Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

rosomah napisal/-a:
Smetka_ napisal/-a:Jaz mam male joške,pa so jih vedno vsi z veseljem šlatali. Na svoje joške sme ponosna. Če imaš pa ti rad večje mlekarne,si pa tud take ženske izbiraš. Ne marajo vsi moški velikih joškov in če tako misliš si slep.

V sili tudi hudič muhe žre. Če ni bilo večjih, smo morali za premostitev tudi kake majhne šlatati.

rosomah-ti pa si podn!!!za koga se te mas???
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

rosomah napisal/-a:Debele so tiste ženske, ki zaradi prekomerne telesne teže izgubijo svojo ženskost. Ko se enkrat zaradi špeha zabriše linija med hrbtom in ritjo, je ženska predebela.
Ko enkrat začne pas lesti čez hlače je to debelost.

Do tukaj se strinjam. Ostalo pa ni pomembno, ker je govora o tem, kaj je za nas debela ženska in ne, kakšne joške bi 'morala' imet..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

vse nad 100 kg
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

SSarchy napisal/-a:
rosomah napisal/-a:Debele so tiste ženske, ki zaradi prekomerne telesne teže izgubijo svojo ženskost. Ko se enkrat zaradi špeha zabriše linija med hrbtom in ritjo, je ženska predebela.

Do tukaj se strinjam. Ostalo pa ni pomembno, ker je govora o tem, kaj je za nas debela ženska in ne, kakšne joške bi 'morala' imet..

ostalega nisem niti brala, torej se tudi jaz do sem strinjam. ker je lahko neka ženksa debelušna, pa prav dobro izgleda. vse je v tem, kako se uredi. meni so res lepe in sexi "debeluške":
- nekoč oprah
- queen latifah (res, ena taboljših... sploh v filmih frka v bajti in ny taxi :eek: )
- calli torres (talenti v belem)
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

ela85 napisal/-a:
SSarchy napisal/-a:

ostalega nisem niti brala, torej se tudi jaz do sem strinjam. ker je lahko neka ženksa debelušna, pa prav dobro izgleda. vse je v tem, kako se uredi. meni so res lepe in sexi "debeluške":
- nekoč oprah
- queen latifah (res, ena taboljših... sploh v filmih frka v bajti in ny taxi :eek: )

Ona je pa res tok dobra. Prov neki ma na seb ta ženska. :yau:

Drugače pa debela ženska-se strinjam z zgoraj napisanim. Me pa nič ne moti bolj kot premajhna oblačila, ki samo še bolj povdarijo odvečne kilograme.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

tista, ki ima prekomerno težo,da ima velik velik probem z nabavo oblačil...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Poki napisal/-a:tista, ki ima prekomerno težo,da ima velik velik probem z nabavo oblačil...

:rofl:

po tej definiciji so predebele tud tiste, k so full drobčkene in ne dobijo cunc zase.

Kakšne kriterije mate eni, to prou ne morš vrjet.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Boa napisal/-a:
ela85 napisal/-a:
SSarchy napisal/-a:

- nekoč oprah

Ona je pa res tok dobra. Prov neki ma na seb ta ženska. :yau:

Drugače pa debela ženska-se strinjam z zgoraj napisanim. Me pa nič ne moti bolj kot premajhna oblačila, ki samo še bolj povdarijo odvečne kilograme.

No meni osebno calli niti slučajno ne spada v isto kategorijo kot oprah in queen latifah. Je bila v kar parih delih pomanjkljivo oblečena in ni nikjer nič "viselo", se mi zdi da ima čvrsto telo in nikakor ni debela. Malo močnejša pa :P
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rosomah »

Sekhmet napisal/-a:
rosomah napisal/-a:
Smetka_ napisal/-a:Jaz mam male joške,pa so jih vedno vsi z veseljem šlatali. Na svoje joške sme ponosna. Če imaš pa ti rad večje mlekarne,si pa tud take ženske izbiraš. Ne marajo vsi moški velikih joškov in če tako misliš si slep.

V sili tudi hudič muhe žre. Če ni bilo večjih, smo morali za premostitev tudi kake majhne šlatati.

Ti boš že vedu, nekak tko, kot so se nektere tud z manjšim lulčkom zadovoljile za premostitev, kajne?! :P :D

Mogoče si ti zadovoljna. Ker maš male jozlne in moraš pobrati male lulčke. Ampak ponavadi je tako, da tiste ki imajo male joške, imajo pa zato velike riti. To pa tudi nekaj šteje. Ali te je tudi pri riti bog zaobšel.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objava Napisal/-a Laurica* »

pr men je debelost pr puncah tisto, kolkor zvisi, ko se usedejo, pa se veeeelke gube nardijo na trebuhu.. Po kilogramih pa ne mores povedat kje je debelost, k je ful odvisn od telesne konstrukcije.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objava Napisal/-a Laurica* »

Pa to mi je ful neumno k kasni tipi ful gledajo na velikost joskou pr puncah. Halo. Kar neki nooo :lol:
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

jah kokr gledajo na debelost, gledajo tud na joške, rit itd.. sj ti tud maš neke svoje kriterije za tipe.. pač prsi so med glavnimi dejavniki privlačnosti pr ženski.. in eni majo radi manjše eni večje :P
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

čist odvisno....se mi zdi, da tistim ki so pod 160 cm debelost bolj do izraza pride.....
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

jagodka85 napisal/-a:
Poki napisal/-a:tista, ki ima prekomerno težo,da ima velik velik probem z nabavo oblačil...

:rofl:

po tej definiciji so predebele tud tiste, k so full drobčkene in ne dobijo cunc zase.

Kakšne kriterije mate eni, to prou ne morš vrjet.

ja draga napisala sem prekomerno.....
lahko napišem tista ki šlauhe za seboj vleče še en km, bo kaj bolje?

To je že bolezen zame - debelost...

obilnost je pa popolnoma nekaj drugaga...
Odgovori