama olajšali potovanje, kaj naj se izogibama, kaj naj iščema, kaj je dobro, kaj ne, vsak nasvet bi prišel prav...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js sm se dons odločila, da grem konec aprila v London. Vse skupaj naju bo prišlo mal čez 330 evrov za 2 osebi, z letalsko karto in 4 nočitvami. Jutri rezerviram. Komaj čakam. Grem pa tretjič. Večkrat grem, rajš ga mam :)

Aja, kakšno pa je kej vreme konec aprila? Kolk stopinj? (sej bom tud sama še mal po netu pobrskala)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori