The Sims

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Ja men tud napiše ko dodatke inštaliram potem ko se naložijo da vstavim cd 4 od SIMS2 in potem vstavim in mi napiše da ni končano...je pa to ta PATCH ko se potem združijo original z dodatki pa mi negre skup
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

In kaj se naredi v tam primeru?? Se nič ne da? :cry: Pa ok. Saj igrati mi gre vsaj Simse2, vendar bi pa dodatke tudi rada igrala.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Pojma nimam kaj bi lahko blo-men tud ni več zanimivo sam Sims2 igrat bi tud malo dodatke:S PA NEGRE
HELP ME
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz bom čez praznike tu pobrskala http://sims2slo.com/modules/newbb/ + malo gnjavila vmes Jagodko. Mogoče nama pa uspe. Če najdeš način mi javi :D Jaz ti bom tudi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Joj, jst res ne vem, kaj bi lh blo narobe. Ker mam jst tud prepečene Simse (dodatke), pa mi normalno deluje. Bulma, če ne bo šlo drugač, je pa B. reku, da mi bo dal, da ti pošljem The Sims 2 - Deluxe, k maš vse na enem dvd-ju, pol ti vrjetno tud 4. cd-ja ne more zahtevat, ker je pač samo en dvd :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Oki doki. Mah meni je tudi čudno. Oz moteče!Ker sploh nisem še nikoli videla kako ti dodatki funkcionirajo. Pa zdaj ko mam thanks to you-vse. Joj...:S To po mojem ta crack zajebava. Full bedno! Pa ok. Saj sem tudi happy, da mi vsaj navadni Simsi delajo. Vsaj to!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ma ja, je saj neki, sam bi blo vrjetn fajn, če bi še kej druzga delval ane :D no ja, cunce pa objekte si še vedno lahko naložiš iz neta dol, če maš to željo, za tele dodatke bomo pa tud že neki pogruntal, da bo vse deloval. Si drugač skrekala Bon Voyage?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja-dobro da si me spomnila. Moram si to naložiti. Bon Voyage nisem mogla skrekat. Ker ko mi pride do 100% piše naj dam not Sims2 CD4. Tako da nikoli niti ne pridem do tega. Ali se da kako drugače?? Mogoče pa jaz delam kaj narobe :?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Aja, sej res, sm pozabla, da hoče 4. cd. Ne vem, bom pol, ko pridem domov, še mal B. vprašala, kk pa kaj, mogoče bi šlo z Deamon tools, če bi mela slike cd-ja. ne vem.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ta Deamon Tool mam program, ker oni ki mi je poslal enkrat Simse- mi jih je prepekel na en cd, pa pač ta Deamon Tool. Čeravno gli ne vem kaj si s tem začeti. Očitno sem totalen laik na tem področju :oops:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Sj jst tud tega ne znam povedat brez, da bi pogledala, kk se nardi. Ne vem, možnost je tud ta no, da pač inštaliraš s tem. Bomo šli pol popoldan na skupnega na msn-ju, če boš gor, pa ti bo B. to povedu :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Vala! Ker si full želim še dodatke igrat. Btw-igrajo se posebej kot Sims2. Ali?? Joj...tak bi pets igrala..:)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ne ne, vse se skup igra. posebi so tiste Pet Stories, to pa ne rabiš nč druzga, ker je čist posebi igrca. Igrej to, maš tud kužke pa mucke :ja:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hm..pol pa bom probala danes pet storie naložit. Mogoče mi bo pa to šlo. Čeprav dvomim, ker mi ostalo nič ne dela. Ej,pa stavim da jaz nekaj narobe delam. Ker če tebi normalno funkcionira, pa mave "iste" cdje...hm...shit :oops:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ne ne, to bi ti moral delovat, ker je čist posebi, ne rabš niti Sims 2 met naloženo, pa ti bo deloval. Obljubim :D
Odgovori