Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^Bom ja. Ti se pa požri pa obtoži vse ženske tega sveta kako plehke/bedne/očitne/whatever smo, ker nobena ne da nog narazen zate enkrat, kaj šele, da bi to hotela ponovit.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

^
jah to je una fora, da ne izpade vse skup tolk v izi, pa da je vest mirna. še parkrat se bosta počla, potem se bo pa nehalo, skupaj z odpisovanjem. ok, mogoče bosta f-frenda.

1. tip ni iz slo.
2. po prvem srečanju, tko pol urce po tem k je šel smsi: kak se je fajn mel, da bi se kr vrnu, d ma filing d me pozna že več let, d je blo ful fajn... ne rečem, da kr tko piše. sam to je kr...
3. danes mi je pisal medtem k je bil s prijatli na kavi (men je to kr wow)
4. preden je šel me je tko ene 5 min sam gledu pa božu po obrazu haha :D izjemno ljubeč.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

^^upam, da to priznavaš vsem in ne zarad njega, ker se je brezveze trudit, da mu kaj dopoveš :D
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

*priznam da...
Exit napisal/-a:
....
3. danes mi je pisal medtem k je bil s prijatli na kavi (men je to kr wow)
.

Če ti je pa to wow, potem pa tud ne vem..očitno si ves ta čas skakala samo za (in seveda tudi po) alficah, ki so te kontaktirali samo takrat, ko ga je bilo treba not ftaknit.

Sicer je pa praksa pokazala, da je vse ne-negativno kar atraktiven tip naredi za žensko en velik WOW...
odprl mi je vrata...wow
perel me je za roko..wow
nasmejal se mi je..wow
rekel je, da me bo poklical...wow
tip me je lepo pogledal..wow
wow, wow, wow...napihovanje do daske.

Dostikrat kar iščete take nepomembne detajle, zato da upravičite svoj hitro storjeni f.k...bedarija živa, res.
Zadnjič spremenil TLDR, dne 08. Mar. 2014 18:41, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

eeh ;D ki bi ga upravičvala. ne. sj vem zakaj sem to nardila. sploh ne iščem opravičil, niti nč. ti si vse tko interpretiraš, da potrjujejo tvojo kvazi tezo. osredotočil si se samo na točko 3. kaj pa ostalo? :D si jih spustu, ker ne pašejo v tvoj "alfa" okvir?
pa tko btw. zakaaaaj misliš, da se vse ženske počutim bad po ONS? :D

aja dj klepetalnica naprej, tole čist OT.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

^
priznam da...

Exit napisal/-a:eeh ;D ki bi ga upravičvala. ne. sj vem zakaj sem to nardila. sploh ne iščem opravičil, niti nč. ti si vse tko interpretiraš, da potrjujejo tvojo kvazi tezo. osredotočil si se samo na točko 3. kaj pa ostalo? :D si jih spustu, ker ne pašejo v tvoj "alfa" okvir?

ja osredotočil sem se na 3. točko, ostalo je pa tako ali tako šodr istega k.rca ... pa paše vse v alfa okvir
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

* da sem presrečna, ker mi pomoje kar ok kaže z mojo sanjsko službo, ker mi je kolega, k že dela tam, danes rekel, da mu je svetovalec uprave, k me je imel na razgovoru, rekel, da me načeloma vzamejo, ko bo potrjeno na budgetu, da lahko zaposlijo nove, kar se pa baje BO zgodilo oh kok sem srečna :)
*pa da se nočem preveč veseliti, ker se bojim, da bom pol razočarana.
*da je to tok resna in zahtevna služba, da si včasih nisem upala niti pomisliti, da bom dobila priložnost, da počnem kaj takega :)
*zdej me pa zebe in grem v bano jest prekmursko gibanico :razz:
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

- nism že dolgo nič pisala...

- sm na bolniški :evil:

- ^^sm zaradi tega zelo jezna...ker se je vse zgodilo ob totalno nepravem času...čeprav vedno pravim, da se vse zgodi z razlogom...

- bolniška morda pomeni nepodaljšanje pogodbe :angry:

- ^^in ja delodajalec lahko to naredi...z enim zelo preprostim razlogom -> ker lahko...

- drugače pa nimam pripomb glede na druge vidike v mojem življenju... :love:

- nikoli si nism mislila, da se bom po pol leta zveze že selila skupaj...

- ^^iskreno povedano že komaj čakam...

- prvo vprašanje ob oznanitvi selitve je seveda blo, če sm noseča...

- ^^mislim...kot da smo v prejšnjem stoletju, ko so se poročali, zato ker je ženska zanosila...

- ^^očitno bi mogla povedat tako: ''nism noseča, vam pa povem, da bova živela skupaj''

- ^^a je res tako narobe, ker želiva živeti skupaj in nism noseča? al bi mogla bit najprej 10let skupej, da vidimo če bo šlo? mislim, kaj je z vami...sej jih nimam več 16...ali moram morda čakati odobritev bližnje okolice...

