nekako iz mojih izkušenj sem si ustvarila menenje, da je v taki relaciji vedno nekdo prizadet, ker se slej ko prej eden naveže oz zaljubi ali karkoli že...

**majcy** napisal/-a:Mene pa zanima če je bila katera v taki situaciji , da je bila zaljubljena v svojga j*****, on pa ni hotu resne zveze ampak samo sex, uživanje...
Pol si je pa punca druzga najdla , oz . tega skenslaala , pa se je pol on vanjo zacopu in bi vse naredu zanjo ?
me prou zanima ...
Dorotheia napisal/-a:Vse lepo in prav....ampak nastane pa kriza, ko je tisti "sex frend" poleg tega še tvoj prijatelj (v pravem pomenu te besede) - ko se z njim slišiš skoraj vsak dan, ko se vidiš zelo pogosto, ko dejansko skoraj vse počneta skupaj ali vsaj v skupni družbi, ko mu ni vseeno, če se še kak drug tip zate zanima (in obratno seveda), ko ti pred vso družbo izkazuje pozornost, ko te želi imeti čimveč ob sebi, ko se ne zanima za druge babe itd. Čist sem že zmedena in prav ne razumem kaj je fora tega? Ni dovolj čustev za zvezo ali kaj?
Nadine napisal/-a:ne, ne to ni zame. mi pa seks tud ne pomen tok da nebi mogla brez tega, sem rajši samska in sem potem z nekom ki ga imam rada kot pa tkole.