Ja men tud napiše ko dodatke inštaliram potem ko se naložijo da vstavim cd 4 od SIMS2 in potem vstavim in mi napiše da ni končano...je pa to ta PATCH ko se potem združijo original z dodatki pa mi negre skup
Jaz bom čez praznike tu pobrskala http://sims2slo.com/modules/newbb/ + malo gnjavila vmes Jagodko. Mogoče nama pa uspe. Če najdeš način mi javi Jaz ti bom tudi...
Joj, jst res ne vem, kaj bi lh blo narobe. Ker mam jst tud prepečene Simse (dodatke), pa mi normalno deluje. Bulma, če ne bo šlo drugač, je pa B. reku, da mi bo dal, da ti pošljem The Sims 2 - Deluxe, k maš vse na enem dvd-ju, pol ti vrjetno tud 4. cd-ja ne more zahtevat, ker je pač samo en dvd
Oki doki. Mah meni je tudi čudno. Oz moteče!Ker sploh nisem še nikoli videla kako ti dodatki funkcionirajo. Pa zdaj ko mam thanks to you-vse. Joj...:S To po mojem ta crack zajebava. Full bedno! Pa ok. Saj sem tudi happy, da mi vsaj navadni Simsi delajo. Vsaj to!
Ma ja, je saj neki, sam bi blo vrjetn fajn, če bi še kej druzga delval ane no ja, cunce pa objekte si še vedno lahko naložiš iz neta dol, če maš to željo, za tele dodatke bomo pa tud že neki pogruntal, da bo vse deloval. Si drugač skrekala Bon Voyage?
Ja-dobro da si me spomnila. Moram si to naložiti. Bon Voyage nisem mogla skrekat. Ker ko mi pride do 100% piše naj dam not Sims2 CD4. Tako da nikoli niti ne pridem do tega. Ali se da kako drugače?? Mogoče pa jaz delam kaj narobe
Aja, sej res, sm pozabla, da hoče 4. cd. Ne vem, bom pol, ko pridem domov, še mal B. vprašala, kk pa kaj, mogoče bi šlo z Deamon tools, če bi mela slike cd-ja. ne vem.
Ta Deamon Tool mam program, ker oni ki mi je poslal enkrat Simse- mi jih je prepekel na en cd, pa pač ta Deamon Tool. Čeravno gli ne vem kaj si s tem začeti. Očitno sem totalen laik na tem področju
Sj jst tud tega ne znam povedat brez, da bi pogledala, kk se nardi. Ne vem, možnost je tud ta no, da pač inštaliraš s tem. Bomo šli pol popoldan na skupnega na msn-ju, če boš gor, pa ti bo B. to povedu
Hm..pol pa bom probala danes pet storie naložit. Mogoče mi bo pa to šlo. Čeprav dvomim, ker mi ostalo nič ne dela. Ej,pa stavim da jaz nekaj narobe delam. Ker če tebi normalno funkcionira, pa mave "iste" cdje...hm...shit