- ^^so zelo hitro vsi utihnili in zadeva je bila končana...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

-sem ogovoril neko luštno punco
-četrt ure se zgovarjava, nato se 2m pred menoj nariše alfa (višji latino boy), s katerim sem še uro nazaj govoril.. (btw tip mi je razlagal kako z lahkoto poriva ženske in kako je še isti dan eno zakačil in napičil)
-ženska pravi, da ima telefon, se opraviči ter sp.zdi
-jo opazujem kako odide med folk, naredi en krog in nato pa gre proti meni, z glavo navzdol, in namesto, da pride k meni, ogovori tisto alfo
-lol...klasika...
-počasi me minevajo te stvari z ženskami, ker je vse skupaj tako predvidljivo in vnaprej določeno, da je že orto bedno
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- sem dost presenečen nad puncam da tip prijazno besedo reče al pa CELO poboža pa se čist stopijo.. zakaj se men to ne zgodi?
- TLDR, blesave babe to srečuješ.. me pa ne preseneča, glede na to da na kurbišča hodiš.
- zdaj sem potrt :/
- danes ponoč bom zadrgo na hlače do konca prišil, mogoče celo dokončal vse skup :) joj, hlače, vsaj one me majo rade <3
hej norci :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Prosim, da razvlecene komentarje/moralne pridige/vnete debate prisparate za klepetalnico, ki je temu namenjena. Dejmo ohranit to temo entolk fajn ;) (zadnja dva posta sem premaknila tja.)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da sem dobila za nalogo, da si bukiram let in hotel na Tajskem, let s postankom v Kuala Lumpurju :cool:
- da Bangkok, here I come! :bia: :beer: :jive: :pimp:
- brez tekile, tokrat!
- da tokrat grem pogledat vsak jebeni tempelj v mestu in vsako plavajočo tržnico v radiju 50km (sej ne, da praktično dnevno kupujem zelenjavo na azijski tržnici in da je poleti pri nas praktično vse plavajoče, ne sam tržnice :D )
- da smo v pisarni dobili hladilnik in prva stvar notri se je znašel moj jogurt in ananas, druga pa vino in 24-pack Heinekena.
- ^ I love my job!
- da mi je z obema kul, ampak z nobenim ne bo nič več, po moje. Prvi je totalno neresen, sicer strašno zabaven dečko, ampak sva v čisto različnih fazah življenja. Drugi je pa čisto preveč drugačen od mene, kulturne razlike so zelo očitne. Oh well.
- Itak nimam časa za te stvari. Delam 6 dni na teden do desetih, pol enajstih zvečer, kje naj se še s fanti dobivam.
- da mi je zabavno, kako ljudi tukaj skoraj straši dejstvo, da ne mislim imet otrok. Ker VSE ženske si želijo otrok.
- da je cimer včeraj omenil, da se mu zdi, da je Catmandu, naš potepuški maček, noseč. Jeeej, mali catmandujčki!
- da sem si zdownloadala oskarje in jih v miru pogledala, ker ful rada gledam te zadeve in sem cela ganjena, ko vidim veselje dobitnikov :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

... da sem čez vikend žurala in se zapletla v pogovor z prijateljem od mojega bivšega FF (pred leti sva se z FF dobivala cca. pol leta, še vedno imava ok odnos). In nekak v zajebanciji se zacneva sogledovat in on meni reče, da si ne bi upal biti z mano. Seveda sem bila presenečena in on reče da se me boji. Da kot kolegica sem super kul, ampak da v odnosu sem pa preveč zahtevna in se na vsako napako, ki jo naredi tip odzovem preveč burno in da je z mano zelo težko imeti razmerje, pa če se tip še tako trudi, ker da nihče ni popoln, sama pa to vedno zahtevam.

Moram reči, da mi je dalo misliti. Še vedno razmišljam o tem. Prvi je, ki je to tako rekel in razložil, sem pa že večkrat slišala kakšno podobno opazko...

sama sem 1000% v razmerju (pa ni važno v kakšni obliki: FF, resna zveza, prijateljstvo) in enako pričakujem od drugih ljudi. A je to res tako čudno? S tem načinom razmišljanja sem v zadnjih letih dobila najboljše prijatelje ever, ki jim povsem zaupam, kvalitetno FFrazmerje, res pa je, da nisem spoznala fanta, s katerim bi lahko bila v resni zvezi....

Hmmm nevem točno kaj narediti s temi podatki... Mislim da to, da pričakuješ, da te ljudje spoštujejo in jemljejo resno, ne more biti tako napačno....
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

-sem si ravno nabavila popotniški ruzak za poletno odpravo in sem kot otrok z novo igračko :D

-priznam, da se že cel dan sprašujem, kje za vraga skrivam tisto 'iskrico', ki jo eni imajo in jim odpre vsa vrata, drugi (tisti brez nje- upam da ne spadam med slednje-.-) pa izpadejo tečni in annoying in dolgočasni :nixweiss:
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

^ To. Men se vedno bolj zdi, da bi rabla eno fejst dozo teh iskric :D

Pa da ne bom čist off topic: priznam
-da je bil čudovit vikend. Sooonček.
-da mi ene stvari ne gredo po načrtih/pričakovanjih, in to ni dobr. Sploh. Ker trenutno se zdi, da vse skupaj drvi v slepo ulico.
-sej ne, da bi mogla nujno zdej met fanta. ampak počas bi se pa res že lohka kej premaknil na tem področju no.
-Komaj čakam 21. marec (ker grem na Journey pf the night) in sončne dneve za sedet v parku in brat knjige in tako dalje :cool:
Zaklenjeno