Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

DiamondLollipop napisal/-a:še zdaj pa ni nobena povedLa a boLi, ko ti ga deLajo..
nekak si ne predstavLam kak to naredijo tam not :D

nič ne boli. jaz nisem čisto NIČ čutla.. :)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst mam pa kkšn dan ful željo, da bi ga mela, večinoma me je pa strah, da se mi ne bi kej zakompliciralo al pa da bi piercing za hlačke zataknila.... :?
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Miška** »

Sam da pomislm na piercing na tamali me ze zaboli... Nism o tem nikoli razmišljala, sem pa že razmišljala o piercingu na kakšnem drugem delu telesa.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Ma jst ga mam pa že pod ustnico na sredini...zdej bo že 4 leta odkar ga mam. Pa sem razmišljala, da bi ga dala še kam...v popku mi je sicer lepo, sam ga ma tok punc, da me je minil. V ušesih me nima met lukenj... Ma itak me je preveč strah, da bi si dala tega nardit...
*Tinka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *Tinka* »

Dvakrat sm ga mela u nosu...zdj ga nimam več, nimam pa niti želje, da bi si ga dala še kam drugam, sploh pa ne na tako občutljivo mesto.. ufff, ne.. nism jest za take medicinske posege..
... Življenje je kratko, okus pa traja ...
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lovely* »

men je to čist mim, si ga nebi nikol dala! sam poznam pa eno, k ga ma, pa prav da ji je fajn!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
Uporabniški avatar
tialda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tialda »

jaz si ga nebi dala delat. kolegica si ga je dala naret v ščegetavček in mi ga je potem po vsejsili htela pokazat...no sej ni zgledalo slabo sam nevem meni ni nevem kaj.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

leoncinha napisal/-a:Kitten, vsaka čast!
Jst tud že delj časa razmišljam o tem, pa nikakor ne zberem poguma. A to fuuuuuuuuuul boli ko ti prepikne? Dej mal razlož postopek(please :D ).

Ya.. uglavnem tut je odvisn kam si ga daš... Jzt si nism prebodla ščegija, ampak nad, k tut ful bl mi sede :oops: . Hehe.. jzt sm šla ke.. sm rekla hočm pirs tm pa tm... je reku ok, sva se zaprla v sobo, zmenila sva se kakšnga in pa kateri pirs (ringl al palčka). Tip je use zjagou vn res je blo smeššn bogi so bli . No usedem se kukr pr ginekologu.. un tm pošprica z razkužilom potem še z neko tekočino k ti pol otrpne, oz. nič ne čutiš.Ko te prebode, gre tok hit skozi, da sploh se ne zaveš. Malo počakava, pa reče zdele.. 1... 2... 3... in prebode in da uhan.. mal počakava.. pogleda, ok se oblečeva in konc Res mi je blo nerodn, k sm pr njemu že 2 pirsa naredla :oops: :D pol pa reče.. to je sam služba ne se sekiraat :Upam, d sm ti zadost odgovorila. :D

Lej, če si želiš, si ga nared! Mene je blo fuul strah pa to.. sam sm si rekla.. mjčkn mora bolet, pa kaj.. pol bom vsj pirs mela. Pol sm vidla d je biu strah res odveč, čeprav je razumno, da te je. Srečno, če se boš odločila ;)
Uporabniški avatar
_bakterija_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _bakterija_ »

Tudi jaz mam uhanček že dobre 3 mesece. Mam pa eno vprašanje za punce ki imajo enakega (vertical hood) kako je z menjavo a je treba nazaj al se da kako doma porihtat to? Kakšne izkušnje mogoče?

Hvala že vnaprej! :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Če je iz bioplasta in ga je potrebno skrajšati, moraš nazaj do piercerja.
Uporabniški avatar
Impulse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Impulse »

Pozdravljene/i :D

Jst sm si tut pred 2 mesecema dal delat piers v obrv do zdej sm se skoz to pral z fiziolosko raztopino iz lekarne 2 tedna nazaj sm se pa ponesrec mal zataknu za pulover :x in se mi je nardila bulca na spodnjem delu ne cist okol pirca ampak samo na zgornjem delu spodnje luknce. Zdej ze 2 tedna uporablam bepanthen + fiziološko pa ta stvar noce zgint. Ma mogoce kdo izkusnje s tem in ve kaj se da narest?
justSophie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a justSophie »

Marcela123 napisal/-a:sploh mi ni všeč.. glede na vse okužbe ki jih lahko stakneš, bolečini ki jo prestaneš ob temu in da daš tam svojo tamalo enmu za prebost in gledat..ne vem, osebno meni gre to čez vse meje okusa..
ampak ljudje smo različni

se podpišem pod to!
kittyconcubine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kittyconcubine »

akhm... da še jaz dodam svoje izkušnje... mam 3 pierce... nipla in sramno ustnico in nekak se vsem zdi cudno da me ''tm uspodi'' ni nc bolel... ok razn ko ti da uhan not to je pa to.... bivsi je biu navdusen nad njimi (sam ma en nipl pa jajca-veri smesno ampak njemu je vsec... :D ) zdejsnji bi ra raj idu da jih ni, ceprav konec koncev ga ne morjo motit tok zlo.
nipli so bolecina- velika in dolgotrajna.... ne bi sla se enkrat.... in pierce je po mojem mnenju in izkusnja iz teh mest tezje VEN spravit kot pa notri(rinko moras potegniti narazn itd....)

torej- sto ljudi sto cudi... mene veliko bolj kot piercingi in tattooji motijo umetni nohti, prevec licila...ampak to je samo moje mnenje :D

ammm... telo ti zavrne piercing ce ni pravilno narejen(ali pirser na zna delati ali si se med delom premaknil- moj lev nipl pirs je postrani in po letu dni pocas telo kaze da mu ne pase,pa je zamaknjen mogoce za milimeter) oz je kovina/materijal pirsa neustrezen, nehigiena pirserja oz ne dovolj cist(vsak dan sproti ociscen del koze)... to pisem predvsem iz izkusenj ki sem jih imela iz kombinacije uhan v popku+ kozmaticarka...

naceloma so pa najbolj nevarni pirsi v obrvi- vsak ima drugace zivec in se ne vem kaksen mojster ne more biti 100% da ga ne bo poskodoval.... moj pirser jih ne dela prav zaradi tega in se veliko ''velikih zivin te obrti'' to zavraca.

lp
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Ni res, da ti telo piercing zavrne, zato ker je peircer slabo naredu alpa ker si se premaknu.
Telo ti ga lahko zavrne kadarkoli. Lahko ti ga po 5,6 letih začne zavračat. Lahko pa že na začetku. Ker je to tujek in telo se na tujek odzove pri vsakem človeku na drugačen način.
Tle je tolk dejavnikov, da lahko cel spis človek napiše.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

^^se strinjam.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Odgovori