- da ne vem, kaj mi je. Imam super priloznost, o kateri bi se eno leto nazaj lahko samo sanjala, jaz pa se pa v svoji glavi samo nekaj pritozujem in iscem izgovore, da se ne da.
- dejansko bi bila placana (ok, ne ravno bajno, ampak zivljenjske stroske imam pokrite) za raziskovanje podrocja, ki je blazno zanimivo in aktualno in bi pomenilo, da bi lahko na tem podrocju delala tudi v prihodnosti. ampak ne, gremo raje iskat probleme namesto resitev.
- rabim nekoga, da me v rit brcne, in to posteno.
- da je moja samozavest na dnu, kar je verjetno krivo za zgornje dogajanje v moji glavi. se mi zdi, da cesarkoli se lotim, mi ne uspe. trenutno res ne delam na svojem podrocju in je res tezko in prav ne vem vcasih, kaj pricakujejo od mene. prav rabim en uspesen projektic.
- mi gre totalno na k***c jamranje enega folka. buhu, kako mi je tezko, ker moram delati v tem okolju in se ukvarjat s tukajsnim nacinom dela. buhu, pa dobim za to samo par cukov $$ place plus dodatke pa samo 2 hisni pomocnici imam in ko ni elektrike, klimatska naprava v dnevni ne dela, ker so samo klime v treh spalnicah povezane s pomoznim generatorjem pa v diplomatski trgovini je zmankalo tadobrega modrega sira, katerega kila stane vec kot mesecna placa mojih bangladeskih podloznikov, pardon sodelavcev
- first world problems in the third world country
- da imam malo mesane obcutke glede njega
- sej je kul, lusno se imava, ampak ne more bit to to. z nekimi napol zadevami se mi pa ne da vec ukvarjat. in me je zadnjic kar malo nepripravljeno ujel s svojim vprasanjem. mislim, sej se ne dobivam z nobenim drugim trenutno in ce hoce, lahko tako tudi ostane, ampak to ne pomeni, da sva v zvezi, ker po pravici povedano sem ze ob beznem pogovoru o ne-videvanju drugih dobila manjsi panicni napad.
- je se prezgodaj, niti slucajno se nisem predelala preteklih mesecev plus na zacetku omenjena nizka samozavest je enako katastrofa.
- bi sla na bazen, nuuujno. ta vrocina postaja neznosna, pa kje je sele tista taprava vrocina maja in junija. mmmm, lezalnik, pivo al pa ananas za 0,30 evra