- da bo tale forum umrckal pocasi, se meni zdi.
- da sem zadnje par dni na robu depresije. mogoce sam zarad pomanjkanja spanca, nenormalne vrocine, ki ne popusti niti ponoci, slabe diete... ampak prav opazam stvari, ki me prej nikoli niso motile oziroma jih sploh nisem videla. prav na zivce mi gre odnos ljudi do mene. da me noben ne jemlje pol tak resno, ker sem zenska. da se vsi bolj ukvarjajo s tem kako zgledam kot kaj sem naredila. da moski cisto ocitno bulijo v mene. da si ga sofer avtobusa pred mano in se tremi zenskami cez hlacnico drka in direkt v mene gleda s tistim ogabnim pogledom. da me v guzvi takoj kdo zgrabi. da me dans sred glavne ceste zasledujeta 2 mulca, deset let stara mogoce in me ne spustita naprej in me zacneta po joskah grabit. da nonstop dobivam pokroviteljske komentarje, kaj vse mi ni treba/ne zmorem, ker nimam tica. da se zalotim, da ob incidentih nadlegovanja pomislim, kaj imam obleceno in ali bi morala ruto nosit cez cel oprsni del kot lokalne zenske, ne pac malo za okras cez rame, kot ponavadi. pa depresivne kolumne v dnevnih casopisih o pogledu vere na enakopravnost spolov, ker potem pomislim, da verjetno je se vec takih mizoginisticnih prascev okoli mene. ker tega nisem navajena. nisem navajena razmisljat, kaka ogromna razlika je, ce sem v druzbi moskih kolegov al pa sama. ali pa, ce sem v druzbi moskih kolegov, me sicer nihce ne nadleguje, ampak hkrati pa preprosto izginem. kot da me ni. nihce me nic ne vprasa, vsaka interakcija poteka posredno preko mojega "vecvrednega' spremstva.
- da tole razmisljanje mogoce ni fer, ker je vecina ljudi naravnost cudovitih, ampak tradicionalni nacin razmisljanja je pac prisoten in vcasih sem taaaakooo utrujena od tega sranja.
- da sem vceraj spoznala super punco, ki se je v vsem tem strinjala z mano. ma kje so te punce, jaz nimam niti ene zenske prijateljice tu!
- da grem se trikrat spat (al pa vsaj lezat v posteljo in v strop gledat) pa se bova koncno videla! po 14 dneh! ce spet kej vmes pride, bom jezna, zelo jezna
- da naj me nekdo malo brcne, da se premaknem! caka me najbolj hud projekt, uresnicitev mojih sanj! samo moram se spravit in zacet.
- da mi je vsec, da sva razcistila in je skoraj normalno med nama. skoraj, vcasih bi ga se vedno najraje cez balkon porinila
- da sem vceraj sla v eno kavarno in je proti pricakovanjem delal en simpaticen american. in sem malo poflirtala z njim, kot se pac to spodobi, ce naletis na lustnega tipcka v kavarni. Sem se kljub vsemu sranju iz drugega odstavka pocutila normalno, za tistih 15 minut.
- dejte folk mal vec sodelovat na forumu, men je vcasih tak dolgcajt na sihtu pa mam sam 3 nove objave za prebrat