Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

^ Mi smo pa za kako urco zamudili s prijavami za Journey :cry:

- Glede teh iskric.. pomoje se da dosti nardit na tem podrocju, tudi ce nisi ravno 'rojen' z vso karizmo tega sveta.. mal manj tecnobe, pa mal vec nasmehov..:D in si ze takoj na boljsi poti..
- Da tkoj udarim kontra: Sem bolaaaana & i hate it. Nikoli nisem bolana. Grlo pece, smrcam, 0 energije, spat pa ne morem. meh
- Vsaj za sredo mam kupljene karte, Gjurini, Kreslini, itd, juhu :) grem sirit bacile
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

-da sem ful vesela, da mamo karte za journey (pograbili so jih v desetih minutah ....)
-^se mi zdi, da sem v zadnjem letu že ful nardila na področju man teženja, bolj na free (men se sicer ni zdela neka blazna sprememba, ampak so drugi povedal), ampak se očitno gibljem v napačni družbi. ker dobivam zadnje čase tak občutek, kokr da se ful silim/štulim zraven ... :rolleyes:
-tole bo mesec žurk očitno. i like it :D
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

-priznam, da sem šla prec pogledat, o kakšnem Journeyu je to govora. In ugotovila, da je to uresnic zadeva, nad katero sem se kkšen mesec nazaj strašno navduševala, vmes seveda pozabila, zdej mi je pa grozno žal, da sem zamudila prijave :(

^^Schjora, js mam kr podoben filing (saj zdej, ene par dni, me je zagrabil. mogoče je samo PMS :P )- se trudim bit outgoing, nezatežena, ampak občutek mam pa, da se nekako štorasto in na silo štulim zraven (pa ni nobenega željenega učinka, sploh zdej, ko sem se trudila 'prit zraven' pri eni zadevi na faksu)

Saarijarvi- še kkšen nasvet za gojenje pozitivnih iskric je vedno dobrodošel :D
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Ewyx napisal/-a:-sem si ravno nabavila popotniški ruzak za poletno odpravo in sem kot otrok z novo igračko :D

Kam te vodi pot?
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

^^V Gano za celo poletje :jive:
(Sej sem ravno v eni drugi temi iskala nek nasvet okol tega :P )
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* tattoo zelo zelo boli :s že tak ga čutim, auu. pri mazanju/umivanju pa... no comment. ideja za tattoo št. 4 je že tu. sam še vidim, kak bom z denarjem, pa se naročim :)
* sem se danes zanalašč zbudila prej, da se v miru spopadem z vsemi obveznostmi, ki me danes čakajo. počasi počasi... upam, da vse uspe. vse je nek rezultat večmesečnega dela in ne bi rada, da kej propade.
* ful mi je grozn, ko se pogovarjamo s "kolegicamo", kaj smo si kuple/ kake plane imamo itd. pa me prov gledajo tist: od kod pa teeeb denar. pa se mi ne da neki razlagat pa pojasnevat, da si pa sama služim denar in sama razpolagam z njim, ker mi tak ne bi verjele. eh. bom raj tih.
* prvi znak čustvene navezanosti and i'm out. aaand i'm out :D ne bom se spuščala v to. grozno, da sem sploh pustila, da je prišlo do te točke :O sploh se nisem zavedala, pol se pa zaustavim pa mal pomislim... ufak kaj se je zgodilo... upam, da sem ugotovila to pravočasno.
* ogabni pms končaj se. nimam časa bit na emotional rollercoaster all day long.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da je za mano en res perfekten dan :love: faks u izi, kosilo s sosolkami, izlezavanje v tivoliju na soncku ob pivu in kitari, sprehod, vecerni obiski.. vec takih dni!
- Jutri bo tudi kul. ah, pomlad :) :) :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

-pravkar s partija (ja, TAKO kmalu :P ). prvič čutil žensko rit na nogah, prvič spoznal punco ki me pozna kot slovenca in plesal z njo brez da bi kako besedo rekla prej (oz. nisem razumel kaj je rekla). mislim da sem tud fasal opazko od ene "slabo plešeš".. sam se ne nameravam učit plesat, niti nisem bil tam zarad plesa :D
-not impressed. no ja, mogoče še kdaj, ampak net mi je bolj všeč.
-zdaj se mi vrti.. po 2h pirih, maternisem navajen tega sranja.
-grem spat. P***a, še prej kot pa kot na netu visim :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

in ti se čudiš, ker ne seksaš? :D žensko rit maš na nogah prvič pa maš raje net... mislim, da boš ti še dolgo na suhem, če boš tak. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

claire napisal/-a: - me rahlo stiska v želodcu zaradi jutrišnje totalno neizogibne misije. juj. :eew:

da itak je strah zunaj votel, noter ga pa nič ni. :mrgreen: škoda, da je že konec. takoj bi ostala - če bi mi plačali seveda.

- da sem dobla svojo prvo pošiljko iz kitajske in sem pozitivno presenečena. oblekca je the best. za 5x manj denarja kot pri nas. wuhu!

- sem - jebiga - pač mogla pretehtat, al si kupit nove čevlje, jakno, hlače al rezervirat hotel. khm. nisem lih dolgo razmišljala. visa debit.

