Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sam a ni to, da izveš od ene X osebe trapasto oz. skoraj isto kot da nebi izvedel? Lahko se tolažiš s tem da veš (in da nisi zadnja oseba na svetu, ki izvedela), ali pa si žalosten ker ti tvoj lasten otrok ni povedal nekaj tako pomembnega o sebi (med te pomembne stvari ne mislim število spolnih partnerjev, ampak bolj glede faksa, droge, itd...).
Sicer bi pa še vedno bolj verjela lastnemu otroku, kot eni znanki (no, je par oseb katerim bi verjela), ker vem kakšni znajo bit ljudje in kakšne so te zgodbice in trači, ki znajo prepogosto nastat iz fovšarije.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ zdaj je iz tega nastal cel šmorn. se strinjam trači, faušarija... pač odvisno. in itak ni mišljeno tako dobesedno, da pride fajla pa pozvoni in mami pomoli pod nos seznam hčerinih jebačev. gre za osebe, kot so dobri prijatelji, sorodniki itd. ponavadi res ljudje ne verjamejo kar nekomu. iz odnosa z nekom pa veš kdo je sposoben si izmislit kaj tako grdega, se pa seveda tudi pri tem lahko ušeješ. nič ni 100°na tem svetu (pustimo fiziko in njene formule) ;).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ne da se mi brat vsega za nazaj. kolk je pa punca stara?
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

:lol:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

floribunda napisal/-a:ne da se mi brat vsega za nazaj. kolk je pa punca stara?

24 se mi zdi
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

v tem primeru je skrajo absurdno, da je nekdo šel čvekat naokoli o njenih spolnih partnerjih.

pri 24 pač moreš bit sposoben vsaj približno poskrbet zase. in stvari kot so faks, spolni partnerji in še kaj podobnega postanejo TVOJ problem.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Sem sam na hitro prebrala temo.....katastrofa. Sploh določeni komentarji.

Jagoda - ne sekeri se. Mama, v kolikor je pametna, bo tist osebek, k ji je prišel razlagat o tvojih spolnih partnerjih poslala nekam. Vsaj tako je naredila moja mama (čeprov je dost trpela), sve mele pa skor identičen primer. Sam da ji ni pršla gospodična zvonit na vrata, ampak ji je na ulici povedala. Kasneje je iste zgodbice napletla svojmu bratu, mojmu bivšmu, k sva začela hodt. Bog obstaja, ker sem se 3 leta kasneje poročila z njeno največjo ljubeznijo :evil: In naj se žre še mnogo let.....

Kako je prišlo do takih zgodbic? Isti folk, isti lokali,vsi smo se vsaj na videz, če že ne poimensko poznal med sabo. In potem v enem letu zamenjaš 5 "alfa samcev" in še kakšnega zraven, oziroma poližeš vso smetano in že si na tapeti naj kurb.

In tiste, ki pravte, ja sej ma pravico vedet, pa da je blo to narjen v dobro "otroka" bla bla. Drek ma pravico vedet. Punca ma pravico, da svojo intimnost zadrži zase. Da dela kar ji paše. Tako kot ni narobe, da si pri 40 samski, ni narobe, da menjavaš spolne partnerje. V kolikor njej to paše, če uživa in je zadovoljna s svojim življenjem, je zmagala (in seveda če uporablja pravilno zaščito). In ne, ne uničuje si življenja, kot pravte nekatere, nasprotno, uživa ga. Se bo že zresnla k bo čas za to. In ko bo sama pripravljena.

PS Pa nimam nobene spolne bolezni, še HPV-ja in glivic nisem nikol fasala (za razliko od mnogih, k berem debate o brisih in podobnih temah), tud klamidije z bazena ne. Spala sem pa s cca 20 tipi v življenju (po govoricah z najmanj 50).
Mam končan faks, urejeno družino, službo, svojih 70 kvadratov, ... In res je moji mami koristlo, da je dost noči prejokala, se sprašvala kaj je nardila narobe, kaj še bo -------- ker o njeni hčerki govorijo, da je kurba. To mater prizadane. In ne, ne bi ji blo treba vedet oziroma bi mela velik živcev prišparanih, če bi zlobne nevoščljive ženske znale držat jezik za zobmi in pometat pred svojim usranim pragom.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

^ Pa da ne bo nepotrebnih napadov, ne zagovarjam menjavanje partnerjev, niti ne pravim, da tiste, ki so mele samo enega, ne uživajo.

Zagovarjam pa svobodno izbiro. Pa naj bo to met vsak dan druzga, bit svinger, gej, nuna al pa samska ženska.

Kaj pa za moške, bi bilo prav, da se opozori mama vašega soseda, k ženske menja kot gate, ker je čustveno nestabilen in labilen ter da si ne bo uničil življenja.......al so tle spet dvojna merila? Tudi moški, ki se goni, se lahko okuži. Se vam zdi prav, da starši to izvejo, preden si sine ne uniči življenja?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Se strinjam z barbie_girl_85. Tako dobronamerno obveščanje je običajno samo zakamuflirana žlehtnoba.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

barbie_girl_85 napisal/-a: če bi zlobne nevoščljive ženske znale držat jezik za zobmi in pometat pred svojim usranim pragom.

pozabila si na ključne tračare ... 5 'alfa samcov', ki si jih prej omenila ...
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Punce, če jih tip na veliko menjuje, je frajer, če ženska na veliko menjuje, je "kurba".To je prastar stereotip, žal še kako aktualen.

Če ženska na veliko menjuje spolne partnerje, je vsekakor bolje, da tega ne razglaša okoli na veliko, ker to za žensko v naši družbi ni dober imiđ.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Valeria napisal/-a:Punce, če jih tip na veliko menjuje, je frajer, če ženska na veliko menjuje, je "kurba".To je prastar stereotip, žal še kako aktualen.

Če ženska na veliko menjuje spolne partnerje, je vsekakor bolje, da tega ne razglaša okoli na veliko, ker to za žensko v naši družbi ni dober imiđ.
Jaz sem tip, pa za moje pojme nekdo, ki menja ženske kot za stavo, nikakor ni frajer. Imam znanca, ki izigrava Casanovo...skratka, uboga njegova punca, ki misli, da je njegova resna. :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Sep. 2010 12:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori