Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

jaz sem imela dve taki izkušnji in obe sta se končali da je fant hotel več....ker me je bolelo, da sem tako nekoga prizadela..se kar izogibam seks buddyem ...:(

nekako iz mojih izkušenj sem si ustvarila menenje, da je v taki relaciji vedno nekdo prizadet, ker se slej ko prej eden naveže oz zaljubi ali karkoli že...:(
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

ampak po mojem se da, tudi če si zaljubljen... Jaz sem, pa moj to ve... in on pač ni, ampak mi res stoji ob strani in me razume in me tolaži, če mi je prehudo... Je rekel, da lahko kadar koli prekinem, ampak se mi zdi, da bi s tem več zgubila kot pridobila :)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

**majcy** napisal/-a:Mene pa zanima če je bila katera v taki situaciji , da je bila zaljubljena v svojga j*****, on pa ni hotu resne zveze ampak samo sex, uživanje...
Pol si je pa punca druzga najdla , oz . tega skenslaala , pa se je pol on vanjo zacopu in bi vse naredu zanjo ?

me prou zanima ...

Ne. Vsaj jaz ne. Jebač je jebač z razlogom, to pomeni, da mi je dober za sex, nikakor pa ni dober za potencialnega partnerja.
Drugače pa ja... Moj kolega ma te probleme z ženskami :D . On hoče sam sex, jim da JASNO vedet, da hoče sam sex. A tte glupače mislijo, da bojo njega namotale na ne vem kak način :roll: . Smešne so. Najprej so cele prlizjene in razumevajoče, vse bi naredle za njega (motanje, motanje), pa vidijo, da ne zapali, potem so vedno na razpolago za sex (halo, ded jih je dal tolko skozi, da mu je lih vseeno al je ena več al manj), pa spet vidijo, da ne zapali, potem pa začnejo (ženska užaljenost) hoditi okoli cele neke broken in jezne in ga šinfajo in hočejo njega z ostalimi skregat in... Pa daj...
Kar se pa tiče modela, ki se je zatrepu v jebačko, ko si je drugega dobila... Začelo mu je dišati tisto "nedosegljivo" :D
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

Vse lepo in prav....ampak nastane pa kriza, ko je tisti "sex frend" poleg tega še tvoj prijatelj (v pravem pomenu te besede) - ko se z njim slišiš skoraj vsak dan, ko se vidiš zelo pogosto, ko dejansko skoraj vse počneta skupaj ali vsaj v skupni družbi, ko mu ni vseeno, če se še kak drug tip zate zanima (in obratno seveda), ko ti pred vso družbo izkazuje pozornost, ko te želi imeti čimveč ob sebi, ko se ne zanima za druge babe itd. Čist sem že zmedena in prav ne razumem kaj je fora tega? Ni dovolj čustev za zvezo ali kaj?
Zadnjič spremenil Dorotheia, dne 29. Jun. 2008 22:25, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka

Dvojni post. :oops:
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dp22 »

Prijateljic veliko ampak nazalost ostajajo samo to :cry:
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Mislim , da nebom nikol dočakala dneva ko mi bo rekel ; " js bi neki več, kar mava zdej".

Kko nej grem vn iz tega, kko nej si uredim u glavi, da med nama ne bo nikol več kot sex ?

Zakaj čakam in bi še čakala na ta dan ; samo da me objamepa poljubi pa reče " moja si" .
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Js ne vem, kaj bi..
Torej, pred mesecem sm na žuru v Lj spoznala enga moškega, ki se mi je zdel vizualno kr luštn, bistveno pa je to da res obvlada poljubljanje... in kakšne prijeme ok
Hotel je, da bi se pol naslednji teden dobila, vendar jaz nism mogla.. oz. napisal, da upa, da se potem srečava na rock otočcu. Tam nism šla. Jasno je, da gre sm za sex.. že iz tega, ampak to zame ni problem glede na to.. da bi mi blo ql sm da mam koga za 'tako'.

Pred kratkim sem se spomnila nanj, ker sm pred parmi dnevi naletela na enega, ki se grozno poljublja.. in se tak spomnla na tega, k se full dobr... pa ima res simpl cifro :D pa me res ma da bi mu poslala sms, če bi se lahko tako mal dobila.

Pa ne vem, če je pametno.
Tko da.. to bi mi prijateljice odsvetovale, ker so take bolj zadržane..
Danes bi mu al pa ne bi poslala sms (ravno dan po rock otočcu, ap bi se na to navezala hehe)

Pa res ne vem, al bi al ne bi.. sm me res mika...

Če ma katera idejo, kaj bi mu napisala, zelo dobrodošlo :D
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

ne da se mi vsega brat :) bom sam svoje mnenje povedla...

Ja men osebno se to ne zdi nč slabga...je pa možn več razpletov...da se zveza razvije, al pa se sam en udeleženec zaljubi, drug je pa hladn...to pa zna bolet :? prav je da si postaviš meje, ko se spustiš v to...

