leoncinha napisal/-a:Kitten, vsaka čast!
Jst tud že delj časa razmišljam o tem, pa nikakor ne zberem poguma. A to fuuuuuuuuuul boli ko ti prepikne? Dej mal razlož postopek(please

).
Ya.. uglavnem tut je odvisn kam si ga daš... Jzt si nism prebodla ščegija, ampak nad, k tut ful bl mi sede

. Hehe.. jzt sm šla ke.. sm rekla hočm pirs tm pa tm... je reku ok, sva se zaprla v sobo, zmenila sva se kakšnga in pa kateri pirs (ringl al palčka). Tip je use zjagou vn res je blo smeššn bogi so bli . No usedem se kukr pr ginekologu.. un tm pošprica z razkužilom potem še z neko tekočino k ti pol otrpne, oz. nič ne čutiš.Ko te prebode, gre tok hit skozi, da sploh se ne zaveš. Malo počakava, pa reče zdele.. 1... 2... 3... in prebode in da uhan.. mal počakava.. pogleda, ok se oblečeva in konc Res mi je blo nerodn, k sm pr njemu že 2 pirsa naredla

pol pa reče.. to je sam služba ne se sekiraat :Upam, d sm ti zadost odgovorila.
Lej, če si želiš, si ga nared! Mene je blo fuul strah pa to.. sam sm si rekla.. mjčkn mora bolet, pa kaj.. pol bom vsj pirs mela. Pol sm vidla d je biu strah res odveč, čeprav je razumno, da te je. Srečno, če se boš odločila