Evo da se še jaz pridužim..
Ja, tole o Sebastjanu je res.. ga poznam in lahk potrdim da je čist drugo, kot kaže v hiši.. pred vami zgleda nek miren, resen moški.. kar še zdaleč nii! je en nadut ˝frajer˝ ki pogleda za usako ki ima hudo postauco, pa lahk je tut 16 stara.. ma ful rad taka mlada dekleta.. pa je tut zlo neresn, tko ˝kurbir˝bi se lahk reklo

.. mislim pa saj se mu tudi že vidi ane?
pa tole glede punce, pomoje ma kar usak teden drugo, pa pol ni točn vedu kaj rečt

me prou zanima kako se bo kazal pred celo slovenijo, pomoje pravega obraza sigurno da ne
Drugače se mi do sedaj najbolj dopade Tamara, ker se mi zdi simpatična in preprosta, nevem pa kaj bo v prihodnje (go-go plesalka?!).. pa tudi Dada in Sara niso slabe..
Od moških je največja groza da so dali klošarja nott (haloooo?! to je pa res navgravžno in pomoej ful smrdi v bajti not

) še to se manjka, da gre on 1. v tadobro stanovanje..
Nina mi je čist hudo kot voditeljca, sej je učas mal ˝kurasta˝, sampk to ji paše, pa tut nam očitno da jo gledamo..sej vsaj zanimivo
Gačanovič mi je tut hud, pač en posebnež, ki vedno čekiram njegov stylingg, njegove pripombe so pa včas hude, včas bedne..
Komaj čakam da se začne selitev v drugo stanovanjeee