Poznam pa kolegico, k je mela tak primer....s enim sošolcem je pač sexala ob prilikah, pa to nobenu ni neki pomenl....pač užitek. Pa je pol ona spoznala fanta, k sta še skupi, z unmo pa je še vedn čist dobra kolegica!

drgač pa znano je, da ženska v takih primerih izpade kurba, moški pa tip :!: napačno, a žal, prevladojoče mišljenje....
In love with live!!!
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Jaz osebno nism za take zadeve, poznam pa primere, ko je ženska rapala za enim tipom (poročen), on pa za njo samo zato da bo dobil svojo porcijo... :?
Samo za sexs se ne bi dajala dol, zato da potešim svojo potrebo, zato so tud igračke, vendar jaz ne uporabljam drugih tipov, in ne igračk, zato sem pa na resni zvezi.

Glede tebe marypa, če ti je tip všeč in če bi rada resno zvezo, ga pokliči, piši, za samo potešenje potrebe, pa ne vem, jaz se v take zadeve ne bi spuščala, ker je res, da potem kot pravi *pikyca* boš na koncu za nekatere ki bodo to vedeli le izpadla k****, tip pa prisrčen fant... :? :?
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

marypa, če ti je res do tega in če točno veš kaj lahko pričakuješ, zakaj pa ne. saj pa nimaš nič za zgubit (ok razen tistih 20 nekdanjih tolarjev :) )
glede mnenja ostalih pa: take "zlobne" misli imajo ponavadi samo tisti, ki so fauš. pa drugače tudi dandanes več ne smeš kaj preveč dat na mnenje drugih. moje mnenje pač :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Dorotheia napisal/-a:Vse lepo in prav....ampak nastane pa kriza, ko je tisti "sex frend" poleg tega še tvoj prijatelj (v pravem pomenu te besede) - ko se z njim slišiš skoraj vsak dan, ko se vidiš zelo pogosto, ko dejansko skoraj vse počneta skupaj ali vsaj v skupni družbi, ko mu ni vseeno, če se še kak drug tip zate zanima (in obratno seveda), ko ti pred vso družbo izkazuje pozornost, ko te želi imeti čimveč ob sebi, ko se ne zanima za druge babe itd. Čist sem že zmedena in prav ne razumem kaj je fora tega? Ni dovolj čustev za zvezo ali kaj?

ja jaz sem imela(mogoče imam še vedno) enak problem. Pa mi ful odgovarja to da mi izkazuje tolk pozornosti ker mi je res nekej posebnega...Ampak se bojm da se bom jaz navezala nanj ker nočem bit razočarana, pa ne mudi se mi v zvezo...

Doooh ti dedi :?
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka

fun, imava isti problem.
Ma ja, saj meni se tudi ne mudi v zvezo, z njim sploh ne, samo se pa bojim, da se bom preveč navezala (ker nisem človek, ki bi ostal pač hladen na tak način - itak sva tudi drugače res dobra prijatelja, pa sva si tudi tako blizu - zato je samo težje še). Težko mi je začeti debato glede tega, ker ne vem kaj bo prinesla, pa v najino prijateljstvo nočem vnesti kake napetosti, ker je bila ta pri nama že tako preveč prisotna pred časom. Zadnje čase pa se res super razumeva in nekako nočem uničiti vsega tega. Prav ne vem kaj naj naredim. Pa saj...drugače je, če imaš "sex frenda" nekoga, ki se dobivata samo za to, da se pač posexata. To potem vsekakor ni težko obdržati "odnos" na taki stopnji. Problem pa je res, če sexas s prijateljem, do katerega ti že po defaultu ni vseeno in ti je mar zanj. Ahhhh.....skoraj tako kot zveza je že tole. Drugi kolegi me že zezajo (ker itak vsi vejo za naju), da sva napol v zvezi, jaz si pa tega nočem priznati, ker to dejansko ni res.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ne, ne to ni zame. mi pa seks tud ne pomen tok da nebi mogla brez tega, sem rajši samska in sem potem z nekom ki ga imam rada kot pa tkole.
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajčica* »

Nadine napisal/-a:ne, ne to ni zame. mi pa seks tud ne pomen tok da nebi mogla brez tega, sem rajši samska in sem potem z nekom ki ga imam rada kot pa tkole.

enako.
jst da se spustim v spolne odnose, se spustim, zaradi tega, ker do nekoga nekaj čutim. po moje bi se prov zagnusla sama sebi, če bi z nekom, ki mi ne bi nič pomenil.

za sex rabim čustveno podlago, in mora jo imet tudi tisti s katerim sexam, se pravi, moram biti v zvezi z njim.

jst bi bla užanjena če bi hotu tip z mano samo sexsat, za kej več me pa ne bi hotu, in tut jst ne bi mogla sexat z nekom, ki me samo privlači, drgače mi je pa glup, tak si tega ne zasluži :D če sva si pa karakterno ušeč in se privlačiva, potem pa akcija :)

zame to enostavno ni...a-a, no go!
Odgovori