- joj kam si nalagam še ene delavnice + vaje + novo uprizoritev? P***a, če ne morem rečt ne, ker bom pol jokala. zdaj bom pa tudi jokala od vseh obveznosti. kdo mi bo magistrsko pisal? pa še ne onem faxu se baje začnejo predavanja s 17.3. omg.

- se zgornja zadeva reši na način razvrščanja po pomembnosti. 1. fax, izpiti za 1. fax, šiht 1 in 2, ki se prilagaja faxu številka 1. dejavnost številka 1 in številka 2 imata pa še prednost pred faxom številka 2. vmes se vrivajo še ostale dejavnosti in moj socialni lajf, tak da je bogi fax številka 2 na zadnjem mestu.

- uh mam zdaj na šihtu ful osebnega dela, ki se ga bom kar lotila. tu itak ni kaj za delat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

[quote="slovenc79" mislim da sem tud fasal opazko od ene "slabo plešeš".. [/quote]

samo sprosti se. ni fora v izvajanju ne vem kakih viruoznih plesnih korakov, ampak v sproščenosti. če nisi sproščen, težko slediš ritmu.

- sem valda zaspala. zgleda si morem budilko ven na ulico nest, da se bom v procesu 'vstanem in jo ugasnem' dejansko zbudila.
- grem jutri pogledat novo družinsko pridobitev in sem totalno neučakana, ker še nikoli nisem videla tako majhnega fižolčka od froca.
- da je prva od bližnjih frendic noseča. wop wop! :D
- me vse fakin boli od včeraj. kdo bi vedel, da mi uspe nardit tolko sklec.
- sem malček živčna. pa še ful enih stvari morem nardit danes. ne bi.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

^ Vem, da se staram, ker ne sam, da imajo moje frendice froce, imajo jih načrtovano! :o

- da mi je tak dolgčas na šihtu, da začenjam verjet, da je možno umret od dolgega časa. Dobesedno. Umret. Nehaš živet. Od dolgega časa.
- A bi se to smatralo za naravno smrt?
- da bi zdajle en sočen hamburger, tisti american style.
- da je jutri petek! in nimam nobenih načrtov. super, končno en dan brez laufanja okoli. bi bil že čas, da dokončam Breaking Bad. pa cunje se tudi očitno ne bodo same oprale. sem jim dala možnost 2 tedna, pa nič od njih. bo treba očitno stvari vzet v svoje roke. neumne, neumne, nesposobne cunje!
- da je še internet tak počasen, da traja 100 let, da kako stran odprem. beda, beda, beda.
- da bom en pir spila danes preden grem domov.
- da si grem naredit nekaj za jest, potem pa naprej osveževat FB.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

eh, Dioniz, lej men res dol visi za tako bluzenje :P čeprav na žuru ne pričakujem da bom kako resno spoznal..

bunda, ni sam sproščenost, sej to sem bil :) sam vseen, če ne znaš pač ne znaš.. izkušnje :D če bi večkrat šel pa z več puncam plesal bi se še nauču.. sam se ne sekiram, briga me kaj mi je rekla :P

- vsi taxisti so ponavad zgovorni, tale dans ponoč pa ni bil :P
- ne taxist ne blagajna od kluba nista mela dost drobiža da bi se 20ke znebil
- mislm da je bil danes najboljši spanec u mojem lajfu. ob 2h zaspim, ob 7ih se zbudim čist svež.
- sam doma :twisted: (lahko se na glas učim)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* tako lepo sonce. js pa ne smem nikamor. prokleta angina, naj gre v k*. tole je res muka. sam morem pa lepo potrpet doma, ker če se mi to zavleče...
* komi čakam praznovanje bday-a :D tak me vleče it ven, predolg že nisn bla :(
* jezna mal na sebe. si rečem, da mu NE bom več pisala.. aha. pa spet pustim,da pride do tega, da on neha odpisovat. eh. zdej pa res ne odpisujem več.
* zadnjih 6kil se me oklepa u tri pm. nikakr dol spravit. hb bo zdej toplo, pa bo aktualno športanje s kolegico na sončku. mam čas do julija, da se jih znebim :D
* karte za festival št. 1 rezervirane :) odlično.
* upam, da bo šlo za izmenjavo skozi. napeto pričakujem informacije. js bi res šla nekam ven iz slo.
* torkove delavnice popoln uspeh. prejela same pohvale. odlično :)
* pogrešam sebe, ko mi noben ni bil všeč. je blo kr fajn k nisn čakala neka sporočlila, pa živčna čekirala telefona, pa vse analizirala. ah... bo že minal :)
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

slovenc79 napisal/-a:-not impressed. no ja, mogoče še kdaj, ampak net mi je bolj všeč.

ja valda, a ni logično, da greš z mano? :D in da bo doza še večja, v kmš! :D haha

*joj ta tedn sem glih zaužila zadnjo uro sončka, ker sem skoz na tem butastem faksu :rolleyes:
*novi program za fitnes se obrestuje, gotta love that pain
*sem hiperaktivna, končno, po dveh kavah in enem zelenem čaju
*zakaj me skoz izpisuje iz youtuba?!
Zaklenjeno