Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Okej jst sm si čist prejšn post zje*ala :? Sm misla,da sm dala citiram..dala sm pa uredi..jao bravo jst 10pik zame :D

CURICA:ja poznam ga na en tak smešen način :D sam neb zdej o tem tukej,k nima smisla..poznam ga tko..in pr njemu sm bla dobr mesc pa pou nazaj..me je stregu hehe..sam k nism vedla..za sandija pa sebata sm vedla prej..za njega sm pa na BBju pogruntala.

Jaoo tale klošar je res tak "nagravžn" al kako nej rečem..sicr ne vem če si je sam kriv pa kako preteklost je meu..se mi smil folk k dejansko z njim je not..sm pa prej že rekla..mam filing da bo on določu kdo gre u luksuz..upam da bo tut njemu kej nucou :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

ela85 napisal/-a:aja, bejbe, pa kako niste slišale, da so hišo prenovile, pa okrog pop tv-ja ste hodle? :gruebel:

:rofl: :lach:

Ce je tole letelo name... Niti nisem bla pozorna, ker ko se smukam okol Pop Tv-ja, se nikol ne s tem namenom, da bom kej slisala/vidla kaj se dogaja znotraj ograje BB :roll:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Očitno še nobena(oz tista,ki je mene citirala) ni gledala big brotherja v nemčiji,kjer ga vrtijo že kakih 10 let (no 7 pa sigurno)...
Če še ne veš majo tam celo tri dele.Bogatega,srednjega (ki je tak kot tukaj ta reven del) in pa revnega- kjer so zunaj pri minus 10,minus 15 spali v spalnih vrečah,niso si pa mogli vode za umivat niti pogret.
Vsak teden so imeli nalogo,tisti ki jo je opravil najboljše je šel v bogati del,srednji v srednjega in zadnji v revnega. In ja blo je ful zanimivo. Ker to da jih nabutajo v eno luksuzno bajto je zame čisti dolgčas.

Marko,hja,tud meni pač ne bi blo kul spati zraven klošarja. Ajde saj si kao zasluži denar na koncu,sam men je ultra bedno,da vsakič dajo enega revčka noter ki na koncu ves keš pobere,in se že na začetku ve da ga bo.
Drugače pa jaz privoščim zmago Damjani. Za fante se še nism neki ful,ampak najbolj v redu zgleda Sebastjan. Tko da njemu..Tud za vsako delo hitro poprime.

Drugače pa une ki pravicte da je stara baba,a je zvami kaj narobe?Tud ve boste 35 enkrat,kar btw sploh ni tako staro in najbrž vam bo res všeč,ko va bo kdo s staro babo zmerjal. Totalno fit in cool body ma za 35 in izgleda boljše kot kila špeha od tjaše.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

No,da še jaz pokomentiram.. :D

Sama oddaja je bla definitivno predolga.Zavlačevali so ko ne vem kaj.Osenarca pa pač kot osenarca.Pačla se 100 na uro,in tisti nje cvileč nasmeh..jao.Ona Tina je bla grozna.Mislim,kaj je ona naredla iz sebe? Niti podobna si skor več ni in še deluje postarana.Očala so pa itak bla najhujša.Ostala komentatorja pa brez besed.Mater vse se je vrtelo sam okrog seksa.

Trenutno so mi najbolj všeč Dada,Tamara,Sebastijan (ta tip pa ma nekaj,da je čist mjama.. :oops: ),ElTyeb (sam špegle mora dol dat pa čist ok).

Medtem ko onega Dejana videt ne morem.Ta človek je čist zaljubljen vase.Skratka antipatičen mi do konca.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Smetka_ napisal/-a:Drugače pa jaz privoščim zmago Damjani.

