Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Slovenc - zakaj dark side??? :DDD

TLDR - ej misl si kar češ :D men je kul :D ampak res kul :D če pa misliš d zrad enkrat, dvakrat trpim zrad kroničnega razpiranja nog oz. kurbitisa po domače, pa k* :D JELLY MUCH??

* taka jutra. to je to. nasmešek do amena, čist sn hihihi. tipi znajo bit še kavalirji. in to ful. kdaj pride spet?
* da itak. logično. pri men so sam ekstremi. nič ni v neki normali. al se NČ dogaja, al pa FUL. in mam zdj mal mešane občutke.
* me neki grlo boli, pomoje bo še mene zahaklala kaka gripa. fak. pa tk sn se upirala.
* tale marc ma potencial, da bo noro dober mesec. začel se je perfect. in se sam stopnjuje vse. v pon me čaka tattoo (ALELUJA), rd, barcelona.
* preveč lepih stvari. jao zdej pa valda skos razmišlam ka bi lahk blo slabga, in bom skos sam o tem razmišljala in kopala po seb ka bi lahk blo slabga. budala.
* ahh :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

TLDR napisal/-a:^
držim pesti, da jo boš p.fukal

mi ni to cilj :) cilj mi je da sva skupaj (in bova poleg tega tud sexala skos :P )

- da mi ta punca tko ženstveno in nedolžno deluje, da si je sploh ne morem predstavljat kako bi neke fetiše skup izvajala..
- jo bom povabil na pijačo, en fajn pogovor da jo mal nasmejem pa v dobro voljo spravim pa bo :)
- Exit, sej veš zakaj :) (lej moj avatar)
- Mishela, jaz še na lic ne bi dal :S
- da je lepo vreme :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Meni je drugače ta poljub na lice korak predaleč. Tako da je hope za kaj... da so zunaj tipi, ki nekaj bi pa ne bi ampak mogoče vseeno bi? Bljeh... jaz bi letela stran od takih.

-sem končno v končni obliki oddala en projekt, za katerega še zdaj čakam samo na izplačilo. Konec mailov v stilu nujno do jutri, čeprav sem imela vmes za oddelat poln delovnik in skoraj nič časa, nič več neprespanih noči in tuhtanja o rešitvah, konec je. Končno!
-gre moj peso v ponedeljek na dolgo pričakovano kastracijo. Spet, končno :) sicer nikoli ni bilo nevarnosti, da bi štepal mladiče okrog, ampak šansa za umiritev je pa le. In če koga zanima, kar nekaj ambulant v podravju ima 20% akcijo na sterilizacije in kastracije, tako da se trenutno res splača.
-zadnje čase mi kar za nekaj stvari velja, da gre v tretje rado :) ,
-so tu dolgo pričakovani sončni dnevi, nabiranje zvončkov, dolgi sprehodi, martinčkanje... vedno manj mi je do neke zime, ki je letos sploh ni bilo v pravem pomenu in pomlad je z vsakim letom bolj pričakovan čas leta.
-mi je fajn :P :hearts: ;
The world is as you are.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

-spet smo ga žurali, tokrat v bolj treznem stanju
-uleti v diskač skupinica malih, suhcanih najbolj kjut punc, z njimi pa nek lep, simpatičen tip (začuda ta ni bil alfa, ker je bil komaj kaj višji od onih meter pa čevap punc, je pa imel ful lep obraz za moje pojme)
-vsi se med saboj preližejo
-meni postane najbolj bed, tipu sem najbolj fovš...me ne gane če bi se slednje zgodilo s hudimi puncami, ampak ko vidim tiste male cukre pa njega notr, me pa kar pri srcu stisne
-ena ga celga prešlata, ženska izvaja neke seksualne gibe s faco po njegovem trebuhu, izgledalo je, kot da mu ga bo pofafala sredi plesišča
-meni rata še bl bed
-sama odideta domov, kolegice ostanejo
-postanem že malo depresiven
-fak no
-mi grejo počas že na k.rac teli diskači - samo dobro moraš izgledat, pa si lahko izbereš katero punco boš odpeljal domov, in to vpričo njenih kolegic. najbrž se bo še pohvalila s kom je sexala.
-FML
-se bom probal izogibat luštnih punc, ker me to preveč zj.be
-i'm out...
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Nope. neče moči ove noči. sn vedla d se bo neki zgodil.
Angina :**
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Ocitno je v torek po rozni neki razsajalo, ker smo vsi neki bolani. Mam tudi sama cist vneto grlo :(

