Kontracepcijske tabletke
KittyKiss napisal/-a:Hja plej lejdi..če si jih mela izključno za spolne odnose.. in če mislš, da kej lhmal neboš mela..potem odnehej ane..zakaj bi jih brezveze jemala?
Ja, zdaj sem jih imela kar pogosto...saj tako je ko si v zvezi. Sedaj pa sem samska...in bo najbrž ful redko, da bo prišlo do spolnega odnosa...dokler nebom našla novega. V tem takem je potem boljše prenehat, ali? A to kaj vpliva name, da jih preneham jemat, pa sem komaj pri koncu prve škatlice?
Heh, ja... tko sem jih jaz že 2x nehala jemat. Ker kao ne bom kmalu imela spet odnosov... Potem sem pa dobila novega fanta po nekaj mesecih in je bil premor res kratek. Ampak... Po drugi strani sem pa čist vesela, da je bil
Če si šele 1. škatlico pojedla, pa mislim, da bi bilo bolj pametno, da nehaš. Začneš lahko spet ko bo treba

Če si šele 1. škatlico pojedla, pa mislim, da bi bilo bolj pametno, da nehaš. Začneš lahko spet ko bo treba

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
mARTy___ napisal/-a:hm, se je za vprašat zakaj današnje čase ima toliko deklet take probleme z menstruacijo. in kaj ni to žalostno? vedno več je punc, ki se morejo "zdravit" in veliko jih je, ki potem niti otrok ne morejo imet... čudno se mi zdi zakaj je tako... stress?
ok, off topic
Te problemi so že kar nekaj časa prisotni pri meni, ubistvu praktično odkar imam menstruacijo. Ne bi rekla, da je to ravno povezano s stresom, prej bi rekla da je prirejeno. Žalostno ali ne ja ne vem kaj s tem misliš. Žalostno je tudi da veliko ljudi kadi, pa ne misli nehat. Tko da s tem glih ne bomo. Je pa seveda bedno, ker niso ravno prijetne te zadeve za nobenga. To da nekatere ne morejo imeti otrok je druga zgodba ki tukaj nima kaj dosti veze.
- metuljčica*
- Cosmofrik
- SweetNumb
- Sramežljivka
- Kraj: My field of paper flowers
Ok. jemlem tabletke logest in v navodilih piše, da če se hoče prestavit dan menstruacije, pač vzameš v 7-dnevnem premoru tabletko prej - ne pozneje. Da pač ta premor skrajšaš. In jaz sem vzela tabletko 1 dan prej, kot je premor. Potem, naslednji dan po drugi kontr' t. pa sem imela. odnos. Je zaradi skrajšanega odmora možnost za zanositev kaj večja. Ker ste govorile,da če vzameš tabletko med menstr. moraš še 1 teden uporabljat dodatno zaščito, al to velja, samo za prvo škatlo, ko začneš jemat kontr.
Hvala za odgovore
Hvala za odgovore

To velja samo za prvo škatlico, ko začneš jemat. Ker si premor skrajšala bi moralo biti vse v redu.
Jaz sem pa ta mesec čist skenslala premor, ker grem na morje in bi ravno morala dobit M. Sem brala, da ste nekatere kljub temu dobile M... Upam, da se to meni ne bo zgodilo.
Jaz sem pa ta mesec čist skenslala premor, ker grem na morje in bi ravno morala dobit M. Sem brala, da ste nekatere kljub temu dobile M... Upam, da se to meni ne bo zgodilo.

--- Evil Is Just A Point Of View ---
Maychy napisal/-a:To velja samo za prvo škatlico, ko začneš jemat. Ker si premor skrajšala bi moralo biti vse v redu.
Ja jaz sem jo kljub temu dobila in imela do konca tablice jo, nato sem jo pa še v premoru imela... ne prakticiram tega skenslanja premora nikoli več.. 1mesec menstro imet je groza...

- br0ken heart
- Komunikatorka
Maychy napisal/-a:To velja samo za prvo škatlico, ko začneš jemat. Ker si premor skrajšala bi moralo biti vse v redu.
Jaz je v takih primerih nisem dobila
Hello, 911. I''m on fire!
freaky napisal/-a:^^Čist je odvisn od posameznika. Js vem, da ne grem več na tabletke, pa če me prisiljo. Zame je blo preveč stranskih učinkov pa tut zdrave mi niso. Preveč hormonov za moj telo.Na srečo sm zdj slišala za eno kontracepcijo, more bit kr fajna. Zdj čakam, da mi bo ena kolegica poročala, kako in kaj. Drgač se pa strinjam, kondomi so ful nepraktični.
kašno, če lahko zvemo?
U Sloveniji jih še ni, je pa ginekolog reku, da naj bi pršli septembra k nam. Drgač so pa to eni obročki, ki nekak delujejo isto kot tableti. Daš ga v nožnico na prvi dan menstruacije in ga maš 3 tedne not potem je pa enotedenska pavza.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.