Kako lahko rečeš da privoščiš zmago Damjani, če jo pa sploh ne poznaš?Vidla si jo unih 10 min v petek in to je to.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

božanje..

katero tukaj boža? a ono ta starejšo?
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lisset »

tamaro boža ja
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pussyka »

ok...ka kere mogoče ve kje bi lahk pogledala petkovo oddajo?me ni blo doma pa bi ful rada gledala.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Damyanchyka napisal/-a:Stanovalci..hehe..No vidm,da ste use neki nakurjene na Sebastijana..mene use mine k ga gledam,ker ga poznam.Daleč od tega je kukr zdej berm komentarje kak je nek prjazn,mirn :D Pač neresen 35letnik,k ma rd MLADA dekleta..tole z meditacijo mi ne gre skup..Reku je da nima punce..oz da ma sam posebno osebo u lajfu..hjaaaaa..rajš ne nadaljujem..sicr je že nekak nakazou s tem kak je prvo noč..

to sm tud jst slišala o sebastjanu. da ni v resnici to, za kar se prikazuje v hiši. jst osebno ga ne poznam, ga pa poznajo dost dobr drugi.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Smetka_ napisal/-a:Drugače pa une ki pravicte da je stara baba,a je zvami kaj narobe?Tud ve boste 35 enkrat,kar btw sploh ni tako staro in najbrž vam bo res všeč,ko va bo kdo s staro babo zmerjal. Totalno fit in cool body ma za 35 in izgleda boljše kot kila špeha od tjaše.

Hvala, Smetka :D :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

Evo da se še jaz pridužim..
Ja, tole o Sebastjanu je res.. ga poznam in lahk potrdim da je čist drugo, kot kaže v hiši.. pred vami zgleda nek miren, resen moški.. kar še zdaleč nii! je en nadut ˝frajer˝ ki pogleda za usako ki ima hudo postauco, pa lahk je tut 16 stara.. ma ful rad taka mlada dekleta.. pa je tut zlo neresn, tko ˝kurbir˝bi se lahk reklo :D .. mislim pa saj se mu tudi že vidi ane? :D
pa tole glede punce, pomoje ma kar usak teden drugo, pa pol ni točn vedu kaj rečt :D me prou zanima kako se bo kazal pred celo slovenijo, pomoje pravega obraza sigurno da ne :D

Drugače se mi do sedaj najbolj dopade Tamara, ker se mi zdi simpatična in preprosta, nevem pa kaj bo v prihodnje (go-go plesalka?!).. pa tudi Dada in Sara niso slabe..
Od moških je največja groza da so dali klošarja nott (haloooo?! to je pa res navgravžno in pomoej ful smrdi v bajti not :D ) še to se manjka, da gre on 1. v tadobro stanovanje.. :?

Nina mi je čist hudo kot voditeljca, sej je učas mal ˝kurasta˝, sampk to ji paše, pa tut nam očitno da jo gledamo..sej vsaj zanimivo :D
Gačanovič mi je tut hud, pač en posebnež, ki vedno čekiram njegov stylingg, njegove pripombe so pa včas hude, včas bedne..

Komaj čakam da se začne selitev v drugo stanovanjeee :D
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Študentka. napisal/-a:Od moških je največja groza da so dali klošarja nott (haloooo?! to je pa res navgravžno in pomoej ful smrdi v bajti not :D ) še to se manjka, da gre on 1. v tadobro stanovanje.. :?

Se bo vsaj lahko normalno umil tam :D .
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

iluzija napisal/-a:
Študentka. napisal/-a:Od moških je največja groza da so dali klošarja nott (haloooo?! to je pa res navgravžno in pomoej ful smrdi v bajti not :D ) še to se manjka, da gre on 1. v tadobro stanovanje.. :?

halooooo, zakaj pa ne?mislm fak, če bodo lohk scal v pisoarje iz kosovnega odpada, bodo pa tud lohk zraven klošarja živel. :roll:
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lisset »

iluzija napisal/-a:

problem je, da se sploh noče umit
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

iluzija napisal/-a:

Pi*da ste nesramne, pa kaj je z vami ženske? Pač je klošar, vem, da prebivalcem ni ravno prijetno, če smrdi pa to, sam še useeno je človek in ne moreste tko govorit o njem no!!! Tip je pač mel težko življenje in pristal na cesti... Jez mislm, da je to ful dobro, da so ga dali notr, se bo usaj malo več govorilo o tej problematiki, pa po moje bodo mal poskrbeli zanj, ko pride vn, tudi če ne bo dobil glavne nagrade. Sploh pa bo tle imel možnost se umit, kar mogoče pod milim nebom ne more...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Odgovori