- Da se mi je ponudla ena kul priloznost za delat, tko da bom lahko ocitno ze kmalu obkljukala eno izmed zaobljub za 2014 (zasluzit prve denarce v svojem fohu)
- Sem bla lih na sestanku, ceu kup res visokokvalificiranih ljudi.. se zacnes zavedat, kaksni mladici smo sele na nasem faksu.. mah, noben se ne rodi z vsem znanjem sveta :)
- Da je bil ta teden en sam razvrat, was fun, ampak zdej pa pavza. nujno.
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

^^Same here :( Očitno je res nekaj razsajalo, sem zbolela takoj naslednji dan, pa kolegica tudi :mad:
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

* v četrtek sem se dobila s svojo "alfico", ki sem ga spoznala preko neta. bilo je super. tip še vedno piše, pisal takoj kako se je super mel itd. sem mislila, da bo samo dopisovanje po zmenku, prenehalo. očitno ne.
* sem se imela s-u-p-e-r.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

- da vse najboljše vsem puncam za dan žena :*
hej norci :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*kaj hahahha sem kolegici rekla za tisti dogodek s fantom pa je isto rekla 'aja, torej je še upanje' hahah :D okej, nima veze
*smo šli na pijačo, ki se je končala tako, da smo 4 ure sedeli v istem lokalu haha
*ful sem srečna za mami :*
*obožujem vonj po travi, ko vstopim v sobo, kaj šele ko odprem tisti predal v kateri je zaloga :love:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

slovenc79 napisal/-a:- da vse najboljše vsem puncam za dan žena :*

Hvala. :wink:
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

priznam da..
Exit napisal/-a:* v četrtek sem se dobila s svojo "alfico", ki sem ga spoznala preko neta. bilo je super. tip še vedno piše, pisal takoj kako se je super mel itd. sem mislila, da bo samo dopisovanje po zmenku, prenehalo. očitno ne.

upam da si vsaj uživala v seksu na prvem "zmenku"(oz. pričakovanem fck'n'go), če že jaz nisem mogel. :angry:

pa srečen dan žena, samo da ne boste pozabili tudi meni voščit, ko bom jaz imel svoj dan (dan mučenikov)
Zadnjič spremenil TLDR, dne 08. Mar. 2014 18:42, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Exit napisal/-a:* v četrtek sem se dobila s svojo "alfico", ki sem ga spoznala preko neta. bilo je super. tip še vedno piše, pisal takoj kako se je super mel itd. sem mislila, da bo samo dopisovanje po zmenku, prenehalo. očitno ne.

upam da si vsaj uživala v seksu na prvem "zmenku"(oz. pričakovanem fck'n'go), če že jaz nisem mogel. :angry:

kok si pa razlagaš dejstvo, da si še vedno pišema? :/
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da je neverjetno kako vedno znova podležem njegovim "čarom"
- po dveh letih tega preseravanja bi me že lahko pamet srečala...očitno ne hodiva po isti poti
- ampak seks je bil pa dober :D
- da še preden se kakšen obupan beta tip cosmo foruma zapiči v ta post, ja, je alfa (čeprav ne po vseh kriterijih)
- da moram v roku enega mesca zagovarjat diplomo pa še črke nimam napisane...bodo naslednji dnevi kar pestri
- da me zanima, če pozna kdo koga v Leedsu (UK) ali bližnji okolici?
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

^
jah to je una fora, da ne izpade vse skup tolk v izi, pa da je vest mirna. še parkrat se bosta počla, potem se bo pa nehalo, skupaj z odpisovanjem. ok, mogoče bosta f-frenda.

HuDoBa napisal/-a:- da je neverjetno kako vedno znova podležem njegovim "čarom"
- po dveh letih tega preseravanja bi me že lahko pamet srečala...očitno ne hodiva po isti poti
- ampak seks je bil pa dober :D
- da še preden se kakšen obupan beta tip cosmo foruma zapiči v ta post, ja, je alfa (čeprav ne po vseh kriterijih)

klasika. pa še se boš oglasila pri njemu.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Zaklenjeno